Lumia Flaş Atma Yapamayanlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

nahid710

Üye
Selam ya abiler ben lumia710 car suvite qosduqdan sora simdi tel acilmiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Selam ya abiler ben lumia710 car suvite qosduqdan sora simdi tel acilmiyor

ses kısma güç ve kamera tuşlarına basılı tut ve titreşim aldığında güç tuşunu bırakarak ses kısma ve kamera tuşlarını basılı tutmaya devam et. 10saniye kadar sonra tuşları bırak. Telefonuna hard format atmış olucsksın. Her şeyin silinir. Eğer cihazının şarjı yarıdan azsa bu işlemi yapma.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
dosyalari indirmedim fakat Nokia Wp8 romlarini navifirmden cekicekti eger gorunmuyorsa cekmiş olabilir. Elinde rom olan arkadaşlarin upload etme imkani varsa iyi olur.
navifrm 1.7 şu anda kontrol ettim lumia 920 rm-821 1232.5951.1249.1002 mevcut sorun yok sarı siyah beyaz hepsi mevcut şuan indiriyorum ben isteyen olursa da upload yapabilirim

nahid710

Üye
guz tusu ne

nahid710

Üye
abi guc tusu ne hem ben tel warja takiyorum goturmuyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güç tuşu yandaki kilit açma tuşu. Şarja takınca gıçormuyorsa sistem çökmüş demektir. Hard format sorununu çözer olmazsa Flash atman gerekir.

nahid710

Üye
abi flash atinca bu sorun ortaya cikdi.....simdi buna cozum ne oneriyorsun.hem lumia710 kilit acma yok ki

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia Care Suite uygulamasında telefonunu gördüremeyen kullanıcılar için konuya yardımcı olacak görseller ve bilgiler eklenmiştir.

nahid710

Üye
Nokia Care Suite uygulamasında telefonunu gördüremeyen kullanıcılar için konuya yardımcı olacak görseller ve bilgiler eklenmiştir.
o kunu nerde abi...bende su anda tel acilmiyor warda goturmuyor

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu konunun birinci sayfası kardeş :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bendeki yazılım sürümü 1232.5951.1249.1002
1232.5951.1249.1001 i yüklemek istiyorum ama hata veriyor bu ya:(

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nasıl bir hata veriyor?

Yapmak istediğiniz sanırım Turkcell rom'undan normal olana geçmek.

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
Geçiş bir şey değiştirmez ki gerçekten zaten telefonda turkcelle ait bir şey yok
Sent from my Lumia 920 using Board Express

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bir tek ekran koruyucu resmi yada kilit ekranı resmi var diye biliyorum ben ama?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Geçiş bir şey değiştirmez ki gerçekten zaten telefonda turkcelle ait bir şey yok
Sent from my Lumia 920 using Board Express
zaten birşey değişeceğinden değilde denedim neden olmadı o kafama takıldı dosya yok diyor 059Q98 e göre tarama yapıyor normalinki de 059Q93 olduğu için görmüyor galiba neyse boşver ya

- - - Eklendi - - -

Nasıl bir hata veriyor?

Yapmak istediğiniz sanırım Turkcell rom'undan normal olana geçmek.
evet sadece turkcell den normale geçmek için atıcaktım neyse artık uğraşmayayım yoruldum

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Dediğiniz doğru çok önemli değil ama olmaması insanın kafasına fena takılır.

Bu konuyu araştıralım, bir de ustalarımız baksın bakalım ben bişey diyemedim malesef :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sağ üstte renk kodu yazan yerdeki 059Q98 ile 059Q93 numaraları kopyala yapıştır yaparak değiştirin görür.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

nerdeki sağ üstte ali kemal ben bulamadım

dostum cihazı taktığında cihaz bilgilerin sıralandığı dizinde telefonun renk kodunu kopy/paste ile atacagın romun kodunu giriyoruz.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
yasirtaha

yasirtaha

Üye

dostum cihazı taktığında cihaz bilgilerin sıralandığı dizinde telefonun renk kodunu kopy/paste ile atacagın romun kodunu giriyoruz.
ncs otomatik kendi seçiyor ben öyle bir şeye denk gelmedim rm821 i seçiyorum o da beyaz için olanı seçiyor Bi görsel koyabilirmisin benim kafa durdu iyice

- - - Eklendi - - -

benim telefonu bağlıyorum ama flaslanaccak dosyayı görmüyor sorun burada işte

Üst Alt