Lumia 920 ve HTC 8X'in Fiyatı Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 ve HTC 8X'in Fiyatı Belli Oldu
Bu ayın sonunda piyasaya sürülmesi beklenen Microsoft tarafından geliştirilen mobil işletim sistemi Windows Phone 8 kullanan telefonlarınfiyatları yavaş yavaş belli olmaya başladı.
ABD'de Best Buy'da satılacak olan Nokia Lumia 920 ve HTC Windows Phone 8X'in satış fiyatları açıklandı. Ön siparişe açılan Lumia 920, kontratlı olarak 149 Dolar'dan satılacak. HTC Windows Phone 8X ise 99 Dolar'dan satılacak. Fiyatların AT&T'nin kontratlı satış fiyatı olduğunu belirtelim.Her iki telefonu kontratsız olarak satın almak isteyenlerin ise her iki telefon için de 599 dolar ödemesi gerekiyor. Telefonların ABD satış fiyatlarıApple'ın iPhone 5 ve Samsung'un Galaxy S3 ile hemen hemen aynı.

Her iki modelin önümüzdeki günlerde Türkiye'de de satışa sunulması bekleniyor. Şimdilik resmi bir açıklama yapılmış olmasa da telefonların Türkiye fiyatlarının 1750-2000 TL aralığında olması bekleniyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
fazla bence :hmmm

phasan

phasan

Üye
Nokia fanlari alir 2000 tl ye

rapman

rapman

Üye
neresi fazla anlamadım.hakkını veren bir cihaz.gönül isterdiki daha ucuz olsun.

15097

15097

Üye
Turkiye fiyati anlasildi o zaman :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Htc 8x'in 8 ve 16gb olarak iki modeli var ve malesef ki bu fiyat 8gb modelin. Lumia920 ise 32gb dahili hafizaya sahip. İphone5 ile hemen hemen ayni fiyata sahip denilmis evet iphone5 16gb biraz daha pahali 50$ kadar. 32gb modeli ise 150$ daha pahali her iki cihazdan da. Ayni sekilde sgs3 icin de gecerli. Kiyaslama yaParken hafizayi da gozonunde bulundurmak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve CanKartaL
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok fazla...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
İyi de S3 bugün olmuş 1500 TL civarı, İphone5 in ise 2500-3300 TL arasında. Yapılan haberde Lumia920 nin fiyatı ise bu 2 cihazla aynı civarda olacak denmiş :D Hangisiyle aynı olacak merak ettim :D İphone5 ile S3 fiyatı arasında nerdeyse 2 kat fark var şuan.
Önce okuyup kontrol edip sonra paylaşmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
İyi de S3 bugün olmuş 1500 TL civarı, İphone5 in ise 2500-3300 TL arasında. Yapılan haberde Lumia920 nin fiyatı ise bu 2 cihazla aynı civarda olacak denmiş :D Hangisiyle aynı olacak merak ettim :D İphone5 ile S3 fiyatı arasında nerdeyse 2 kat fark var şuan.
Önce okuyup kontrol edip sonra paylaşmak lazım.

İlk cıkış fiyatidir galaxys3un İ phone 5 nerde 2500-3000 ? 599 Dolar Nasıl 3000 oluyor o satanlar karları icin yapıyolar türkiyede.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
İlk cıkış fiyatidir galaxys3un İ phone 5 nerde 2500-3000 ? 599 Dolar Nasıl 3000 oluyor o satanlar karları icin yapıyolar türkiyede.

İphone 5 649 dolardır ki 16 gb modeli bu fiyat. Ayrıca S3 ile aynı fiyat olacak ise S3 2000 TL mi?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
s3 2000 tl degılmıydı cıktıgında Türkiyede.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
s3 2000 tl degılmıydı cıktıgında Türkiyede.

Onu satıcılar karları için öyle sattı :D
S3 ü kar için 2000 TL ye sattılar, İphone 5 i ise 3000 TL nin üzerinde satıyorlar. Lumia920 yi karları için kaç paradan piyasaya sürerler acaba :)
Bu arada S3 ve iPhone5 in çıkış fiyatlarındaki %50-60 lık farkın sebebini de bulmak lazım, madem bu 3 cihazın aynı dolar fiyatından satıldığına dair bir haber var sorgulamak lazım.

Kısacası çıksın görücez ama dahili hafızalara dikkat etmek lazım fiyatları karşılaştırırken ;)

osicik

Üye
şimdi iphone 5 te düştü epey ve s3 gibi fiyat olarak daha da ucuz bir rakibin hatta rekorlar kırmış kendini kanıtlamış bir rakibin varken ben hiç şans tanımıyorum... tabi gene alanlar olur ama rakiplerinin olsa olsa onda biri kadar ancak satar belkide satamaz... bilmem ne dersiniz....

15097

15097

Üye
şimdi iphone 5 te düştü epey ve s3 gibi fiyat olarak daha da ucuz bir rakibin hatta rekorlar kırmış kendini kanıtlamış bir rakibin varken ben hiç şans tanımıyorum... tabi gene alanlar olur ama rakiplerinin olsa olsa onda biri kadar ancak satar belkide satamaz... bilmem ne dersiniz....
iPhone 5 resmi olarak Türkiye'ye gelsin bak o zaman nasıl düşecek :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o fiyat tamamiyle hikaye,hatırlatayım aynısını 808 çıktığında da söylemiştiniz,amerika fiyatlarına bakıp 1750 TL den 2000 TL lere kadar fiyatlar söylediniz ama telefon 1449 dan girip 1300 lere kadar gitti susup kaldınız sonra kimse şöyle pahalı şudur budur demedi. Amacınız belli ama yemez yani piyasa bunları bu saatten sonra.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
15097

15097

Üye
o fiyat tamamiyle hikaye,hatırlatayım aynısını 808 çıktığında da söylemiştiniz,amerika fiyatlarına bakıp 1750 TL den 2000 TL lere kadar fiyatlar söylediniz ama telefon 1449 dan girip 1300 lere kadar gitti susup kaldınız sonra kimse şöyle pahalı şudur budur demedi. Amacınız belli ama yemez yani piyasa bunları bu saatten sonra.
:ohannes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt