çift tık daima açık bende dahası kilit ekranı resmi göz atma ekranında da açık şarja pek etkisi yokBence şarjdan dolayı geri çektiler çift tıkla dokunmayı şu an bile 4-5 saat ekran sürresi alıyorum l950 de
Sent from mtalk using lumia 950
Biraz mı! Kaç kalem yasladıklarını yazmaya kalkayım.
Cihaz gümrüğe geldi. Dakka 1 gol 1: Gümrük vergisi. Eh vergi olurda kdv olmaz mı! Etti sana 2
İthalat eden firma ürünü aldı. Eh birazda o kazanmalı (Garanti, satıcı kârı vs vs). Etti mi sana 3. Eee ürünü depodan çıkartınca fatura kesmesi lazım. Bide oradan kdv yaslandı mı! Etti 4. Ürünü alan kişi kar etmeli birazda o yaslayacak , etti 5. Satış olunca Kdv bi daha kendini gösteriyor. Etti 6.
Bide cihazın bandrol bedeli var. Etti 7
gümrükten geçerken eklenen kayıt parasını unutmayalım (100-140 lira gibi) etti 8.
Eh bu kadar yaslamayı bizlerde hak ediyoruz açıkçası. (Biraz siyasi olacağı için yazmıyorum).
Hepsiburada'da 950XL'in fiyatı 2.369'a, 950'nin fiyatı 2.099'a düşmüş. Şimdiye ikibinlerin altını görmeliydi halbuki!
Arada kaç aracı olursa olsun bir malın fiyatında sadece bir kdv olur. Yükü de son alım işlemini yapan çeker. Bir mal toptancıdaysa kdv'sini o ödemiştir, satıcıya sattığı anda kdv'yi ona yükler. Ara mallar hariç her mal tüketici için üretildiğinden başarılı şekilde tüketime sunulan her malın kdv'si son aşamada tüketiciye yüklenmiş olur. Önceki aşamadakiler alırken kdv'yi öder, satarken bir sonrakinden tahsil eder ve mahsuplaşır.
yaslamaceptionBiraz mı! Kaç kalem yasladıklarını yazmaya kalkayım.
Cihaz gümrüğe geldi. Dakka 1 gol 1: Gümrük vergisi. Eh vergi olurda kdv olmaz mı! Etti sana 2
İthalat eden firma ürünü aldı. Eh birazda o kazanmalı (Garanti, satıcı kârı vs vs). Etti mi sana 3. Eee ürünü depodan çıkartınca fatura kesmesi lazım. Bide oradan kdv yaslandı mı! Etti 4. Ürünü alan kişi kar etmeli birazda o yaslayacak , etti 5. Satış olunca Kdv bi daha kendini gösteriyor. Etti 6.
Bide cihazın bandrol bedeli var. Etti 7
gümrükten geçerken eklenen kayıt parasını unutmayalım (100-140 lira gibi) etti 8.
Eh bu kadar yaslamayı bizlerde hak ediyoruz açıkçası. (Biraz siyasi olacağı için yazmıyorum).

muser iletişimden bulabilirsin .Arkadaşlar 950 xl için Turkıye de bu mozo veya başka markanın kahverengi deri kapağı satılıyormu bilen varmı ?
3. aydan beri hep öyle diyorlar. Fiyatına ise 250-275 civarı olabilir dedileraz once aradım ellerine ulaşmamış bir kaç hafta sonra gelir dediler
asslında aliexpress ten alabilirsin hem daha ucuz olur ama bir ay kadar beklemen gerekli...az once aradım ellerine ulaşmamış bir kaç hafta sonra gelir dediler
Türkiye' ye gelirmi ordan sipariş versek?Arkadaşlar, mozo aksesuarları firmanın web sitesinden satın alabilirsiniz.
ben aldım gayet memnunum çok güzelArkadaşlar, mozo aksesuarları firmanın web sitesinden satın alabilirsiniz.
kaç günde geliyor ve gümrükte herhangi bir işlem yapılıyor mu ?ben aldım gayet memnunum çok güzel
alalı 2 ay oldu ortalama 22 günde geldi paypal üzerinden aldığım için gümrük ile ilgili bi bilgim yok fiyat olarak da kargo dahil 220 tl ye geldi tabi o zaman euro biraz yüksekti çok güzel kapak kesinlikle tavisye ediyorum alacak olan arkadaşlarakaç günde geliyor ve gümrükte herhangi bir işlem yapılıyor mu ?
teşekkür ederim, bende birazdan sipariş veriyorum o zamanalalı 2 ay oldu ortalama 22 günde geldi paypal üzerinden aldığım için gümrük ile ilgili bi bilgim yok fiyat olarak da kargo dahil 220 tl ye geldi tabi o zaman euro biraz yüksekti çok güzel kapak kesinlikle tavisye ediyorum alacak olan arkadaşlara