Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
Valla 1520 alasım geldi
wp10'u yüklediğimizde aynı durum bizim 1520'yi de etkilemesin?Kendim test etmedim bilemiyorum. Ama 3.000 mAh bataryaya rağmen sanki bir sorunları var gibi cihazın. windows 10 Mobile'dan da kaynaklı olabilir.
Ben şu anda Lumia 930'a yükledim. Öyle aman aman bir fark yok Windows Phone 8.1'e göre. Ayrıca şu anda hiç bir Lumia 920 bendeki Lumia 930'la aynı şarj performansı veremez. Testte bir hata olabilir.wp10'u yüklediğimizde aynı durum bizim 1520'yi de etkilemesin?
Valla 1520 alasım geldi
gece video nois halen var ancak en azından fotoğraflarda öyle çıkmamış şu gece videoyuda düzeltseler kamera başarılı bencehemen satayım sana
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
valla kameranın herşey olmadığını anladım.Yani note 5 de idela iphone 6 plus kamerasıda ideal Lg G4'de ideal hatta G3 bile ideal ne olacak altı üstü foto çekip sosyal medyada paylaşıyoruz.gece video nois halen var ancak en azından fotoğraflarda öyle çıkmamış şu gece videoyuda düzeltseler kamera başarılı bence
öyle düşünürsen şuan elindeki cihazın ne eksiği var ben sadece s6 gece iyi çekerken lumia 950xl bu videoda niye böyle az bir fark olsa yine belki sorun olmaz ama nois neredeyse her yerde geceleyinvalla kameranın herşey olmadığını anladım.Yani note 5 de idela iphone 6 plus kamerasıda ideal Lg G4'de ideal hatta G3 bile ideal ne olacak altı üstü foto çekip sosyal medyada paylaşıyoruz.
1520 Bitirmiş olayıLumia 950 ve Lumia 950 XL Gsmarena tarafından batarya testine tabi tutulmuş.
Konuşma Süresi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Web browsing
Video playback
950 xl bana göre daha iyi.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir camera kapışması daha
kesinlikle daha iyi ama bana hangi cihazı şuanda kabul edersin derlerse iphone derim.Sebebini söylemeye veya anlatmaya gerek yok.Foto olarak da iphone hayli hayli yeter950 xl bana göre daha iyi.
Şu an için kesinlikle haklısın.kesinlikle daha iyi ama bana hangi cihazı şuanda kabul edersin derlerse iphone derim.Sebebini söylemeye veya anlatmaya gerek yok.Foto olarak da iphone hayli hayli yeter
Şu an için kesinlikle haklısın.
Abi beta instagramı görünce bence telefonu iade etmiştirSuperman rolü ile tanınan Henry Cavill, instagram hesabından Lumia 950 kullandığını açıklamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?