15097
Üye
Tamam abartma istersen.
Tamam abartma istersen.
o ne biçim bir göz öyleyok ya o kadar olmaz. bence en kötü ihtimalle 1500-1600 tl den satışa çıkar L920.. ama benim gözümdeki ederi 1300 tl, L920 için..

o ne biçim bir göz öyle![]()
![]()
bu telefona fazla fiyat verilmez ki. çok kolay mı para kazanmak. 1300 tl asgari ücretli bir insanın 2 aylık maaşı sonuçta.. adreno320 li - 2gb ram li bişey olsa neyse dersin 1700 e kadar verebilirsin de.. 1-1,5 sene kadar kullanılacak telefona 1500-1600 lira çok bence..

haklısın kardeşim@MrCommanDTr - 15097 Beyler bence tartışmayın![]()
Genel olarak birşey söylemek daha erken hele bir türkiye'ye gelsinler de bakıcaz,görücez o zaman görüşmek,incelemek,tartışmak gerekir ki daha türkiye'ye gelmediler![]()

@MrCommanDTr - 15097 Beyler bence tartışmayın![]()
Genel olarak birşey söylemek daha erken hele bir türkiye'ye gelsinler de bakıcaz,görücez o zaman görüşmek,incelemek,tartışmak gerekir ki daha türkiye'ye gelmediler![]()
Nokia'da apple sanmaya başladı kendini heralde o fiyattan biraz zor satılır lumia 920. O fiyata (yurt dışı) daha iyi olan galaxy s3 veya iphone 5 almak daha mantıklı.
kendi şahsi fikrimi belirttim bence mantıksız
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/lumia-920-onsiparisleri-712555.html
- - - Eklendi - - -
demek ki yurtdışında mantıksız adam çok.

öğrenci adamız tutup şuna...olmaz yook yaa uzak bize...

İyi de S3 bugün olmuş 1500 TL civarı, İphone5 in ise 2500-3300 TL arasında. Yapılan haberde Lumia920 nin fiyatı ise bu 2 cihazla aynı civarda olacak denmişHangisiyle aynı olacak merak ettim
İphone5 ile S3 fiyatı arasında nerdeyse 2 kat fark var şuan.
Önce okuyup kontrol edip sonra paylaşmak lazım.