Lumia Flaş Atma Yapamayanlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeniliğim ve az bilgime nazaran görün beyler bu flash olayı ne oluyor :D ilk defa wp telefon kullanıyorum böyle şeylerlede pek işim olmadı ve hep android kullanmıştım :D bu ne oluyor bir yardımcı olsanız ? :)
telefonuna en güncel sürümü kendi imkanlarınla yükleme işlemi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

skynet

Üye
Flaş atacam ama refurbish failed hatası alıyorum nedenini bilen var mı ?

swango

swango

Üye
programming yazısı sönük görünen arkadaşlar, denetim masası>bölge dil seçeneklerinden> ABD yi seçin programı kapatıp tekrar açın düzelir:yuru

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Arkadaşlar wp8 phone için asphalt 8 var biliyorsunuz ve oynayan lar hep hileli wp8 phone içinde hile arıyorum bilen yapan gören varsa yardımcı olabiirmi

buyar_207

Üye
Bende att den alınmış lumia 920 var ve Türkçe dili yok, yukleyebilirmiyim?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Flaş atacam ama refurbish failed hatası alıyorum nedenini bilen var mı ?

@skynet refurbish failed hatasını nasıl çözdün aynı hatayı alıyorum bi türlü çözemedik.

skynet

Üye
@skynet refurbish failed hatasını nasıl çözdün aynı hatayı alıyorum bi türlü çözemedik.

O hatayı online yükleme yaparken veriyordu. Sen programı açınca ofline yapıp adımları izlersen sorunsuz bir şekilde flaş atarsın :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
O hatayı online yükleme yaparken veriyordu. Sen programı açınca ofline yapıp adımları izlersen sorunsuz bir şekilde flaş atarsın :)

Team ile bi yardıma gelir misin ?

Bende zaten ofline yapıyorum

kartal-78

Üye
Nsu ve nrst yükledim yuleme yapmıyor erişiminiz engellendi diye hata veriyor

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Konu kilitlensin arkadaşlar artık nokia care suite ile yazılım yüklenmiyor. 3 pc de denedim bölge ve dilleri değiştirdim fakat bir türlü olmadı. En son mxkey box ile rom yükledim.

ilyasova19

Üye
care suit ile ben de yukleyemedim ffu file not signed diyor hangi romu denersem deneyeyim.

trhnbrtc

Üye
arkadaslar suanda telefonumda windows 10 deneme sürümü yüklü ama hiç memnun degilim sarj su gibi bitiyor bataryayı degiştirmeme ragmen telefonum lumia 620.ben eski sürüm olan luma amber sürümünü yüklemek istiyorum bu mümkünmü nerden yükleyebilirim nasıl yükleyebilirim telefona cvplarınızı için şimdiden tesekkürler

skynet

Üye
Amberi yükleyip ne yapacaksın hesap makinesinden farkı kalmıyor telefonun :) Denim i kur gitsin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence de Windows device recovery tool ile denime dönün.

trhnbrtc

Üye
denim windows 8.1 mi oluyorr

Üst Alt