Haber Lumia Cyan için yeni bir Güncelleme Yayınlanmaya başladı.

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Hizliresim.com adresine girin resmi göz at ile bulup upload edin. Direkt linkini kopyalayıp [.img] url [./img] (noktaları silin) konuya cevap yazın.

İsmail abi seninle ne bakındık telefonlara. Hala düşünüyorum. Her yaptığın için teşekkürler. Ama dün başlayan kampanyayla evde de fark edilmeyeceği için 525 aldım. Sahibinden.com da 350 yazınca acayip alıcı çıkmıştı yazın. Bakalım gelsin benim tel hemen satarım artık bunu. Yine de hala teşekkürler. İnşallah ilerleyen yıllarda da seninle alırım :) Ama sıfır artık :D

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

nükleer_müh

nükleer_müh

Üye

Son düzenleme:
emz

emz

Üye
resimler biraz büyük mü oldu

Abi güncelleme yüklenmiyor mu diyorsun sen? Orayı kaçırdım. Ama pil tasarrufunu kapa hemen inmeye başlar ;)

Yönetici tarafından düzenlendi:
emz

emz

Üye
nükleer_müh

nükleer_müh

Üye
Abi güncelleme yüklenmiyor mu diyorsun sen? Orayı kaçırdım. Ama pil tasarrufunu kapa hemen inmeye başlar ;)

yok inmiyor değil benim telefon son sürümdü sabah baktım sonra bir saat önce bu güncelleme çıktı onu sordum arkadaşlara birde güncelleme yaparsam resimlerim felan silinir mi
IMEI'yi silmelisin hocam.
hemen yapıyorum cahillik kusura bakmayın dedim de bulamadım :)

beats

beats

Üye
Ben imei görmedim de soru nedir? Anlarsam hemen yardım deyimedeyim :)

Mesele, Lumia Cyan güncellemesinden sonra bir güncelleme daha geldiğini belirtti ekran görüntülerini paylaştı. IMEI görüntülerde görünüyor ondan bahsediyorum.

• Beğen
Tepkiler: emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp de ki o 320 bin uygulamanın %80 i çöp bunu sizde biliyonuz ama konu wp olunca :) durum başka neden se :) bende bunu anlamıyorum ? ama sizinde kötü bir niyetiniz yoktur elbette,bi firma düşününki yeni telefon tanıtımı yaparken arayüzde [İnstagram Beta] gözüksün,siz zaten wp nun mağaza olarak çok geride olduğunu biliyosunuz ama yinede bir gözden geçirin derim :) bir de mağazaya girip arama yerine Snapchat yazın bakalım çıkcakmı :) ? bi TRT uygulaması var dehşet bişey :) benim burada amacım kötülemek asla değil,ben gerçekleri söylüyorum ki burada yeni telefon alcak olan kullanıcılar bilinçlensin,çünkü herkes bizim gibi vaktini teknolojiyle geçirmiyo ve doğru şekilde bilgilensin,ben 920 yi 1250 TL ye nakit aldım,bende microsoft un wp yi geliştirmesini isterim 1 yıldır kullanıyorum telefonu, ama malesef microsoft çok yavaş hatta mağaza konusunda hiç birşey yapmıyo,bi nokia Türkiye Facebook sayfası var güncelleme yayınlanıyo fakat 14-15 saat sonra sayfasında güncellemeyi duyuruyo,bu kadar büyük bir şirket[Microsoft] hiç mi böyle konulara bakmaz ? :) benden sizede bir tavsiye yeni telefon alcak olursanız iPhone 6 yı bekleyin
Ben mağazaya rakamsal olarak bakmayı zaten doğru bulmuyorum. O yüzbinlerce uygulamayı da hayatınız boyunca upraşasanız mağazada görüp inceleyemezsiniz. Ama demek istediğim şu; ortada iki tane piyasayı parsellemiş firma var. Ve bu adamlar çeşitli kanallardan birilerini kendilerine bağlamış. Google'a bakıyorsun kendi uygulamalarımı çıkartmayacam diyor. İnstagram dediğiniz uygulama çok matrah bir uygulama mı mıdır ki hala geliştirilmiyor. Bu adamların kendi yazılım geliştirme ekipleri var. Sadece 10 günlerini alır uygulamanın kusursuz bir getirilmesi. Ama yapmıyorlar. Burada Microsoft'un suçu var mı? Vardır elbette ama bu adamlara gidip al sana şu kadar para benim sistemine uygulamanın yayınla dediği anda yüzbinlerce firma ve geliştirici Microsoft'tan para almadan bir tane kod yazmaz bir daha.

Nokia sosyal ağ hesaplarında ilgili defalarca Nokia Türkiye yetkilileriyle görüştüm. Nereden bulmuşlar o ajansı bilmiyorum sözleşmesinin iptal edilmesi yakındır.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve Aybin.Kilic
beats

beats

Üye
yok inmiyor değil benim telefon son sürümdü sabah baktım sonra bir saat önce bu güncelleme çıktı onu sordum arkadaşlara birde güncelleme yaparsam resimlerim felan silinir mi

hemen yapıyorum cahillik kusura bakmayın
Cihazı sıfırlamadıkça içeriğiniz silinmez.

nükleer_müh

nükleer_müh

Üye

kardeş alıntıyı kaldırırmısın resimli olanı çok büyük ahmaklık yaptım da imei olanı
Cihazı sıfırlamadıkça içeriğiniz silinmez.
o zaman indireyimde bakayım neyin nesi imiş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş alıntıyı kaldırırmısın resimli olanı çok büyük ahmaklık yaptım da imei olanı
Tamamdır imei açık olan tüm görselleri temizleyip teminini ekledim ben.

Size gelen güncelleme eski bir güncelleme. Buradaki çoğu arkadaşımız halihazırda kullanıyor zaten.

nükleer_müh

nükleer_müh

Üye
Tamamdır imei açık olan tüm görselleri temizleyip teminini ekledim ben.

Size gelen güncelleme eski bir güncelleme. Buradaki çoğu arkadaşımız halihazırda kullanıyor zaten.
çok teşekkürler ben sabah baktığımda neden göremedim ki ??

emz

emz

Üye

Hallolmuş galiba. adminlerimiz sağolsun:tşk: Tekrar özür dilerim :). Ben mobilden girince tek resim geldi göremedim bir şey. Şimdi siz söyleyince belli oldu :)

• Beğen
nükleer_müh

nükleer_müh

Üye
Hallolmuş galiba. adminlerimiz sağolsun:tşk: Tekrar özür dilerim :). Ben mobilden girince tek resim geldi göremedim bir şey. Şimdi siz söyleyince belli oldu :)

ne demek ben bilg bile fark edemedim :bottom:

• Beğen
versino2

versino2

Üye
Benim sürüm numarası 8.10.12393.890 ve telefonda 925 Cyan yuklu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Kusura bakma o mesajı admine şikayet etmek zorunda kaldım. İmei görünmesi sakatlık çıkartırdı. Ne olur olmaz diye de aradım seni..
ne demek ben bilg bile fark edemedim :bottom:
Bi daha ki sefere dikkatli olun lütfen.

capkino06

Üye
Cyanı nasıl yüklerim gdr1 in 14lü sürümü var cihazda

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt