Lumia 920 ve HTC 8X'in Fiyatı Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seglopsi

Seglopsi

Üye
yok ya o kadar olmaz. bence en kötü ihtimalle 1500-1600 tl den satışa çıkar L920.. ama benim gözümdeki ederi 1300 tl, L920 için..

15097

15097

Üye
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Cıkınca herşey belli olur zaten :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye

o ne biçim bir göz öyle :D :hmmm

bu telefona fazla fiyat verilmez ki. çok kolay mı para kazanmak. 1300 tl asgari ücretli bir insanın 2 aylık maaşı sonuçta.. adreno320 li - 2gb ram li bişey olsa neyse dersin 1700 e kadar verebilirsin de.. 1-1,5 sene kadar kullanılacak telefona 1500-1600 lira çok bence..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu telefona fazla fiyat verilmez ki. çok kolay mı para kazanmak. 1300 tl asgari ücretli bir insanın 2 aylık maaşı sonuçta.. adreno320 li - 2gb ram li bişey olsa neyse dersin 1700 e kadar verebilirsin de.. 1-1,5 sene kadar kullanılacak telefona 1500-1600 lira çok bence..

Adreno 320 ve 2gb ram diyorsan sgs3 de 1600 etmez:D

MrTech

MrTech

Üye
@MrCommanDTr - 15097 Beyler bence tartışmayın :)

Genel olarak birşey söylemek daha erken hele bir türkiye'ye gelsinler de bakıcaz,görücez o zaman görüşmek,incelemek,tartışmak gerekir ki daha türkiye'ye gelmediler :)

15097

15097

Üye

Genel olarak birşey söylemek daha erken hele bir türkiye'ye gelsinler de bakıcaz,görücez o zaman görüşmek,incelemek,tartışmak gerekir ki daha türkiye'ye gelmediler :)
haklısın kardeşim :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ben kimseyle tartışmıyorum. OHA yazarak ne demek istediğini anlayamadım arkadaşın.

Placebo-

Placebo-

Üye
Dahili hafızalara dikkat edilmemiş. Aynı fiyattan olacağını kim söyledi? Nokia zaten "agresif fiyat politikası" derken bir bildiği vardır yüksek vergili ülkeler için. Bir arkadaş, nokia fanları alır demiş, alırız biz rahat ol.
Galaxy S3'ü kadar iyi olsa neyse, fiyatını hak etmiyor diyen arkadaş ise telefon çıktığında bir karşılaştırma yapsın.

erko merko

erko merko

Üye
Nokia'da apple sanmaya başladı kendini heralde o fiyattan biraz zor satılır lumia 920. O fiyata (yurt dışı) daha iyi olan galaxy s3 veya iphone 5 almak daha mantıklı.

ANIL

ANIL

Admin
Umarım bu tartışmalarınız son bulur. Konuya alakasız, tartışma vs mesajlar atmayın lütfen. İyi forumlar.

MaxipmaN

Üye
1500 olsaymış ekmek gibi satardı

doctorrr

doctorrr

Üye
öğrenci adamız tutup şuna...olmaz yook yaa uzak bize...

Why Always Me

Why Always Me

Üye
İyi de S3 bugün olmuş 1500 TL civarı, İphone5 in ise 2500-3300 TL arasında. Yapılan haberde Lumia920 nin fiyatı ise bu 2 cihazla aynı civarda olacak denmiş :D Hangisiyle aynı olacak merak ettim :D İphone5 ile S3 fiyatı arasında nerdeyse 2 kat fark var şuan.
Önce okuyup kontrol edip sonra paylaşmak lazım.

S3 'ün en düşük fiyatını söylüyorsun İphone 5 'in en yüksek fiyatını söylüyorsun..2200 'e de var İphone 5 yine yurtdışından gelme kayıtlı garantili vs..Bunlarıda göz önüne almak gerekir :oke:

osicik

Üye
valla ben hala aynı fikirdeyim ama nokia düşmanı değilim bu satışlara ulaşırsa marketi uygulaması falanda coşar androidi ezer geçer bizde ona geçeriz ama bence hayalllll.......

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi

Necati bu kadar wp8 li nokialar hakkında övunuyorsun 2-3 soru sorimde cevapla bakalım;

1-) Neden lumialarin ilk modellerine (900-800) wp8 gelmiyor nokia dalgamı geciyor insanlar ile.
2-) Madem bu kadar lumia hastasiydin neden n9 alıpta nitroid ile Android kuruyorsun.
3-) Lumia satiş rekoru kırdı diyorsun ne kadar sattı gecen 5m okudum acaba daha fazlamı? Hatırlatmak isterim (Galaxy S3) 30m na yakın sattı .
4-) Windows 8 mi Yüklü gelıyor telefonlar yoksa Mangomu yüklü geliyor. Madem windows 8 li telefonlar cıktı yenı oyunlar neden onalara gelmiyor bu kadar büyük ilgi gördüyse.

Dip not: Amacim nokiayi kötülemek degil sadece(Lumia 920) benimde cok hoşuma giden bir telefon ucuz olsaydi bende alıcaktım ama cok pahali sadece kafamdakı soruları cözmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt