Lumia 920 ve HTC 8X'in Fiyatı Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye

İki telefon arasında yazılım farkı var adaletli bir test olması için aynı yazılımı kullanmaları lazım galaxy s3 ios,wp8 gibi bir sistem kullansaydı sonuç çok daha farklı olurdu

İşte biz buna 180 derece dönüş diyoruz. :)

Kerim.

Kerim.

Üye

Telefona fazla hakaret edildiğini düşünüyorum. Gerçekten iyi bir iş başarmış ama kullanıcılar hala bunu yeterli görmüyor. -Türkler sadece-
Elbette Htc onex+ l920'den iyidir. Öyle midir? :)
hakaret mi?ne gibi:allalla:

- - - Eklendi - - -

market konusu disinda tabi

Placebo-

Placebo-

Üye

Galaxy s3 android yüzünden gerçek performansını veremiyor diyorum neresi 180 derece dönüş bunun ?

JB ile o performansı aldı işte o zaman lumia s3'ü geçerse siz bahane bulmayacaksınız..

(Yetkililer, aman ha bu bir tartışma değil.. Konudaki fikirlerin çoğu önemli bilgiler içeriyor. Lütfen tartışma zannedilip silinmesin.)

- - - Eklendi - - -

hakaret mi?ne gibi:allalla:

- - - Eklendi - - -

market konusu disinda tabi

Beynim bulanmış. Hak ettiği değer verilmiyor diyecektim. :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye

JB ile o performansı aldı işte o zaman lumia s3'ü geçerse siz bahane bulmayacaksınız..

(Yetkililer, aman ha bu bir tartışma değil.. Konudaki fikirlerin çoğu önemli bilgiler içeriyor. Lütfen tartışma zannedilip silinmesin.)

- - - Eklendi - - -

Beynim bulanmış. Hak ettiği değer verilmiyor diyecektim. :ehe
:ehe bende ne alaka diyorum:Devet pek fazla deger verilmiyor cunku wp insanlarin isteklerini karsilamiyor olabilir.sahsen benim icin oyle.

erko merko

erko merko

Üye

Lumia 920'nin yakında s3 one x gibi telefonlarla benchmark karşılaştırması çıkar lumia 920 daha düşük sonuçlar alacak bence, eğer dediğim çıkarsa sen ne bahane bulacaksın acaba aşırı derecede fanboyluğunu yapıyorsun bu lumia 920'nin alt tarafı bir telefon gerek yok bu kadar abartmaya.

Placebo-

Placebo-

Üye

Lumia 920'nin yakında s3 one x gibi telefonlarla benchmark karşılaştırması çıkar lumia 920 daha düşük sonuçlar alacak bence, eğer dediğim çıkarsa sen ne bahane bulacaksın acaba aşırı derecede fanboyluğunu yapıyorsun bu lumia 920'nin alt tarafı bir telefon gerek yok bu kadar abartmaya.

Benchmarklar asla gerçeği göstermez. Video karşılaştırmaları olmadığı sürece inanmam ben. :)
Güvendiğim, inandığım şeyler uğruna yapabileceklerimdir. :)

- - - Eklendi - - -

:ehe bende ne alaka diyorum:Devet pek fazla deger verilmiyor cunku wp insanlarin isteklerini karsilamiyor olabilir.sahsen benim icin oyle.

Ha bak market olayı kişiseldir mesela ona karışamam. Ama wp8 ile uygulama patlaması olacağını düşünüyorum. :)

erko merko

erko merko

Üye

Benchmarklar asla gerçeği göstermez. Video karşılaştırmaları olmadığı sürece inanmam ben. :)

Benchmark derken video karşılaştırmalarını kastetmiştim zaten yazmayı unutmuşum yakında çıkar karşılaştırmalar, neyse ben Galatasaray maçını izlemeye gidiyorum fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

Ha bak market olayı kişiseldir mesela ona karışamam. Ama wp8 ile uygulama patlaması olacağını düşünüyorum. :)

:hmmm bakalim ihtiyaclari karsilayacak uygulama cikar mi?androiddeki kadar cikmaz.cikamaz bence.

Placebo-

Placebo-

Üye
tema diyebilirz.ama temadan cok farkli.cok daha gelismisi.

- - - Eklendi - - -

playstore'a bak bi istersen

- - - Eklendi - - -

wp de var mi:o

Tamam sağol. Evet var konusu açıldı bile wp bölümünde. :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Uygulama oyun program resim video yüklü telefonlarda her zaman farklılık gösterebilir bunları dikkate alarak video karşılaştırmasında galaxys3 u gececek tek telefon tanırım oda HTC one X

Placebo-

Placebo-

Üye
Uygulama oyun program resim video yüklü telefonlarda her zaman farklılık gösterebilir bunları dikkate alarak video karşılaştırmasında galaxys3 u gececek tek telefon tanırım oda HTC one X

Video olduğu halde hala kabullenemiyorsun değil mi?

avcitalip

avcitalip

Üye

Video olduğu halde hala kabullenemiyorsun değil mi?

benchmarklarda one x in GPU'sunun bir özelliğimi ne desteklenmiyordu o yüzden düşük puan alıyordu + yaklaşık bir ay önce Turkcell bayisinde One X e benchmark yaptım benim s3'ü geçti buna ne demeli ?

- - - Eklendi - - -

ama bana kalsa yine s3 alırdım :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye

benchmarklarda one x in GPU'sunun bir özelliğimi ne desteklenmiyordu o yüzden düşük puan alıyordu + yaklaşık bir ay önce Turkcell bayisinde One X e benchmark yaptım benim s3'ü geçti buna ne demeli ?

- - - Eklendi - - -

ama bana kalsa yine s3 alırdım :ehe

Ben Lumia 900 ile s3 ün videosunu demiştim. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt