Lumia alma niyetim varda bir bakın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Lumia alma niyetim varda bir bakın lütfen
Artık alma niyetim baya arttı inşallah yakın zamanda alıcam ama marketde çoğu uygulama ücretli deniyor şuan için bir sorun mu , ve sizce sarı mı beyaz mi , renkler zevkler farklıdır ama sarı biraz abest kaçar mı silikonla fln filan

komando04

komando04

Üye
ikiside güzel sarı daha Bi çekici ama

- - - Eklendi - - -

valla kardeşim uygulama kıtlığı yok bence günden güne çoğalıyor.evet ücretli ama Nokia Bi kıyak yapar kesin

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
bence kırmızı en güzeli kız mız rengide değıl kız rengi pembe dir markete yakında güncelleme yayınlıyacakmış çoklu uygulama eklentisi var bu aralar düzelir nerden alıcaksın ?

• Beğen
Tepkiler: ayran3883 ve alaStar
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
umarım yapar o kıyağıda elinde silikon örneği olan mı ve ya bilgi verebilcek ekrana kadar mı kaplıyor yoksa kasanın yanlarını mı

- - - Eklendi - - -

sanırım tim den ya da shopdan

komando04

komando04

Üye
umarım yapar o kıyağıda elinde silikon örneği olan mı ve ya bilgi verebilcek ekrana kadar mı kaplıyor yoksa kasanın yanlarını mı

- - - Eklendi - - -

her iki türlüsüde mevcut kardeşim kılıf olarak ben oda teknolojiden sipariş verip aldım hemde uygun

- - - Eklendi - - -

PDA TEKNOLOJİ PARDON GOOGLEYE YAZINCA ÇIKAR

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Aslında müsait olunca Sirkeci ye gitmeye düşünüyorum sonuçda toptancıları orası kılıfların flnda bilmiyorum renkde kararsız kaldım

komando04

komando04

Üye
Aslında müsait olunca Sirkeci ye gitmeye düşünüyorum sonuçda toptancıları orası kılıfların flnda bilmiyorum renkde kararsız kaldım

hele hayırlısıyla telefonunu bir alda diğeri kolay kardeşim

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
hard format dan sonra açılmayan telefonlar varmış bu anormal bir durum değil mi sarjla baglantısı olsa bile

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hard format dan sonra açılmayan telefonlar varmış bu anormal bir durum değil mi sarjla baglantısı olsa bile

hayir normal bir durum bu symbian cihazlarda da oluyor androidlerde de. O yuzden teknik servisler kesinlikle hard formati tavsiye etmez ve cihazin garanti dişinda kalicagini belirtirler.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarları bir sıkıntı çıkarmaz dimi

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar her kafanıza estiğinde neden format atıyorsunuz bilmiyorum ben c6-01 i surekli kobay gibi kullanıyordum sürekli cfw yükleyip duruyordum bunu almamdaki en büyük sebep diğer telefonlarda elle yapman gereken bütün optimizasyonun yapılmış olması.

Artık telefonla uğraşmak istemiyorum bu yüzdende format nasıl atılır rom nasıl yüklenir merak etmiyorum.
Sizede tavsiyem ali kemal kardeşimizin tavsiyelerine uyun ve kafanıza estikçe format atmayın:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zaten telefonda bir sıkıntı olma ihtimaline karşi fabrika ayarlarina donme secenegi var. O da olmadi soft format atin ki bunu teknik servis te bu şekilde oneriyor. Hard format son caredir ve cihazi garanti dişi birakir. Elinizdeki cihazlar garantideyken bu riske girmeye gerek yok diye duşunuyorum. Sonucta yazilimsal bir durum ve servise elden teslim etseniz ayni gun icinde geri alabiliyorsunuz.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz sarjdayken kapanmıyormus bunun zararı var mı , not mot aktarılmıyormus , ve kulaklık çok kötuymus bunlar ne kadar dogru?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
not mot aktarilmiyormuş derken :hmmm
Cihaz kapaliyken şarj olmuyor cunku kapali bile olsa şarja takinca otomatik cihaz aciliyor. Bunun bir zarari yok iphonelarda da var ayni olay.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
ya sadece mzik resim video aktarılıyormus , diğer office gibi dosyalar aktarılmıyormus

Gascoine

Gascoine

Üye
Micosoft markette işine yarayacak bir çok uygulamayı ücretsiz olarak indirebiliyorsun.. Renk konusuna gelince bahsettiğin gibi zevkler ve renkler tartışılmaz.. Lumia 920'nin renkleri canlı ve parlak göründüğünden dolayı sarı - kırmızı- siyah yada beyaz olarak her renginin ayrı bir güzel göründüğünü belirtmek isterim.

pirenuri

pirenuri

Üye

- - - Eklendi - - -

kardeş ben şimdiden 2 çeşit kılıf buldum bi bak istersen sende :
1.
2.

buda alternatif

buda ekran koruyucu

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bende almayı düşünüyorum ama çoğu oyun ve uygulamalar ücretli en basitinden NFS videoları bile ücretli düşünün. Böyle giderse seçimim Samsung Galaxy S3 yolunda olacak..

Placebo-

Placebo-

Üye
Bende almayı düşünüyorum ama çoğu oyun ve uygulamalar ücretli en basitinden NFS videoları bile ücretli düşünün. Böyle giderse seçimim Samsung Galaxy S3 yolunda olacak..

Pardon videoları ücretli derken??

- - - Eklendi - - -

Kast ettiğin oyunu indirdiğinde başında açılan video ise ona intro diyoruz biz ve bilgisayar oyunlarında da var o. Yani video bitince oyun açılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...