Lumia Flaş Atma Yapamayanlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Renk kodlarından dolayı uyumsuzluk yapabilir demiş Ali kemal abi.

Denemediğim için bir şey söylemekten çekiniyorum.İndirdiğiniz dosyalarda 059Q98 yazan yerleri 059Q93 ile değiştirsek?

Ben tam emin değilim yanlış bir şey yapmanızı istemem ama benim anladığım bu.Bence siz benim dediğimi şimdilik yapmayın da Ali kemal abi açıklasın :)

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey değişmez ya uğraştığına değmez de ne hata veriyor
Sent from my Lumia 920 using Board Express

IVI-Elia

Üye

failed filan diyo hatayı açıklamıyo

- - - Eklendi - - -

zaten onu yapmadan hiç görmüyordu 1001 li yazılımı öyle yapınca gördü am ayüklemedi

- - - Eklendi - - -

Bi de ne farkı ver perf. farkı filan yoktur demi bi de güncelleme zamanında sıkıntı olur mu

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme bazen kafasına göre sıkıntı yapıyor 2 fark var Türkcell zil sesi ve resmi diğer her şey aynı diğerini de denedim ben gerçekten fark yok aynı hata birinde daha var forumlara baktım ingilizce Google translate ingilizcesi ile bir yere kadar :D

IVI-Elia

Üye
Güncelleme bazen kafasına göre sıkıntı yapıyor 2 fark var Türkcell zil sesi ve resmi diğer her şey aynı diğerini de denedim ben gerçekten fark yok aynı hata birinde daha var forumlara baktım ingilizce Google translate ingilizcesi ile bir yere kadar :D
peki naısl yapabileceğim hakkında bilginiz var mı?

- - - Eklendi - - -

Bu arada siz ikisini aynı telefonda mı kullandınız?

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
Evet bu telefon bayağı flaş gördü de fikrim yok bakarım :)

emmaree

Üye
mrb,
multi software updater , buna giremiyorum arkadaşlar..üyelik istiyor"sign in"...
ayrıca programın telefonu gördüğünü belli eden bir almet varmı?

- - - Eklendi - - -

mrb,
multi software updater , buna giremiyorum arkadaşlar..üyelik istiyor"sign in"...
ayrıca programın telefonu gördüğünü belli eden bir almet varmı?
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun...
Biraz uğraştım ama sorunu hallettim..Konu hakkında benim gibi yeni olanlar için faydası olur umuduyla bahsedeyim..Updater a girmek istediğimde giriş yapmamı istiyordu.Programı yüklediğimiz yerden her bir başlığın kısa yollarını alarak çözdüm ki videoda ki arkadaşın bu şekilde masaüstüne konumlandırdığını görünce denedim ve çözüldü...Telefonu görmüyordu buda malum driver muhabbeti..yine programın kurulu olduğu yerde driverlar var ordan Winusb driver 32 bit veya 64 bit işletim sisteminize göre kurulması gerekiyor.

En azından bu ufuk detaylarda açıklama kısmına eklenirse yeni olanlar için faydalı olur diye düşünüyorum..

osmanfeza

Üye
Bende uzun uğraşlar sonunda, antivirüs programini kapatarak yapabildim. Yukarda belirtilen tüm yöntemlere rağmen basarili olamayan arkadaşlara tavsiyem; anti virüsü ve guvenlik duvari ayarlarini kapatip, tüm kurulumlari bastan yapmalari.

Biyturs_OnSr

Üye
Benim Lumia 920 "Nokia" yazısında kaldı ve zerre ilerlemiyor. 10-15 kere ses kısma+power cart curt yaptım ama sürekli aynı. Bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar saatlerdir uğraşıyorum yardım edin |-)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim Lumia 920 "Nokia" yazısında kaldı ve zerre ilerlemiyor. 10-15 kere ses kısma+power cart curt yaptım ama sürekli aynı. Bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar saatlerdir uğraşıyorum yardım edin |-)

iki seçenek var ya servise veya Nokia care noktalarına götürüp yazılım yukleticeksin ya da Flash atıcaksın.

Biyturs_OnSr

Üye

iki seçenek var ya servise veya Nokia care noktalarına götürüp yazılım yukleticeksin ya da Flash atıcaksın.

Ah Türkiye'de olsaydım şimdi :) Hollanda'ya telefon gelmedi daha Nokia mağazası falanda yok burda, ne yapıcam bilmiyorum..

Biyturs_OnSr

Üye
Sitesinde sadece mail, telefon vs. var.

jarhead034

jarhead034

Üye
merhaba arkadaslar bır yardım edebılırmı?

bende suan lumia 800 var navifirm acıyorum telefon modelını secıyorum sürümü seçiyorum ancak türkiye bulamadığım ıcın yapamadım hangısını yapıcam bırı yardım edebılırmı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
merhaba arkadaslar bır yardım edebılırmı?

bende suan lumia 800 var navifirm acıyorum telefon modelını secıyorum sürümü seçiyorum ancak türkiye bulamadığım ıcın yapamadım hangısını yapıcam bırı yardım edebılırmı?

lumia800 için Türkiye varyantı yok. İngiltere veya Finlandiya Country varyant öneririm sana.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
jarhead034

jarhead034

Üye

aslinda naviden ugrasmana gerek yok. Nokia care suite ile cok kolay yukseltebilirsin. Zatem romu da kendisi seciyor.

ben pek anlamıyorum bu işlerden biraz anlatırmısın kısa şekılde bana.Nokia care indirdim ben baglantıyı kurduktan sonra nasıl yapabılırım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
baglantiyi kurduktan sonra toolsdan downloada girip cihazin guncel yazilimini indir. İndirme bittikten sonra sag alttan offline yapip,nokia software updater'i ac. Cihazin tanimli ve yazilim secili gozukur. Yazilim kodunun hemen sagindaki play işaretine tikla 8-10 dakika icinde işlem tamam.

jarhead034

jarhead034

Üye
baglantiyi kurduktan sonra toolsdan downloada girip cihazin guncel yazilimini indir. İndirme bittikten sonra sag alttan offline yapip,nokia software updater'i ac. Cihazin tanimli ve yazilim secili gozukur. Yazilim kodunun hemen sagindaki play işaretine tikla 8-10 dakika icinde işlem tamam.

tesekkurler anlattıgın gıbı denıyorum suanda olucakmı bakalım

- - - Eklendi - - -

software girdiğimde care pro sign in cıkıyor .nokia hesabım ile giriş yapamıyorum sende hesap varsa verirmisin veya nereden alıcam care pro hesabı anlamadım ben

Üst Alt