Haber Lumia 930 için Windows Phone 8.1 Update 1 Yayınlandı (GDR1)

Sponsorlu Bağlantılar

oznkrts

oznkrts

Üye
tamam haber Türkiye için yalan o zaman :D bu arada kararsızım ya ben hepsinin saydam olmasını istemiyorum yarısı saydam yarısı normal çok hoş duruyo

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tamam haber Türkiye için yalan o zaman :D bu arada kararsızım ya ben hepsinin saydam olmasını istemiyorum yarısı saydam yarısı normal çok hoş duruyo
şöyle mi:ehe

Ekli dosyalar

oznkrts

oznkrts

Üye

Veya böyle :)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Bi poz da benden : :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 930 Turkey CV White cihazıma bir güncelleme geldi. İndirmesi de baya uzun sürdü ve Wifi istedi bakalım neymiş:eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
indirme bitti ve Windows Phone 8.1.1 ayrıca Windows Phone için Lumia Güncellemesi diyor acaba acaba:hmmm

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve beats
beats

beats

Üye
indirme bitti ve Windows Phone 8.1.1 ayrıca Windows Phone için Lumia Güncellemesi diyor acaba acaba:hmmm
Bekliyoruz, Lumia Cyan'ın şu ek güncllemesi dağıtılıyordu o gelmiş miydi abi Lumia 930'a o olabilir mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bekliyoruz, Lumia Cyan'ın şu ek güncllemesi dağıtılıyordu o gelmiş miydi abi Lumia 930'a o olabilir mi ?
muhtemelen ama şu anda şarjım yok anca sabah namaza giderken ateşlerim fitili döndüğümde hazır olur

• Beğen
Tepkiler: beats

bayon

Üye
    Konu Sahibi
evet sabah ekrana gelmiş yukledim bende 8.1.1 :)

skynet

Üye
Bayram hediyesi olarak bize de verseler keşke :)

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Varmi peki degisiklik ?
konuda belirttiğim değişiklikler var bide bildirimlerle ilgili bi iyileştirme yapılmış olabilir cunlu mesaj kutumda okumamış oldugum mesajların bildirimi geldi whatsapp da yazan olunca direk geliyo artık(bazen içine girmeden bildirim gelmiyordu)bu arada mor renk sorunu da çözülmüş çok sevindim :D

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
konuda belirttiğim değişiklikler var bide bildirimlerle ilgili bi iyileştirme yapılmış olabilir cunlu mesaj kutumda okumamış oldugum mesajların bildirimi geldi whatsapp da yazan olunca direk geliyo artık(bazen içine girmeden bildirim gelmiyordu)bu arada mor renk sorunu da çözülmüş çok sevindim :D

Peki ilk mesajin sonuna yazdigin yukleyebilmek icin 8.1 e donmek gerekli uyarisi 930 kullananlar icin gecerli dimi ? Bize geldigindede 8.1 e donmemiz gerekiyormu direk preview uzerine gelmiyormu ??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben 930'a Preview yüklememiştim ama sanırım bu güncellemeye Cyan için düzeltme de dahil. Kamera baya iyi çekiyor.

Zoom yapmak ayrı bir keyif oldu valla

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: enterneoll, dark_13, baysal.onur ve 1 kişi daha

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Peki ilk mesajin sonuna yazdigin yukleyebilmek icin 8.1 e donmek gerekli uyarisi 930 kullananlar icin gecerli dimi ? Bize geldigindede 8.1 e donmemiz gerekiyormu direk preview uzerine gelmiyormu ??
ya simdi 8.1 preview yukleyenlere cyan geç gelmişti bunda ne olur bilemiyorum ama diğer previewlere yuklenmez kanımca

oznkrts

oznkrts

Üye
Kameradaki Değişikliği fark eden varmı :P