Yardım Lumia 925 Rezalet Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

lumia 925'mi 625'mi

• Kullanılan toplam oy
    7
mku97

mku97

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 Rezalet Mi ?
herkese merhabalar. Ben geçen pazartesi telefon almak için vatan bilgisayara gittim aklımda lumia 625 vardı fakat oradaki görevli 925 tavsiye etti ve bende 925 aldım (diyceksiniz fiyat olarak 2 katı aynı segmentte bile değil ama benim 625 yerine telefonu almamda en önemli sebep alüminyum kasa olduğu için dusmelere daha dayanıklı olur ve daha uzun sure kullanabilirim diye ) her neyse hayırlı olsun aldım telefonu ama telefonu elime alır almaz ilk 2 saatte ısınma sorunuyla karşı karşıyaydım hatta şu an pil tasarruf modunda sadece mobil internet açık telefon kulakta tutulamayacak kadar sıcak. 2. Sorunum ise şarj. Telefonu aldım alalı telefon 24 saat şarj dayanmıyor az kullanmak istemiyorum o kadar para vermişim cihazın hakkını vermeliyim diye düşünüyorum ve performans azaltmaya,az kullanmaya hiç niyetim yok .......BU SEBEPLERDEN OTURU BU TELEFONU İADE EDİP 625 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM N DERSİNİZ ??? şimdiden teşekkürler

csll

csll

Üye
kardeşim ben 625 kullanıyorum telefon fena değil ben memnunum ancak bi aklım daha olsa 920 yada 820 alırdım

• Beğen
Tepkiler: mku97
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Kardeşim aldığın telefon sıfır ve bataryasının az gitmesi normal 2-3 haftaya düzelir bende de Lumia 920 var aldığım hafta çok batarya gidiyordu ama 1-2 hafta sonra düzeldi ısınmaya gelince aliminyum kasa ısıyı çektiği için sana çok ısınıyormuş gibi gelir bence ısınmasın istiyosan lumia 920 almalıydın ama senin kararın :)

• Beğen
Tepkiler: mku97
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Söylediğiniz sorunların ikisi de birbiriyle bağlantılı zaten.
Isınma arttıkça şarj tüketimi artar, şarj hızlı tükendikçe ısınma artar.
Isınmaya sebep olan şeyler genellikle yoğun grafikli (ekranı yoğun kullanan) oyunlar, filmler yada uzun süreli gps kullanımıdır.
Normal kullanımda telefon ısınmaz.
Şarj konusu zamanla biraz daha düzene girecektir.
Ancak yüksek grafikli oyunları çok oynuyorsan şarj ve ısınma sorununu her zaman yaşarsın.
625 de alsan durum değişmez.