Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
Bence şarjdan dolayı geri çektiler çift tıkla dokunmayı şu an bile 4-5 saat ekran sürresi alıyorum l950 de

Sent from mtalk using lumia 950

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Bence şarjdan dolayı geri çektiler çift tıkla dokunmayı şu an bile 4-5 saat ekran sürresi alıyorum l950 de

çift tık daima açık bende dahası kilit ekranı resmi göz atma ekranında da açık şarja pek etkisi yok

furyzer0

furyzer0

Üye
Etkisi az biliyorum bende de l830 var ama zaten yeni cihazların pil ömrû biraz kötü daha da kötüleştirmemek için diye düşünüyorum sadece fikir olmayabilir de dediğin gibi

stockton

Üye
Hepsiburada'da 950XL'in fiyatı 2.369'a, 950'nin fiyatı 2.099'a düşmüş. Şimdiye ikibinlerin altını görmeliydi halbuki!

Biraz mı! Kaç kalem yasladıklarını yazmaya kalkayım.
Cihaz gümrüğe geldi. Dakka 1 gol 1: Gümrük vergisi. Eh vergi olurda kdv olmaz mı! Etti sana 2
İthalat eden firma ürünü aldı. Eh birazda o kazanmalı (Garanti, satıcı kârı vs vs). Etti mi sana 3. Eee ürünü depodan çıkartınca fatura kesmesi lazım. Bide oradan kdv yaslandı mı! Etti 4. Ürünü alan kişi kar etmeli birazda o yaslayacak , etti 5. Satış olunca Kdv bi daha kendini gösteriyor. Etti 6.
Bide cihazın bandrol bedeli var. Etti 7
gümrükten geçerken eklenen kayıt parasını unutmayalım (100-140 lira gibi) etti 8.

Eh bu kadar yaslamayı bizlerde hak ediyoruz açıkçası. (Biraz siyasi olacağı için yazmıyorum).

Arada kaç aracı olursa olsun bir malın fiyatında sadece bir kdv olur. Yükü de son alım işlemini yapan çeker. Bir mal toptancıdaysa kdv'sini o ödemiştir, satıcıya sattığı anda kdv'yi ona yükler. Ara mallar hariç her mal tüketici için üretildiğinden başarılı şekilde tüketime sunulan her malın kdv'si son aşamada tüketiciye yüklenmiş olur. Önceki aşamadakiler alırken kdv'yi öder, satarken bir sonrakinden tahsil eder ve mahsuplaşır.

Ali_KRKY

Üye
Hepsiburada'da 950XL'in fiyatı 2.369'a, 950'nin fiyatı 2.099'a düşmüş. Şimdiye ikibinlerin altını görmeliydi halbuki!

Arada kaç aracı olursa olsun bir malın fiyatında sadece bir kdv olur. Yükü de son alım işlemini yapan çeker. Bir mal toptancıdaysa kdv'sini o ödemiştir, satıcıya sattığı anda kdv'yi ona yükler. Ara mallar hariç her mal tüketici için üretildiğinden başarılı şekilde tüketime sunulan her malın kdv'si son aşamada tüketiciye yüklenmiş olur. Önceki aşamadakiler alırken kdv'yi öder, satarken bir sonrakinden tahsil eder ve mahsuplaşır.

doğru diyorsunuz fakat kdv her el degişiminde katlanarak yükselir çünkü her satıcı kar etmek için fiyatı yükseltir buna oranla kdv ve gelir vergiside artar satıcılar da buna istinaden fiyatı yükseltmek zorunda kalır.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Aybin.Kilic
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Biraz mı! Kaç kalem yasladıklarını yazmaya kalkayım.
Cihaz gümrüğe geldi. Dakka 1 gol 1: Gümrük vergisi. Eh vergi olurda kdv olmaz mı! Etti sana 2
İthalat eden firma ürünü aldı. Eh birazda o kazanmalı (Garanti, satıcı kârı vs vs). Etti mi sana 3. Eee ürünü depodan çıkartınca fatura kesmesi lazım. Bide oradan kdv yaslandı mı! Etti 4. Ürünü alan kişi kar etmeli birazda o yaslayacak , etti 5. Satış olunca Kdv bi daha kendini gösteriyor. Etti 6.
Bide cihazın bandrol bedeli var. Etti 7
gümrükten geçerken eklenen kayıt parasını unutmayalım (100-140 lira gibi) etti 8.

Eh bu kadar yaslamayı bizlerde hak ediyoruz açıkçası. (Biraz siyasi olacağı için yazmıyorum).
yaslamaception :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Aybin.Kilic
Aybars1979

Aybars1979

Üye
.

erhanercan

erhanercan

Üye
hayırdır ?

blackss

Üye
Arkadaşlar 950 xl için Turkıye de bu mozo veya başka markanın kahverengi deri kapağı satılıyormu bilen varmı ?

byburkay

Üye
  • Beğen
Tepkiler: blackss

blackss

Üye
az once aradım ellerine ulaşmamış bir kaç hafta sonra gelir dediler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar, mozo aksesuarları firmanın web sitesinden satın alabilirsiniz.

dark_13

Üye
kaç günde geliyor ve gümrükte herhangi bir işlem yapılıyor mu ?
alalı 2 ay oldu ortalama 22 günde geldi paypal üzerinden aldığım için gümrük ile ilgili bi bilgim yok fiyat olarak da kargo dahil 220 tl ye geldi tabi o zaman euro biraz yüksekti çok güzel kapak kesinlikle tavisye ediyorum alacak olan arkadaşlara

byburkay

Üye
alalı 2 ay oldu ortalama 22 günde geldi paypal üzerinden aldığım için gümrük ile ilgili bi bilgim yok fiyat olarak da kargo dahil 220 tl ye geldi tabi o zaman euro biraz yüksekti çok güzel kapak kesinlikle tavisye ediyorum alacak olan arkadaşlara
teşekkür ederim, bende birazdan sipariş veriyorum o zaman

onursarii

Üye
Belki alacaklara fikir verir :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Sensation, 0343434, Ali_KRKY ve 1 kişi daha

Üst Alt