Microsoft’un Lumia Amiral Gemileri ile İlgili Yeni Detaylar Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft’un Lumia Amiral Gemileri ile İlgili Yeni Detaylar Geldi!
Bakalım microsoft tekrar mobil bölümünde kâr etmeyi başarabilecek mi :hmmm

Merakla beklenen Microsoft’un Windows 10 Mobile amiral gemi Lumia akıllı telefonları hakkında detaylar gelmeye devam ediyor.


Microsoft, son günlerde her gün başka bir konuda gündemin ilk sırasına oturuyor. Windows 10 güncellemesi ile büyük beklenti oluşturan Redmond merkezli teknoloji devi, Windows 10 Mobile güncellemesi yüklü olarak duyurulacak Lumia Cityman ve Lumia Talkman kod adlı amiral gemi akıllı telefonları ile de gündemi oluşturmaya devam ediyor.



Bildiğiniz gibi son günlerde Microsoft’un Windows 10 Mobile sonrası gelecek amiral gemi nitelikli cihazlarının polikarbonat mı yoksa ince metal gövde ile mi geleceği konusunda kafa karıştıran pek çok söylenti ortaya çıkmıştı.

Son olarak Alman kökenli WindowsUnited.de’nin ortaya attığı söylenti ise kendinden önceki söylentileri birleştirir nitelikte…

Sitenin kendi kaynaklarından edindiği bilgilere göre; amiral gemi özelliklerine sahip hem polikarbonat (sert plastik) hem de metal gövdeli telefonlar gelecekmiş.

Sitenin pek çok kaynaktan edindiği bilgilere göre, polikarbon gövdeli cihazın Lumia 930’un yerini alacağı ve iris tarayıcı, USB Type-C girişi, Snapdragon 810 yonga seti, dokunmatik tuşlar ve USB, HDMI, USB-C bağlantıları ile port istasyonu (docking station) sayesinde Continuum özelliği sağlama gibi özellikler barındıracağı, ayrıca fiyatının 600 Euro civarında olacağı söyleniyor.

Sözde “Surface Phone” olarak anılan diğer (metal gövdeli) cihazın ise iPhone’dan daha pahalı olacağı, alüminyum gövde ile geleceği, intel işlemci içereceği ve (plastik gövdeli) diğer cihazdan birkaç ay sonra piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Microsoft’un her iki cihazı da Windows 10 Mobile güncellemesi ile sunmayı planladığı, bu yüzden cihazların yılın son çeyreğinden önce gün yüzüne çıkmayacağı biliniyor. Farklı kaynaklardan bilgiler gelmeye devam ettikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bizimle kalın…


Microsoft’un Lumia Amiral Gemileri ile İlgili Yeni Detaylar Geldi! - MaxiCep
 


OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
600 euro ha buraya gelse 2000 TL yuh !!
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Biraz pahaliymis ama
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft amiral gemisi çok çıkarmıyor ama bakalım
 

Benzer Konular



Üst Alt