Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Evleaks biraz üzdü Lumia 940XL ile ilgili verdiği bilgiler ile.

Cihazın plastik bir gövdeye sahip olacağı ve arka kısımda kamera çıkıntısı olacağını belirtti.

Kamera çıkıntısı ince bir kasa ve büyük bir sensörün habercisi ancak bu seviyede bir amiral gemisinde plastik kasa tercih edilmemeliydi bence, bakalım bu işin sonunda nasıl bir cihaz göreceğiz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evleaks biraz üzdü Lumia 940XL ile ilgili verdiği bilgiler ile.

Cihazın plastik bir gövdeye sahip olacağı ve arka kısımda kamera çıkıntısı olacağını belirtti.

Kamera çıkıntısı ince bir kasa ve büyük bir sensörün habercisi ancak bu seviyede bir amiral gemisinde plastik kasa tercih edilmemeliydi bence, bakalım bu işin sonunda nasıl bir cihaz göreceğiz.

Çerçeve metal, arka kapak polikarbonat olacak deniyordu :hmmm

braayn

braayn

Üye
940XL ülkemize gelene kadar iphone 8'i görürüz herhalde.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ON9, dilmenibrahim ve 1 kişi daha
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
940XL ülkemize gelene kadar iphone 8'i görürüz herhalde.
evet cihazlar çok geç geliyor
ayrıca tamamen metal olmaması ilginç üst model bir telefonda plastik hissi çin malı eminönündeki oyuncak telefonlara benzer

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
braayn

braayn

Üye
evet cihazlar çok geç geliyor
ayrıca tamamen metal olmaması ilginç üst model bir telefonda plastik hissi çin malı eminönündeki oyuncak telefonlara benzer
Plastik olması kötü umarım plastik gelmez.Alt modeller plastik amiral gemilere fiberkarbon olayıda kötü sen bu modeli alabiliyorsun al sana plastik olmamalı donanım vs kısıtlama tamamda neyse ben bu konuda fazla humanistim sanırım.Dün İOS 9 'un tanıtımını vs izledim iphone 4S ipad 2 den iphone 6 plusa kadar hemen hemen çıkardıkların ürünlerin %90'nına IOS 9'u getirmeleri iyi olmuş.Çoklu ekranında IOS'a biraz geç geldiğini düşünüyorum bu çerçevede MS'tuda tebrik etmek lazım win 10'da çoklu erkanı getirmekle doğru bir iş yaptığını görüyoruz.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Çerçeve metal, arka kapak polikarbonat olacak deniyordu :hmmm
arka tarafındaki kamera çıkıntıları görüntü olarak bazen hoş, bazen de itici gelebiliyor.
Kullanım açısından da dezavantajları da oluyor.
Sanıyorum L 1020 de de böyle.

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
işin özü amiral gemi diyemeyiz şık durmayan bir telefona

Aybars1979

Aybars1979

Üye
sanırım win10 ile tam olarak nelerin geleceğini bilmediğimiz için büyük oranda amiral geminin şeklini şemalini merak ediyoruz sadece. 64bit işlemcide olsa yada 4gb ram bilmem kaç piksel kamerada olsa gelecek olan sistem ve uygulamalar daha önemli şahsi fikrim. l1520 hala piyasada en iyi kameraya ve donanıma sahip cihazlardan biri ama daha 1 kişinin elinde görmüşlüğüm yok. hatta l930,l1020,l830 başta olmak üzere çoğu modeli görmedim üstelik işim pazarlama ve sürekli gezen birisi olmama rağmen. iphone 6plus (plus olunca daha üst oluyo) fiyatına bakıp üst seviye donanımlardan oluştuğunu düşünür herkes ama ben mi yanlış görüyorum diye gözlerimi pörtleterek bakmak zorunda kaldım özelliklerine. bizim l830 in hiçbir geri kalır yanı yok hatta kamerada ezip geçer ama işte reklam ve sistem herşeyi değiştiriyor. millet kuşluk vaktinde bayram namazına gider gibi apple storeda zevkle kuyruğa giriyor, bizde almak için aylarca 640 xl bekliyoruz (bizimki de stokholm sendromu gibi bir durum sanırım.)

• Beğen
Tepkiler: sahanemir, bozkirdangelen ve braayn
dakamon

dakamon

Üye
qualcomm snap 810 da revizyona gidiyormuş. Aşırı ısınma problemleri söylentilerinin doğruluğuna katkı yapacak bir kanıt daha sanırım. Kimileri böyle bir şey yok falan diyordu. Umarım yeni cihazlarda kullanılacaksa bu kullanılır.
Kaynak

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Moonraker

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
geçen sene Nokia çatısı altında sızdı isimler, peki şimdi hangi çatı altında sızdı bu görseller? Nokia mı Ms mu? :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben beğenmedim saatler adidas saatlerini andırıyor samsunglar daha bilim kurgu şeklinde

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Türkiye de çocuk saatlerine benziyorlar diye hemen hemen herkes es geçer bunları. Yakından görmeden birşey diyemem ama sadece resime göre bakacak olursam bende beğenemedim. Aşırı derecede basit görüntü verdi.

dakamon

dakamon

Üye
İptal edilen saatler değilmi bunlar?

Emre

Üye
Moto 360, LG G Watch gibi tasarım harikası saatler varken 1milyon satışı yapamıyorken bu ne?

Son düzenleme:
braayn

braayn

Üye
bu saatleri beğenen bir benim herhalde :) hoşuma gitti ama ben genel itibariyle akıllı saat olayına karşıyım .Motorolanın saatide çok şık.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
940/940XL ? :kıskıs:

Üst Alt