Haber Lumia 930 için Windows Phone 8.1 Update 1 Yayınlandı (GDR1)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Lumia 930 un çektiği fotolar tel ekranında çok iyi gözüküyormuş ama bilgisayara atınca aynı kalitede olmuyormuş

oznkrts

oznkrts

Üye
Lumia 930 un çektiği fotolar tel ekranında çok iyi gözüküyormuş ama bilgisayara atınca aynı kalitede olmuyormuş

Bilgisayardan bilgisayara değişir benim fotoğraflarım pc de çok daha iyi görünüyor dng çektiğim için
örnek

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet
csH

csH

Üye
4k desteği bu guncellemede değil miydi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gelişmeye devam ediyor

ErenMSC

Üye
Şu anda En son verilen güncelleme Cyan gdr1 mi? (Developer hariç)

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada bi değişlik daha farkettim wifi az çektiği zaman wifi simgesinde hiç sinyal yok gibi gösteriyordu simdi çekmese de sadece nokta ya kadar dusuyo seviye ayrıca batarya performansında çok iyi derecede bi artış olmuş şarj çok çabuk doluyo ve geç bitiyo (%55 de 1 gün 2 saat yazıyor ayrıca %5 den sonra çabuk kapanıyordu şimdi oda duzelmiş gidiyor bayağı

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güncelleme de dahil bugün biraz yordum cihazı. :ehe ona rağmen durum bu şarjda. Ne kadar zamanda dolacağı şimdilik belli değil

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada bi değişlik daha farkettim wifi az çektiği zaman wifi simgesinde hiç sinyal yok gibi gösteriyordu simdi çekmese de sadece nokta ya kadar dusuyo seviye ayrıca batarya performansında çok iyi derecede bi artış olmuş şarj çok çabuk doluyo ve geç bitiyo (%55 de 1 gün 2 saat yazıyor ayrıca %5 den sonra çabuk kapanıyordu şimdi oda duzelmiş gidiyor bayağı
evet hiç dikkatimi çekmemişti ama şimdi baktım görev çubuğundaki Wifi ikonu sinyali tam gösteriyor.

oznkrts

oznkrts

Üye
umarım bu batarya performansını bozmazlar :) bu arada bi şey daha fark ettim resimler bazen kamerada kumlu çekildikten sonra net görünüyor fark eden varmı

kahraman333333

kahraman333333

Üye
bizde neden yok ?

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
1520 yede isterim ben :ok2:

saynesim

saynesim

Üye
1020 gelsin

og1907

og1907

Üye
Sadece lumia 930'mı geldi güncelleme diğer serilerde yokmu.

PureFood

PureFood

Üye
Abisi 920'ye de versinler olmuyor böyle :D