Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
Satıcı da iş yoksa cihaz ne yapabilir ki. Bizim wp forumdan iki kişiyi oraya koy kuyruk yaptırır
Marmara Forum ,Bayrampaşa Forum iki forumdaki Media Market lerde de Lumia cihaz yok gene iyi siz olanına denk gelmişsiniz..Yenisahra Optimum media markete 950 ve 950xl geldiğinde incelemek için gitmiştim . 2 tane 950 , 2 tane de 950 xl modeli gelmiş . 2 haftadır haftada 2 kere gidip kontrol ediyorum ne durumda diye hala o 4 cihazdan biri bile satılmamış . Hatta görevliyle konuştuğumda satmayı bırak kimse o cihazları sormuyor , ilgilenmiyor bile sanırım cihazlar yine elimizde kalacak dediler . Continuum standı kurmuşlar lumia cihaz gören standdan uzaklaşıyor direkt . O donanıma sahip bir cihaza yazık oluyor gerçekten .
Marmara Forum ,Bayrampaşa Forum iki forumdaki Media Market lerde de Lumia cihaz yok gene iyi siz olanına denk gelmişsiniz..
En büyük yaptığı şey insanı kanser etmekinsanlar hala Windows cihazlarinin neler yapabildiginin farkinda değiller ne Windows u tanıyorlar ne de cihazlari
Taksit yok ama operatörlerde kontratlı ( yani ekstra katma değerli950 için şuan taksitle satış durumu var mı?
Taksit yok ama operatörlerde kontratlı ( yani ekstra katma değerli) olarak var mı bilmiyorum.
hepsi burada.comda 2599.000 tl tek çekim olarak satılıyor.Ben dün akşam aldım
teknoloji mağazalarının içinde bankaların standı oluyor oralardan kredi kullandırılıyor 36 aya kadarda taksit imkanı var tabi üstüne faiz'de ödüyorsunuz..950 için şuan taksitle satış durumu var mı?
teknoloji mağazalarının içinde bankaların standı oluyor oralardan kredi kullandırılıyor 36 aya kadarda taksit imkanı var tabi üstüne faiz'de ödüyorsunuz..
Ben ing kredi kartımla aldım peşin fiyatına sonra bankacılık işlemlerinden 9 a böldüğümde 332 tl ufak bir miktar para kesiyorlar
lityum bataryalardan öncesinden kalma bi yanlış anlaşılmatelefonum geldi sonunda şarjını bitirdim şimdi güncellemelerde sıra çok ince geldi bana
telefonu kaç saat şarj etmeliyim arkadaşlar şu an güncelleme yapılıyor 12 saat olayı doğrumu yeni akıllılarda
O eski tip Ni-Cad bataryalar için geçerliydi.telefonum geldi sonunda şarjını bitirdim şimdi güncellemelerde sıra çok ince geldi bana
telefonu kaç saat şarj etmeliyim arkadaşlar şu an güncelleme yapılıyor 12 saat olayı doğrumu yeni akıllılarda
Sıkıntı çıkarmaz. Lityum ion pil teknolojisi ile istediğin zaman şarja takıp doldurabilirsin bataryayı. O yüzden bataryanı istediğin zaman istediğin kadar doldur gitsinŞu an şarj oluyor ama arka planda güncelleme yapıyor bir sıkıntı olmaz herhalde değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?