Placebo-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben isteklerine bakarak android yada istememene rağmen ios u öneririmsürpriz yaşama en azindan
İphone4ler?
İos bütçe aşıyor işte biraz.Zaten Lumia 920, 1500 üstü olursa onuda elerim. Xperia p, mint ya da ona benzer bişi alırım büyük ihtimal. One s fiyatı nedir?
İos bütçe aşıyor işte biraz.Zaten Lumia 920, 1500 üstü olursa onuda elerim. Xperia p, mint ya da ona benzer bişi alırım büyük ihtimal. One s fiyatı nedir?
parasını haketmeyen bi' cihaz abi n'aptınValla ben bilmiyorum Xperiada ne var ne yok ama lumia alma boşver düşünme bilekonu başlığını bile değiştir Xperia arc de çok güzel bende bir süredir kullanıyorum tasarım performans kamera internet vs çok iyi
parasını haketmeyen bi' cihaz abi n'aptın
Valla ben bilmiyorum Xperiada ne var ne yok ama lumia alma boşver düşünme bilekonu başlığını bile değiştir Xperia arc de çok güzel bende bir süredir kullanıyorum tasarım performans kamera internet vs çok iyi
arkadas senin lumia ya karsi bir zitligin mi var ,her tarafta kötüleyip duruyorsun.
iPhone a illet oluyosan uzun bi süre daha yeni akıllı telefon alma bence
Iphone'a illet oluyorum.
ya şimdi değişen microsoft ajanı ceo yüzünden meego ve symbiana destek olayları can sıktı evet ama şuan o ceo nun istedikleri oldu destek konusunda elini ardına koymıyacak nokia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?