beats
Üye
Cyanı nasıl yüklerim gdr1 in 14lü sürümü var cihazda
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirip kurun yüklemeyi kendi yapar.
Cyanı nasıl yüklerim gdr1 in 14lü sürümü var cihazda
İşte bende onu anlamadımSizinki ile benim ki neden farklı ki ???
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirip kurun yüklemeyi kendi yapar.

Geldi ama maalesef başka dönüş yöntemi yok.Lumia 520 ye geldi demi cyan bide telefondan çözmenin bir yolu yok mu ben askerim şu an pc imkanım yok olsa çoktan sıfırlamıştım cihazı
Kim 500 Milyar İster'in finalinde sorulabilecek soru...Bizim Prev ne zaman cyanı alacak
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Kusura bakma o mesajı admine şikayet etmek zorunda kaldım. İmei görünmesi sakatlık çıkartırdı. Ne olur olmaz diye de aradım seni..
Bi daha ki sefere dikkatli olun lütfen.
Yalnız ben cyan flashladım ya ne var ne yok sildim sıfır kurdum. Ama numaraları çook uzun zaman yedeklememenin azizliğini yaşadım. Çoğu kişinin ki uçmuş. Seninki de gitmişti tekrar kaydetmiş oldum
Şikayetten zarar gelmez 
Önemli değil İsmail abi. Sen ara da bu sebepten olsunYalnız ben cyan flashladım ya ne var ne yok sildim sıfır kurdum. Ama numaraları çook uzun zaman yedeklememenin azizliğini yaşadım. Çoğu kişinin ki uçmuş. Seninki de gitmişti tekrar kaydetmiş oldum
Şikayetten zarar gelmez
![]()
Şaka bir yana cidden flash atamayanlara acıyorum. Çook büyük bir işkence çekiyor çünkü cihaz. Adamlar çool haklı. Sonuna kadar. İnşallah wp 9 gelmeden alırlar 
Kim 500 Milyar İster'in finalinde sorulabilecek soru...
Dostum PC varsa eğer onedrive hesabına girip son yedekleme tarihine bakabilir misin acaba? Seçenekler --> Cihaz yedeklemeleri. Bende de benzer bir sorun baş göstermişti ama nasıl olduysa güncel yedeğimi almıştım.Benim telefonda yedekleme hatası baş gösterdi bu olmasa direk bascam flash ıne yapcam bilmiyorum numaraları nasıl yedeklicem :/ @bulutsuzgece @papakudioflu
Rehberinizdeki kişiler otomatik olarak mail adresinize yedeklenir zaten tek yapmanız gereken aynı mail adresi ile kurulum yapmakBenim telefonda yedekleme hatası baş gösterdi bu olmasa direk bascam flash ıne yapcam bilmiyorum numaraları nasıl yedeklicem :/ @bulutsuzgece @papakudioflu
Benim telefonda yedekleme hatası baş gösterdi bu olmasa direk bascam flash ıne yapcam bilmiyorum numaraları nasıl yedeklicem :/ @bulutsuzgece @papakudioflu
Ya sildikten sonra da yedeklemezseAyarlar>Yedekleme>Uygulamalar+Ayarlar>Yedekleri Yönet>Sil yapın.
Ondan sonra Yedekleme yapmayı deneyin.
o zaman elimizde olandan da olmayalım sonra
DEdiğine baktım son yedekleme bu günü gösteriyor. Tamam mıdır yani güvendemiyimDostum PC varsa eğer onedrive hesabına girip son yedekleme tarihine bakabilir misin acaba? Seçenekler --> Cihaz yedeklemeleri. Bende de benzer bir sorun baş göstermişti ama nasıl olduysa güncel yedeğimi almıştım.
:P Bide Özgür abinin dediğini yapayım bakim ne olacak.Bende güvenmemiştim ama sıfırladıktan sonra kayıtlı e-mailimi girince en son yedeğimi görmüştü, geri yüklemede uzun sürdüğüne dair bir mesaj veriyor ya onu atlamıştım ama uygulamalarımı falan yüklemişti.Ya sildikten sonra da yedeklemezseo zaman elimizde olandan da olmayalım sonra
DEdiğine baktım son yedekleme bu günü gösteriyor. Tamam mıdır yani güvendemiyim:P Bide Özgür abinin dediğini yapayım bakim ne olacak.
Yedeklemeyi sürekli deneyin derim. Bende de o sıkıntı vardı. Kendi kendine düzeliyor.Benim telefonda yedekleme hatası baş gösterdi bu olmasa direk bascam flash ıne yapcam bilmiyorum numaraları nasıl yedeklicem :/ @bulutsuzgece @papakudioflu
Söyledikleriniz tartışılır fakat para vermeden bu iş zor çözülür çünkü mağazanın gelişimi çok yavaş ilerliyor,umarım o sözleşmede en kısa zamanda iptal edilirBen mağazaya rakamsal olarak bakmayı zaten doğru bulmuyorum. O yüzbinlerce uygulamayı da hayatınız boyunca upraşasanız mağazada görüp inceleyemezsiniz. Ama demek istediğim şu; ortada iki tane piyasayı parsellemiş firma var. Ve bu adamlar çeşitli kanallardan birilerini kendilerine bağlamış. Google'a bakıyorsun kendi uygulamalarımı çıkartmayacam diyor. İnstagram dediğiniz uygulama çok matrah bir uygulama mı mıdır ki hala geliştirilmiyor. Bu adamların kendi yazılım geliştirme ekipleri var. Sadece 10 günlerini alır uygulamanın kusursuz bir getirilmesi. Ama yapmıyorlar. Burada Microsoft'un suçu var mı? Vardır elbette ama bu adamlara gidip al sana şu kadar para benim sistemine uygulamanın yayınla dediği anda yüzbinlerce firma ve geliştirici Microsoft'tan para almadan bir tane kod yazmaz bir daha.
Nokia sosyal ağ hesaplarında ilgili defalarca Nokia Türkiye yetkilileriyle görüştüm. Nereden bulmuşlar o ajansı bilmiyorum sözleşmesinin iptal edilmesi yakındır.
Bide Özgür abinin dediğini yapayım bakim ne olacak.
Cesaret edemedimSonuç?