Telefon Tavsiyesi Lumia 930'dan Z2'ye :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 930'dan Z2'ye :(
Telefonum suya düştü ve onarıma verdim yarın 20 iş günü doluyor ve bi çözüm olacağını düşünmüyorum. Media Markt'tan almıştım ve sigorta yaptırmıştım %70ini geri alacağım. MediaMark'ta 930 olmadığı için mecburen başka bi cihaz almak zorundayım. Bu Z2 olacak gibi başka bi öneriniz var mı 5 inç civarı telefonlarda

FK5896

FK5896

Üye
Z2 alabilirsin, güzel cihaz.

parberk99

parberk99

Üye
Z3 Compact aynı fiyat

oznkrts

oznkrts

Üye
Valla z2 yi hiç tavsiye etmem yerinde olsam üstüne biraz ekler ya iphone 6 , 1520 veya one m8 düşünürdüm veya aynısını sipariş ederdim :)

0MG90

0MG90

Üye
Z2'nin nesi kötüymüş?

1800'e Z3 Compact var, onuda alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve FK5896
PureFood

PureFood

Üye
Z3 Compact'a hiç bulaşmam ben, direk Z2 alırdım ikisi arasında kalsam.

• Beğen
Tepkiler: oznkrts
luckysleven

luckysleven

Üye
Olaya ayri bir boyut katarak zenphone6 diyorum : )

papakudioflu

papakudioflu

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, oznkrts, dark_13 ve 1 kişi daha
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim 930 dan sonra z2ve benzerinin rahatlıkla seni yaşatacağını dusunuyorum fakat iosa bakmanda fayda var 6 yı beğenmessen 5 s onerrim kesnlkle

luckysleven

luckysleven

Üye
Bir Zenfone 5 kullanıcısı olarak Lumia 930'da sonra Zenfone kesmez diyorum.

Peki 5 ile 6 arasinda hic mi fark yok ? 6 cok fena kafami kurcaliyor ama intel yuzunden rom atmak zor demisler o biraz mide bulandirdi..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Htc one m8

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Peki 5 ile 6 arasinda hic mi fark yok ? 6 cok fena kafami kurcaliyor ama intel yuzunden rom atmak zor demisler o biraz mide bulandirdi..
5'le 6 arasında dünyalar kadar fark var tabiki. Ama donanım herşey değil. Kalite de önemli diyorsan en basitinden Zenfone 5'in Super IPS LCD ekranı, Xperia Z1'in TFT rezaletinden çok çok iyi değil yani. Veya basit plastik arka kapak çok sıradan duruyor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
luckysleven

luckysleven

Üye
5'le 6 arasında dünyalar kadar fark var tabiki. Ama donanım herşey değil. Kalite de önemli diyorsan en basitinden Zenfone 5'in Super IPS LCD ekranı, Xperia Z1'in TFT rezaletinden çok çok iyi değil yani. Veya basit plastik arka kapak çok sıradan duruyor.

Aslinda kurcalayamadim telefonu daha sadece inceleme videolarindan bilgi sahibi olabildim ama kasadaki malzeme kalitesi onemli benim icin ve zen6 sabit kasa ve arka kapakta kalitesizse ileride sıkıntı yaratır. En iyisi bu aksam gidip biryerde kurcalayayim sunu . Umarim en azindan 1320 kalitesini yakalamislardir

csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
hic istemesem de 930dan baska bi cihaz kullanmak zorundayim istanbuldaki mediamarktlarda da sadece teshir urunu varmis. satis yapmamak icin baya ugrasiyo nokia

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
z2 çok sorunlu bir cihaz hiç bulsşma

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
htc one m8 al bence androidlerin en sorunsuz cihazı diyorlar z2'de aşırı ısınma sorunu var diyordular ve bunu z3'te biraz olsun daha aza indirgediler :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
istanbulda olsaydi gideektim istanbula almak icin

ne gibi
Beylikdüzü mediamarktta görmüştüm geçen gün. Baktın mı?

Bu numarayı arayıp ellerinde var mı diye sorabilirsin.
0850 222 1 500

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt