Sensation
Emekli Yönetici
Kutudan böyle çıkmalılardı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Böylede samsung Modellerini akla getiriyorKutudan böyle çıkmalılardı.
Merak ediyorum acaba kutudan çıkacakları polikarbon kapakların mı yoksa bu aksesuarların mı maliyeti daha yüksek.Kutudan böyle çıkmalılardı.
Dikkatimi çekti de abi wp yi sony ile takip ediyorsun!!!Merak ediyorum acaba kutudan çıkacakları polikarbon kapakların mı yoksa bu aksesuarların mı maliyeti daha yüksek.
Bu arada siyah da çok şık duruyor.
Microsoft sonunda Samsung'un neden çok sattığını gördü sanırım ve bu aksesuar işine ciddi şekilde dikkat edilmiş ve bu firma ile anlaşılmış.
Bütün telefonlara internet paketi alsam batarızDikkatimi çekti de abi wp yi sony ile takip ediyorsun!!!

Ben daha çok kahverengi olanı beğendim,harbi harbi Premium bir hava katıyor,gerçi bana kalırsa zaten 950xl Premium bir cihazMerak ediyorum acaba kutudan çıkacakları polikarbon kapakların mı yoksa bu aksesuarların mı maliyeti daha yüksek.
Bu arada siyah da çok şık duruyor.
Microsoft sonunda Samsung'un neden çok sattığını gördü sanırım ve bu aksesuar işine ciddi şekilde dikkat edilmiş ve bu firma ile anlaşılmış.

Benziyor ama en azından plastik diyenler içinBöylede samsung Modellerini akla getiriyor
Ayrıca gerçek deri.yeni yılın ilk ayları = Ocak, Şubat, Mart.... ben oyumu Şubat'tan yana kullanıyorumEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve beklenen bilgi geldi. @Sensation @papakudioflu @Esendağlı @suyunsesi

Ben de şubat diyorum. İyi yine 2 ay sonra gelecek, eskileri düşünürsek.yeni yılın ilk ayları = Ocak, Şubat, Mart.... ben oyumu Şubat'tan yana kullanıyorum![]()
yeni yılın ilk ayları = Ocak, Şubat, Mart.... ben oyumu Şubat'tan yana kullanıyorum![]()
Ben de şubat diyorum. İyi yine 2 ay sonra gelecek, eskileri düşünürsek.
emin olun Ocak ayı planlansaydı yeni yılın ilk haftaları terimi kullanılırdı, ama Ocak'a yetiştiremeyeceklerinin kendileri de farkında ki planlar Şubat'tan sonrasına kayıyor ve bu yüzden ilk ayları diyorlar (bence)Ben en geç Aralık ortalarına kadar gelir diye düşünüyordum.
Ama yine pazar dağılımında ilk sıralar yerine ortalarda yer alacağız gibi duruyor.
Biraz daha iyimser yaklaşımla Ocak ayı diyeyim ben de.
emin olun Ocak ayı planlansaydı yeni yılın ilk haftaları terimi kullanılırdı, ama Ocak'a yetiştiremeyeceklerinin kendileri de farkında ki planlar Şubat'tan sonrasına kayıyor ve bu yüzden ilk ayları diyorlar (bence)
genel merkez TRnin karşısına Q1 diye yapıştırdı bu Ocak,Şubat,Mart demek değil mi? peki bu noktadan sonra Ocak ya da Mart olması kime bağlı? yine genel merkez mi belirliyor yoksa artık top TRde mi oluyor?Aslında bu yetiştirememekle alakalı değil.
Ali Kemal'in dediği gibi Microsoft'un Türkiye pazarına verdiği öncelikle ilgili.
Örnek veriyorum, Microsoft Genel Merkezi, ülkelere göre bir takvim çıkarıyor ve Türkiye'nin karşısında 2016-Q1 yani 2016 yılı 1. çeyrek diye yazıyor. Microsoft Türkiye'nin yapabileceği çok fazla bir şey yok. Genel Merkez daha erkene kaydırırsa daha erken gelir.
genel merkez TRnin karşısına Q1 diye yapıştırdı bu Ocak,Şubat,Mart demek değil mi? peki bu noktadan sonra Ocak ya da Mart olması kime bağlı? yine genel merkez mi belirliyor yoksa artık top TRde mi oluyor?