muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lumia 920 32GB SD ye ne gerek var?Half öyle demiş ama bu goreceli bir kavram benim tel 520 8.1 on izleme yaptım 16 gb micro sd aldım herşeyi ona kuruyorum fln babamda 820 var ama o 8.0 herneyse alacaksa. Sd girişli al en azından app leri kurarsın fln
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Lumia 920 32GB SD ye ne gerek var?
neden kardeşimhiç bulaşma bende 920 var bozulsun da değiştireyim diye bekliyorum
kardeşim bildirimler falan sorunsuz degil mi ayrıca klasör hatası falan yok dimiHalf öyle demiş ama bu goreceli bir kavram benim tel 520 8.1 on izleme yaptım 16 gb micro sd aldım herşeyi ona kuruyorum fln babamda 820 var ama o 8.0 herneyse alacaksa. Sd girişli al en azından app leri kurarsın fln
neden kardeşim
kardeşim bildirimler falan sorunsuz degil mi ayrıca klasör hatası falan yok dimi
bi ara diger klasörler sorunu vardı galibaFena değil özellikle whatsapp kullanıorım ben o iyi ve klasor derkn
kardesim onda kamera olayı sıkıntılı630 İle wp ye başlangıç yapabilirsin şahsen ben 520 ile başlayıp 925'e geçtim
dusunebilirim aslanda tasarımda muthiş720 al bataryası en iyi giden o buyuk ekranlılar hariç
920 nolcak o zaman820 iyidir ama ağırdır. bir süre sonra neden böyle ağır bi telefon aldım diyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?