KırmızıBeyaz60
Üye
Tamam ya ben işi çözdüm.
Microsoft Türkiye ilkten Continuum Dock ünitesini de cihazın yanında hediye verelim ama farkını telefonun fiyatına yansıtalım demiş. Sonra nedense Continuum Dock ünitesi hediyesinden vazgeçip paket içeriğinden Continuum Dock ünitesini çıkartmışlar. Fakat fiyatı değiştirmeyi unutmuşlar.
@bulutsuzgece
Fiyatın yanlış olması sevindirici ama koca firma nasıl bu hatayı yapar ve bunu lansmanda belirtmez yada düzeltmez anlaşılacak şey değil.Tamam ya ben işi çözdüm.
Microsoft Türkiye ilkten Continuum Dock ünitesini de cihazın yanında hediye verelim ama farkını telefonun fiyatına yansıtalım demiş. Sonra nedense Continuum Dock ünitesi hediyesinden vazgeçip paket içeriğinden Continuum Dock ünitesini çıkartmışlar. Fakat fiyatı değiştirmeyi unutmuşlar.
@bulutsuzgece
Özgür abi haklı. Bende bırakıyorum sistemiBen Surface Phone gelene kadar Windows 10 Mobile'a ara veriyorum.
Görünüşe bakılırsa MS'nin niyeti Nokia'dan kalan "Lumia" adını öldürüp, kendi öz evladına (Surface'e) geçiş yapmak.
Adamlar fiyat yönünden de, zamanlama yönünden de, tedarik yönünden de Lumia satma konusunda isteksizler.
Bu ekip ve bu zihniyetle yol almak şöyle dursun, her gün kan kaybediyorlar.
Windows 10 Mobile'ı yetiştiremediler, yarışta geç kalmamak için de yamalı bohça gibi ortalığa sürdüler.
Öte yandan donanım yönünden de Nokia dönemindeki gecikmeli piyasaya giriş, stok sorunu ve pazarlama hataları sürüyor.
Panos Panay ekibinin ürünleri (Surface Phone serisi) çıkana kadar tasarım ve donanım adına çok bir şey beklememek lazım.
W10 Mobile da o zamana kadar ancak düzene oturur zaten.
Ancak o zamana kadar hala MS'nin mobil ayağını bekleyen ya da o kadar sabredebilen kaç kullanıcı kalacak orası ayrı bir soru işareti.
Fiyatın yanlış olduğunu kim söylüyor ?Fiyatın yanlış olması sevindirici ama koca firma nasıl bu hatayı yapar ve bunu lansmanda belirtmez yada düzeltmez anlaşılacak şey değil.
Fiyatın yanlış olduğunu kim söylüyor ?
Tamam ya ben işi çözdüm.
@bulutsuzgece
@papakudioflu orada espri yapmışMicrosoft Türkiye ilkten Continuum Dock ünitesini de cihazın yanında hediye verelim ama farkını telefonun fiyatına yansıtalım demiş. Sonra nedense Continuum Dock ünitesi hediyesinden vazgeçip paket içeriğinden Continuum Dock ünitesini çıkartmışlar. Fakat fiyatı değiştirmeyi unutmuşlar.
Fiyatın yanlış olması sevindirici ama koca firma nasıl bu hatayı yapar ve bunu lansmanda belirtmez yada düzeltmez anlaşılacak şey değil.
şakaydı o şaka. Bu kadar acemilik de yapmazlar herhalde.@papakudioflu orada espri yapmışsende bunu ciddi sanmışsın
şakaydı o şaka. Bu kadar acemilik de yapmazlar herhalde.
Haydaaa oysa tüm masum duygularımla inanmıştım@papakudioflu orada espri yapmışsende bunu ciddi sanmışsın
bende öyle dedim zatenşakaydı o şaka. Bu kadar acemilik de yapmazlar herhalde.
Haydaaa oysa tüm masum duygularımla inanmıştım
Ahh ah ömrümüzü yedi zaten MS abi ya, her şey muallak hiçbir şey belli değil, değişimden gelen 1520 yi açsam mı satsam mı onu bile bilmiyorumhain Microsoft, milletin saf duygularıyla nasıl oynuyor görüyor musun?
1520 iyi bir model satsan ederinin çok altında alıcı bulursun . Kullan bence . Kliksada , hepsiburada da falan şu an 1400 tl 'ye satılıyor .Ahh ah ömrümüzü yedi zaten MS abi ya, her şey muallak hiçbir şey belli değil, değişimden gelen 1520 yi açsam mı satsam mı onu bile bilmiyorum
Bu wp nin hakettiği yerde olduğunu sanmıyorum ama bir gün hakettiği yere gelecek de o zaman bizler wp kullanıyor olacakmıyız bilemiyorum.Ahh ah ömrümüzü yedi zaten MS abi ya, her şey muallak hiçbir şey belli değil, değişimden gelen 1520 yi açsam mı satsam mı onu bile bilmiyorum
Bence satma ve kullan.Ahh ah ömrümüzü yedi zaten MS abi ya, her şey muallak hiçbir şey belli değil, değişimden gelen 1520 yi açsam mı satsam mı onu bile bilmiyorum
Kesinlikle haklısın arkadaşım.Valla ben zaten almayı düşünmüyordum. 1520 bana hayli hayli yeterli bir telefon. 1-2 snapchat falan gibi olmayan kritik uygulamalar da gelirse bataryamı yeniletirim serviste paşa paşa kullanırım, G3ü kenara bırakırım. Yazık oldu bu telefonları bekleyenlere, üzüldüm onların adına. Benim bundan sonra beklediğim telefon segmenti 750-850 gibi olan telefonlar. Amirallere verilen paraları israf olarak görüyorum.
1520 iyi bir model satsan ederinin çok altında alıcı bulursun . Kullan bence . Kliksada , hepsiburada da falan şu an 1400 tl 'ye satılıyor .
Bu wp nin hakettiği yerde olduğunu sanmıyorum ama bir gün hakettiği yere gelecek de o zaman bizler wp kullanıyor olacakmıyız bilemiyorum.
Ben imkanım olduğunda başka platformlara geçiş yapacağım ama bir kulağım ve bir gözüm hala wp de olacak,o yüzden 1520 yi satmayacağım.
Bence satma ve kullan.
Doğru aslında benimde bi uygulama takıntım yok sistem az çok yetiyor, satmıyım en iyisi kullanmaya devam bir süre de daha WPValla ben zaten almayı düşünmüyordum. 1520 bana hayli hayli yeterli bir telefon. 1-2 snapchat falan gibi olmayan kritik uygulamalar da gelirse bataryamı yeniletirim serviste paşa paşa kullanırım, G3ü kenara bırakırım. Yazık oldu bu telefonları bekleyenlere, üzüldüm onların adına. Benim bundan sonra beklediğim telefon segmenti 750-850 gibi olan telefonlar. Amirallere verilen paraları israf olarak görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?