Lumia 920'de Arka Kasayı Kendim Değiştirebilir Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920'de Arka Kasayı Kendim Değiştirebilir Miyim?
Lumia 920'de Arka Kasayı Kendim Değiştirebilir Miyim?Orjinal Kasa Bende mevcut yeni aldığım.İçini açma sizde bakabilirsiniz: Kasa: ,,,,,,,,,,, Teknik Serviste yaptırısam ne kadar fiyat verirler?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Kuzenim bu işlerden anlıyordu o değiştirmişti , bunun hakkında birkaç video izle uzmanından bilgi al vsvs

alical33

alical33

Üye
ben kendim değiştirdim kasa alacaksan bunu al tuşları flaşı falanda üzerinde

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

Nasıl değiştirdin nasıl çıkardığını detaylı anlatırmısınız?

- - - Eklendi - - -

peki ürününün garantisi devam ediyor muydu?

alical33

alical33

Üye
Nasıl değiştirdin nasıl çıkardığını detaylı anlatırmısınız?

- - - Eklendi - - -

peki ürününün garantisi devam ediyor muydu?

bi dk bekleyin size bir video linki atayım garanti devam ediyordu ama garanti benim için pek önemli değil :D

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=WPOvP9RwAik

alical33

alical33

Üye
Siz o videodan bakarak mı yaptınız?

ben bakarak yapmadım biraz anlarım telefon tamirinden direk söktüm yaptım daha öncede batarya sallandığı için açıp yapmıştım zaten biliyorum telefonun içini. ama siz vidyoya bakarak yapabilirdiniz benim yaptığımla aynı vidyoda yapılan bitek ben kablosuz şarj aparatını takmadım o kadar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

ben bakarak yapmadım biraz anlarım telefon tamirinden direk söktüm yaptım daha öncede batarya sallandığı için açıp yapmıştım zaten biliyorum telefonun içini. ama siz vidyoya bakarak yapabilirdiniz benim yaptığımla aynı vidyoda yapılan bitek ben kablosuz şarj aparatını takmadım o kadar

kablosuz şarj aparatı?

alo123

Üye
Bu linkteki kapakta kablosuz şarj aparatıda var. Sadece söküp takmak kalıyor geriye. Aslında bende cesaretlendim denemek istiyorum kırmızı kasa ile :) Bu telefonu söktüğü tornavidanın özel bir adı varmı bildiğimiz yıldız tornavidamı? :)

alical33

alical33

Üye
Bu linkteki kapakta kablosuz şarj aparatıda var. Sadece söküp takmak kalıyor geriye. Aslında bende cesaretlendim denemek istiyorum kırmızı kasa ile :) Bu telefonu söktüğü tornavidanın özel bir adı varmı bildiğimiz yıldız tornavidamı? :)
tornavidası farklı numaralıda numarasını hatırlamıyorum. bide o fotoğraf temsilidir çünkü pil kapaüı flaş yazıyor o fiyata kablosuz şarj aparatı dahil olamaz çünkü tek başına o parça kasa fiyatına yakın :D

alo123

Üye

tornavidası farklı numaralıda numarasını hatırlamıyorum. bide o fotoğraf temsilidir çünkü pil kapaüı flaş yazıyor o fiyata kablosuz şarj aparatı dahil olamaz çünkü tek başına o parça kasa fiyatına yakın :D
Videoda saç kurutma makinesi gibi bir aletle hava verdi bunun nedeni ne acaba? Eğer telefonu hafifletiyorsa bende kullanmam zaten kablosuz şarj ile pek işim yok. Bu arada teşekkürler :D

alical33

alical33

Üye
Videoda saç kurutma makinesi gibi bir aletle hava verdi bunun nedeni ne acaba? Eğer telefonu hafifletiyorsa bende kullanmam zaten kablosuz şarj ile pek işim yok. Bu arada teşekkürler :D

şimdi o parça yapışık oraya direk çıkarmaya çalışınca yapışkan çıkmıyor ama fön makinesiyle sıcak hava verince yapışkan eriyor gibi bişey oluyor kalkması kolaylaşıyor bende kullanmadığım için takmadım iyide oldu hafifledi telefon :) rica ederim :oke:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

sıcak hava ile yapışkan kısmın nasıl desem yumuşamasını sağladı ki sökümü kolay olsun :oke:
ben beyaz alıp takıcam sonrada kardeşime veririm kendime 1020 alırım :naughty:

alical33

alical33

Üye

sıcak hava ile yapışkan kısmın nasıl desem yumuşamasını sağladı ki sökümü kolay olsun :oke:
ben beyaz alıp takıcam sonrada kardeşime veririm kendime 1020 alırım :naughty:
telefon zaten beyaz değilmi ? farklı renk tak bence sanki yeni bir telefon almışsın gibi oluyor ben sarıya kırmızı taktım sanki sıfır tlefon almış gibi hissediyorum :D bende 925 2. el piyasasına düşsün takas etmeyi düşünüyorum :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

telefon zaten beyaz değilmi ? farklı renk tak bence sanki yeni bir telefon almışsın gibi oluyor ben sarıya kırmızı taktım sanki sıfır tlefon almış gibi hissediyorum :D bende 925 2. el piyasasına düşsün takas etmeyi düşünüyorum :D

evet beyaz ama kardeşim beyaz sevdi bunu,onda siyah lumia 800 var onu da birine hediye ederim herkes sevinmiş olur :) kendim yine beyaz 1020 alıcam inşallah.

kaltintop

kaltintop

Üye

lumia 920yi açmakta kullanılan tornavida torx numarası t5.

Üst Alt