MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Yorumları okudukça güldüm ama düşündüm de. Nasıl bu kadar önyargılı olunabiliyor acaba :S
Bazı arkadaşlar da donanım olsun da isterse dos modunda çalışsın sorun değil der gibiOptimizasyon denen kavramdan bi haber olmuş insanlar. Stabilizasyonu yüksek donanımlar ile sağlamaya çalışan sistemlere para vermeye alışmışlar. Birbirinin kopyası oyunları da doldurmuşlar markete bu insanların gözünü boyamak için.
Biraz kapalı biraz açık olacak sistem. İsteyen unlock yapacak, istemeyen stabilliğiyle kullanacak.
Uygulama yazılsın diye uygulmanın her tarafına reklam izni verip sistemimizi reklam, spam ve virüs ile dolduran bir yazılıma nasıl güvenebilirsiniz ki.
Herkesin kendi kullanımına göre cihaz seçebilme kabiliyeti olmalı arkadaş. İşini hangisi görüyorsa onu kullanabilmeli. 4s alıp rehber ve mesajlar dışında biryere girmeye korkanları, s3 alıp internette gezip oyun oynamaktan başka birşey yapmayanları gördükçe gülüyorum![]()
Yazık arkadaş yazık. Emek verip, alnının teriyle kazandığın parayı nasıl böyle harcayabiliyorsun. Birazcık düşünüp, ihtiyacın olan neyse ona göre almak lazım. 1500-2000 TL sırf oyuna veya sırf "alo" demeye harcanmamalı.

Optimizasyon denen kavramdan bi haber olmuş insanlar. Stabilizasyonu yüksek donanımlar ile sağlamaya çalışan sistemlere para vermeye alışmışlar. Birbirinin kopyası oyunları da doldurmuşlar markete bu insanların gözünü boyamak için.