Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Hala farkında değiller mi acaba Nokia döneminden kalan kullanıcıları bile kaybetmeye başladıklarının. Sisteme ilginin azaldığı bizim forumdan bile belli ya bunu görmemek için kör olmak lazım. Ya çekil git şu alandan bizden yolumuza bakalım yani umutlandırıp duruyorlar ama bir ulaşamadık "heh tamam şimdi olmuş işte" demeye.

Yabancı haber siteleri bile inanamıyor "Şubat" deyince...
Az önce Wmpoweruser bana "Emin misin Şubat olduğuna" diye sordu twitterda...

Tepkiler: maydinmaydin ve ArMaGeDdOn_87

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tamam ya ben işi çözdüm.

Microsoft Türkiye ilkten Continuum Dock ünitesini de cihazın yanında hediye verelim ama farkını telefonun fiyatına yansıtalım demiş. Sonra nedense Continuum Dock ünitesi hediyesinden vazgeçip paket içeriğinden Continuum Dock ünitesini çıkartmışlar. Fakat fiyatı değiştirmeyi unutmuşlar.

@bulutsuzgece

Tepkiler: dilmenibrahim, cemil baba, ...decode... ve 4 diğerleri

Muhtemelen öyle olmuştur. Çünkü tam 300-350 TL eklemişler beklenen fiyatların üstüne
Aradaki fark kesin Dock'un fiyatı.

Fiyatın yanlış olması sevindirici ama koca firma nasıl bu hatayı yapar ve bunu lansmanda belirtmez yada düzeltmez anlaşılacak şey değil.

Özgür abi haklı. Bende bırakıyorum sistemi

Fiyatın yanlış olduğunu kim söylüyor ?

@papakudioflu orada espri yapmış sende bunu ciddi sanmışsın

papakudioflu

Emekli Yönetici
hain Microsoft, milletin saf duygularıyla nasıl oynuyor görüyor musun?

Tepkiler: maydinmaydin, dark_13 ve Esendağlı

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ahh ah ömrümüzü yedi zaten MS abi ya, her şey muallak hiçbir şey belli değil, değişimden gelen 1520 yi açsam mı satsam mı onu bile bilmiyorum
1520 iyi bir model satsan ederinin çok altında alıcı bulursun . Kullan bence . Kliksada , hepsiburada da falan şu an 1400 tl 'ye satılıyor .

Ahh ah ömrümüzü yedi zaten MS abi ya, her şey muallak hiçbir şey belli değil, değişimden gelen 1520 yi açsam mı satsam mı onu bile bilmiyorum
Bu wp nin hakettiği yerde olduğunu sanmıyorum ama bir gün hakettiği yere gelecek de o zaman bizler wp kullanıyor olacakmıyız bilemiyorum.
Ben imkanım olduğunda başka platformlara geçiş yapacağım ama bir kulağım ve bir gözüm hala wp de olacak,o yüzden 1520 yi satmayacağım.
Bence satma ve kullan.

Tepkiler: bulutsuzgece
Valla ben zaten almayı düşünmüyordum. 1520 bana hayli hayli yeterli bir telefon. 1-2 snapchat falan gibi olmayan kritik uygulamalar da gelirse bataryamı yeniletirim serviste paşa paşa kullanırım, G3ü kenara bırakırım. Yazık oldu bu telefonları bekleyenlere, üzüldüm onların adına. Benim bundan sonra beklediğim telefon segmenti 750-850 gibi olan telefonlar. Amirallere verilen paraları israf olarak görüyorum.

Tepkiler: cemil baba ve BLasTeaR
Kesinlikle haklısın arkadaşım.

1520 iyi bir model satsan ederinin çok altında alıcı bulursun . Kullan bence . Kliksada , hepsiburada da falan şu an 1400 tl 'ye satılıyor .
Doğru aslında benimde bi uygulama takıntım yok sistem az çok yetiyor, satmıyım en iyisi kullanmaya devam bir süre de daha WP

dakamon

Üye
Bu gidişle Microsoft lumia adını alt seviye cihazlara verecek üst seviye surface yapacak. Bu fiyatlandırma, tedarik politikası ve sistemin bu gelişim hızıyla hiçbir şekilde diğer platformlar ve markalar ile yarışamaz MS. Açıkçası elimde 820 ve 640xl var. Kullanabildiğim kadar kullancam ilk fırsatta ios a geçerim sanırım. Biraz zenginleşirsem.