şöyle mitamam haber Türkiye için yalan o zamanbu arada kararsızım ya ben hepsinin saydam olmasını istemiyorum yarısı saydam yarısı normal çok hoş duruyo

AynenEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şöyle mi![]()

:Lumia 930 için yayınlanan güncelleme Preview değil.artık bütün cihazlara geldiği için şu konudan devam edebiliriz lütfen Haber - WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/09/2014) | Sayfa 112 - MaxiCep
ha bu arada şunuda unutmayayım![]()
:

bu sana gelsin o zaman abiLumia 930 için yayınlanan güncelleme Preview değil.
Bu arada Lumia 930 White Country Varyant hala güncel![]()

Bekliyoruz, Lumia Cyan'ın şu ek güncllemesi dağıtılıyordu o gelmiş miydi abi Lumia 930'a o olabilir mi ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirme bitti ve Windows Phone 8.1.1 ayrıca Windows Phone için Lumia Güncellemesi diyor acaba acaba![]()
muhtemelen ama şu anda şarjım yok anca sabah namaza giderken ateşlerim fitili döndüğümde hazır olurBekliyoruz, Lumia Cyan'ın şu ek güncllemesi dağıtılıyordu o gelmiş miydi abi Lumia 930'a o olabilir mi ?
evet sabah ekrana gelmiş yukledim bende 8.1.1![]()
konuda belirttiğim değişiklikler var bide bildirimlerle ilgili bi iyileştirme yapılmış olabilir cunlu mesaj kutumda okumamış oldugum mesajların bildirimi geldi whatsapp da yazan olunca direk geliyo artık(bazen içine girmeden bildirim gelmiyordu)bu arada mor renk sorunu da çözülmüş çok sevindimVarmi peki degisiklik ?

konuda belirttiğim değişiklikler var bide bildirimlerle ilgili bi iyileştirme yapılmış olabilir cunlu mesaj kutumda okumamış oldugum mesajların bildirimi geldi whatsapp da yazan olunca direk geliyo artık(bazen içine girmeden bildirim gelmiyordu)bu arada mor renk sorunu da çözülmüş çok sevindim![]()
ya simdi 8.1 preview yukleyenlere cyan geç gelmişti bunda ne olur bilemiyorum ama diğer previewlere yuklenmez kanımcaPeki ilk mesajin sonuna yazdigin yukleyebilmek icin 8.1 e donmek gerekli uyarisi 930 kullananlar icin gecerli dimi ? Bize geldigindede 8.1 e donmemiz gerekiyormu direk preview uzerine gelmiyormu ??