papakudioflu
Emekli Yönetici
Dünyadaki bütün devletler vergi ile ayakta duruyor. Bizdeki fark ise "dolaylı vergi" oranlarının çok yüksek olması. Bunun nedeni de dünyada kayıt dışı ekonomi konusunda ilk üçte olmamızdan kaynaklanıyor. Mesela kaç tanemizşn sigortası gerçek değer üzerinden ödeniyor. Kedimiz asgari ücretliyiz değil mi? Türkiye’de mevcut gayri safi milli hasıla kadar vergilendirilmemiş kazanç var. Bilinçli toplumlarda bu oran yok denecek kadar az.Dünya'da vergiyle ayakta duran tek devletiz!!! Yakın bi zamanda nefes, hava vergisi alırlarsa hiç şaşırmam.
Surface phoneyi bekliyorum bende. O ciktiginda da bu durum olursa ne olur sizce
o cihazın çok daha farklı ve asil olacağını düşünüyorum,sistem ise bence baya bir yol almış olacaktır surfrace phoneler çıktığında.(Az önce otg kablosu bile sipariş ettimSurface phoneyi bekliyorum bende. O ciktiginda da bu durum olursa ne olur sizce
DH'nin Mobiliteyi izleyin, bi telefonları masaya koyup işemedikleri kalmış, yerden yere vurmuşlar resmen MS'yi.
Eleştiri yerleri doğru olabilir ama bir teknoloji editörü oturup dalga geçemez hangi ürün olursa olsun. Beğenmediyse önermiyorum beğenmedim der geçer abi. Üslup diye bir şey var orada Erdi de eleştiriyo ama Mesut gibi kıraathane ağzıyla anlatmıyor. Ayrıca önerdikleri fiyatlar çok saçma, bu telefonun belli bir maliyeti var nasıl 1200-1500 fiyat koyabilirler.Yerden yere vurmakla kalmamışlar, yerin dibine sokmuşlar...
Haksız da sayılmazlar.
MS'nin Türkiye mobil pazarına ne ölçüde önem verdiğini(!) geçen süreç içerisinde gördük.
Eleştiri yerleri doğru olabilir ama bir teknoloji editörü oturup dalga geçemez hangi ürün olursa olsun. Beğenmediyse önermiyorum beğenmedim der geçer abi. Üslup diye bir şey var orada Erdi de eleştiriyo ama Mesut gibi kıraathane ağzıyla anlatmıyor. Ayrıca önerdikleri fiyatlar çok saçma, bu telefonun belli bir maliyeti var nasıl 1200-1500 fiyat koyabilirler.
Fiyat konusunda senin dediğine katılıyorum zaten bence de öyle olmalıydı ama tutupta kimse demesin 1500 olmalıydı diye. Donanımlar ortada çünkü telefonların işletim sistemi dışında bir sıkıntısı yok.O konuda hak veriyorum, üslubu yanlış.
"Hahahaha" diye gülerek, dalga geçerek, kahvehane tarzıyla eleştiri yakışmamış açıkçası.
Ancak eleştirdikleri yönlerde kesinlikle haklılar.
Fiyat konusuna gelince.
Daha önce konuşmuştuk.
O telefonların fiyatları Maksimum 2200(XL) ve 1900 olacaktı.
Windows Phone sevenler mağazasını göz ardı ederek seviyor zaten. Kaç sene kullandım o kadar sıkıntı çekmedim. Lumia 950xl nin eksikleri bence sadece fiyatı, tasarımı ve işlemci. Mağazadan yana çok sıkıntı yok çünkü lumia 1520 yi aşırı övenler lumia 950 xl yi övmüyorlar. İkisinde de aynı mağaza var ama. O yüzden Surface phone ile hem tasarımı hem işlemcide fark atacaklardır o zaman süper olur ama fiyat konusunu bilmiyorumNe farkedecek ki? Sistem farklı olmayacak. Mağaza da farklı olmayacak. Donanım da farklı olmayacak. Sadece kasa faklı olur.
bizim okuldaki müdür daha iyi konferans yapıyoMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
özgür abi bunlar Lg v10 da fotoğraf çekerken manuel ayarlama var diye övüyorlarda bizde yıllardır var o ayarlarYerden yere vurmakla kalmamışlar, yerin dibine sokmuşlar...
Haksız da sayılmazlar.
MS'nin Türkiye mobil pazarına ne ölçüde önem verdiğini(!) geçen süreç içerisinde gördük.
Windowz 10 nedir ya bu kadın her yerde windowz 10 diyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yerden yere vurmakla kalmamışlar, yerin dibine sokmuşlar...
Haksız da sayılmazlar.
Sen gidip amiral gemi modellerini garajda tanıtırsan öyle olur. Az bile yapmışlarDH'nin Mobiliteyi izleyin, bi telefonları masaya koyup işemedikleri kalmış, yerden yere vurmuşlar resmen MS'yi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?