Haber Lumia Cyan için yeni bir Güncelleme Yayınlanmaya başladı.

Mağaza dediğimiz olay kullanıcı arttıkça gelişir.
Kullanıcı arttıkça sistemin popülaritesi artar, geliştiriciler o sisteme yönelir.

Kullanıcıların artması da ancak sistem geliştikçe olacaktır.
Microsoft bunun için yavaş yavaş da olsa çabalıyor.
Kullanıcıların istedikleri şeyleri tek seferde olmasa da kademeli olarak getiriyor.
Tabii sürecin böylesine yavaş ilerlemesi kullanıcıları çileden çıkarmıyor değil
Neyse bekleyelim bakalım WP9'a geldiğimizde ne aşamada olacağız...

Tepkiler: emz ve Esendağlı
Benim için Nokia+microsoft=kalite ve güven.
Apple firmasıda kalitelidir yalnız çok aşırı pahalı.

Tepkiler: emz

Wp'de sosyal ağ uygulamarı berbat. Nokia sistem ve kamera için çok uğraşıyor ama yazılımcılar sallamıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: Murat Alper

saynesim

Üye
Ya arkadaşlar bu güncellemeyi ben niye göremiyorum lumia 1020

saynesim

Üye
Bu konu başlığı nedirki olmayan güncelleme için

wp de ki o 320 bin uygulamanın %80 i çöp bunu sizde biliyonuz ama konu wp olunca durum başka neden se bende bunu anlamıyorum ? ama sizinde kötü bir niyetiniz yoktur elbette,bi firma düşününki yeni telefon tanıtımı yaparken arayüzde [İnstagram Beta] gözüksün,siz zaten wp nun mağaza olarak çok geride olduğunu biliyosunuz ama yinede bir gözden geçirin derim bir de mağazaya girip arama yerine Snapchat yazın bakalım çıkcakmı ? bi TRT uygulaması var dehşet bişey benim burada amacım kötülemek asla değil,ben gerçekleri söylüyorum ki burada yeni telefon alcak olan kullanıcılar bilinçlensin,çünkü herkes bizim gibi vaktini teknolojiyle geçirmiyo ve doğru şekilde bilgilensin,ben 920 yi 1250 TL ye nakit aldım,bende microsoft un wp yi geliştirmesini isterim 1 yıldır kullanıyorum telefonu, ama malesef microsoft çok yavaş hatta mağaza konusunda hiç birşey yapmıyo,bi nokia Türkiye Facebook sayfası var güncelleme yayınlanıyo fakat 14-15 saat sonra sayfasında güncellemeyi duyuruyo,bu kadar büyük bir şirket[Microsoft] hiç mi böyle konulara bakmaz ? benden sizede bir tavsiye yeni telefon alcak olursanız iPhone 6 yı bekleyin

İşte aradığım yorum. Evet uygulamalar var fakat mevcut uygulamalar geliştirilmeli.

Tepkiler: emz

emz

Üye
Abi o kadar çok ve uzun yazılar yazıyorsunuz ki, gönlüm hepsini okumak ve derdinizi anlamak istiyor ama zamanım çok yok bu aralar. Geçmek zorunda kalıyorum. Daha sade ve açık yazarsanız yardımcı olalım. Lütfen kızmayın. Şimdiden teşekkürler

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Tepkiler: 4MaGuS ve versino2
bende güncelleme indiriliyor şuan l930 cyan şuan ki sürüm

versino2

Üye
Allah Allah 930 da yok mu zaten usb ayarları,parlaklık profili.Asıl bize gelmesi lazım ne saçma iş bu

emz

Üye

Abi şöyle açıklayayım sana bir sorunu. Abi hadi gene insan kendine gereken donanımı almalı. Ben bugün kendime 525 sipariş ettim bana yetecek bir cihaz çünkü şu anda. Hedefim de oydu. Fiyat desen 400₺ vana uydu elimdekine ek az parayla onu aldım. Ama geçen gittim 1520 bakıyorum electroworld de. Tam yana kaydım anneme sesleniyordun işte ileride bunu alırım falan diye, çok güzel diye. Bir kaç çocuk, bir iki adam gelen bakıp bu mu, Nokia bu, sistem rezil, boşver dedi geçti. Sen şimdi çıkıp bu kanıyı kıramamışken, hala göze girememişken yapman gereken biraz daha cazibeli olmasıdır. Her açıdan başarılabilir. Amaç bu salakça bilinmeden, uzaktan duyulan yanlış kanıları kırmak. İşte bunu ms gidip teknoloji marketlerine bilenleri koyup, anlattıracak, öğretecek, tanıtacak. Gerekirse kendine mağaza açacak ama kendini gösterecek. Yoksa işimiz iş. Yani demeye çalıştığım şu. Şimdi sen bu cihazları urettin ama sorun şu ki bu cihazları bizim gibi eski bokia kullanıcıları dışında kimse almaz. Ee bize de hitap etmesi o zaman elde oatladı. İşte tüm sorun bu. Daha satamazken kırk çeşit cihaz sundu da gene satamıyor. Bari tanıtsa böyle olmaz. Umudumuz bu yönde. İnşallah başarılı olurlar

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

beats

Üye
[

Ayrıca OneDrive hesabınız gizli ise görüntüleri paylaşarak görüntüleme izni sağlayabilirsiniz, diğer türlü biz göremeyiz.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Mclaren ne kadar süre ertelendi bellimi yoksa ucu açıkmı

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Hizliresim.com adresine girin resmi göz at ile bulup upload edin. Direkt linkini kopyalayıp [.img] url [./img] (noktaları silin) konuya cevap yazın.

Yönetici tarafından düzenlendi: