Necati bu kadar wp8 li nokialar hakkında övunuyorsun 2-3 soru sorimde cevapla bakalım;
1-) Neden lumialarin ilk modellerine (900-800) wp8 gelmiyor nokia dalgamı geciyor insanlar ile.
2-) Madem bu kadar lumia hastasiydin neden n9 alıpta nitroid ile Android kuruyorsun.
3-) Lumia satiş rekoru kırdı diyorsun ne kadar sattı gecen 5m okudum acaba daha fazlamı? Hatırlatmak isterim (Galaxy S3) 30m na yakın sattı .
4-) Windows 8 mi Yüklü gelıyor telefonlar yoksa Mangomu yüklü geliyor. Madem windows 8 li telefonlar cıktı yenı oyunlar neden onalara gelmiyor bu kadar büyük ilgi gördüyse.
Dip not: Amacim nokiayi kötülemek degil sadece(Lumia 920) benimde cok hoşuma giden bir telefon ucuz olsaydi bende alıcaktım ama cok pahali sadece kafamdakı soruları cözmek istiyorum.
Galaxy S3'e 1800 tl bayılıyorsunuz, l920'ye 1.500 tl fazla geliyor değil mi?
Oy oyyy...
Galaxy s2 ile eş seviyede donanıma sahip bir telefon için 1500 lira fazla.
1500-1600 liraya galaxy s3 satan yerler mevcutGalaxy s2 ile eş seviyede donanıma sahip bir telefon için 1500 lira fazla.
Galaxy S3'e 1800 tl bayılıyorsunuz, l920'ye 1.500 tl fazla geliyor değil mi?
Oy oyyy...
.ayrica bu zevk meselesi.herkes l920yi sevmek zorunda degil.seven alsin sevmeyen almasin.bu kadar basit..
Lumia 900 tek çekirdekli eski bir işlemciye sahip buna rağmen videoda galaxy s3'ü internet, hız , açılış hızında yeniyor. Lumia 920 düşün..
Birde şu olay var; Lumia 920 deki S4 plus işlemci samsungun exynos'undan daha iyi bir işlemci nasıl olurda samsung daha iyi diyebiliyorsunuz..
1800mü?1600desek.ayrica bu zevk meselesi.herkes l920yi sevmek zorunda degil.seven alsin sevmeyen almasin.bu kadar basit..

1800mü?1600desek.ayrica bu zevk meselesi.herkes l920yi sevmek zorunda degil.seven alsin sevmeyen almasin.bu kadar basit..
iki telefonda muazzam ama biri iyi biz bunu belirlemeye çalışıyoruz. Olay beğenip, beğenmeme meselesi değil yani..
İnternet hızında S3 daha önde Ezgi,ayrıca işlemci olarak Exynos daha önde ama Lumialardaki optimizasyon daha iyi. Yok yere tartışıyorsunuz cihaz satışa çıktığı gün karşılaştırma videoları yapılır zaten görürüz neyin ne olduğunu.
- - - Eklendi - - -
![]()

Lumia 900 tek çekirdekli eski bir işlemciye sahip buna rağmen videoda galaxy s3'ü internet, hız , açılış hızında yeniyor. Lumia 920 düşün..
Birde şu olay var; Lumia 920 deki S4 plus işlemci samsungun exynos'undan daha iyi bir işlemci nasıl olurda samsung daha iyi diyebiliyorsunuz..
İnternet hızında s3 fark atar lumialara ayrıca galaxy s3'te ki işlemci daha iyi bunu tartışmam bile zaten.
Teknoloji markette gördüğüm fiyatları söylüyorum.
Zevk meselesi bir telefona çamur attıramaz.iki telefonda muazzam ama biri iyi biz bunu belirlemeye çalışıyoruz. Olay beğenip, beğenmeme meselesi değil yani..

Bilmeden atıp tutmak buna denir sanırımİnternet hızında s3 fark atar lumialara ayrıca galaxy s3'te ki işlemci daha iyi bunu tartışmam bile zaten.

Bilmeden atıp tutmak buna denir sanırımİnternet hızında s3 fark atar lumialara ayrıca galaxy s3'te ki işlemci daha iyi bunu tartışmam bile zaten.
heryerde 1600lira.daha gecen gun electro world,gold,carrefour gibi yerlerde 1600dü.isletim sistemleri farkli oldugu icin dogru duzgun karsilastirma yapamazsin.ihtiyaclara gore kimisi s3 alir,kimisi 920 alir.
- - - Eklendi - - -
ve sen l920ye fazla takilmissin sanki.baska telefonlari hep dusuk goruyorsun![]()

Üstten gördüğün yorumu aynen kopyala, yapıştır sen. Hiç kendini yorma.![]()
Bunlar bilindik şeyler biraz araştırsaydın eğer sende biliyor olurdun
Donanım konusunda kimseden yardım isteyen biri değilim pc'de bile 3960x ve gtx 690 kullanıyorum render ve üst düzey oyun performansı için, telefondada benim için en önemli özellik cpu ve gpu olduğundan dolayı araştırıyorum sürekli Sen üstteki videoya bak bi önce.![]()