dedereis123
Üye
umarım yapar o kıyağıda elinde silikon örneği olan mı ve ya bilgi verebilcek ekrana kadar mı kaplıyor yoksa kasanın yanlarını mı
- - - Eklendi - - -
sanırım tim den ya da shopdan
Aslında müsait olunca Sirkeci ye gitmeye düşünüyorum sonuçda toptancıları orası kılıfların flnda bilmiyorum renkde kararsız kaldım
hard format dan sonra açılmayan telefonlar varmış bu anormal bir durum değil mi sarjla baglantısı olsa bile
arkadaşlar her kafanıza estiğinde neden format atıyorsunuz bilmiyorum ben c6-01 i surekli kobay gibi kullanıyordum sürekli cfw yükleyip duruyordum bunu almamdaki en büyük sebep diğer telefonlarda elle yapman gereken bütün optimizasyonun yapılmış olması.hard format dan sonra açılmayan telefonlar varmış bu anormal bir durum değil mi sarjla baglantısı olsa bile

umarım yapar o kıyağıda elinde silikon örneği olan mı ve ya bilgi verebilcek ekrana kadar mı kaplıyor yoksa kasanın yanlarını mı
- - - Eklendi - - -
sanırım tim den ya da shopdan
Bende almayı düşünüyorum ama çoğu oyun ve uygulamalar ücretli en basitinden NFS videoları bile ücretli düşünün. Böyle giderse seçimim Samsung Galaxy S3 yolunda olacak..
Pardon videoları ücretli derken??