Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu camera Pro yan yatık şeeklde 8 işareti var o ne ayarı yapıyor birde otomatikten m ye gelince flu bulanık bir görüntü oluyor onu ön bulanık arka net gibi ayarlar yapabilirmiyz kamera süper olmuş yalnız

o sekiz işaretini gorunce telefonu sekiz cizer gibi salla. Pusulayı ayarliyor.

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar yarın kesin devamı gelir merak etmeyin artık aradan zaman geçmez yani

kartal-78

Üye
l920 kullanıyorum az önce güncelleme aldım ama amber güncelleme si değil anlamadım Application yazıyor ne dir bu durum yardımcı olabilir misiniz

braayn

braayn

Üye
Bütün OTA'cı arkadaşların gözü aydın..Darısı gelmeyen modeller için..

ademoz05

ademoz05

Üye
millete ota geldi bize daha nsu mudur nedir ondan bile yok :(

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Valla mı heyecan bastı eve gidince indiricem ama yer yok :D

hasansen_83

hasansen_83

Üye
önce nsu dan yukleyenler bizler şanslıyız sanırım hepsı tek pakette geldi yarım yantalak guncelleme gelmedı :)

dakamon

dakamon

Üye
Umarım en kısa zamanda 3002 li sürüm gelir. Nokia milletin ağzına bi parmak bal çaldı sadece.

Serhanas35

Üye
nsu ya 520 için gelmişmidir acıba :D

KeLimaT

KeLimaT

Üye
şu 3gp videoları oynatması için de bi eklenti gelse artık ii olacak eski nokialarla kaydettiğim videolar ne yazıkki uyarısı verio :D

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Arkadaşlar bende NSU uzerınde 920 amber Güncelemesi gozukuyor sizde de varmı ?

yeminli06

yeminli06

Üye
Arkadaşlar yazmayım şimdi biter ha bitti bitecek diyorum ama bu çarklar saat 11de dönmeye başladı hala inatla dönüyor millet 10 dakikada yüklendi diyor benim 1 saat olacak hala dönüyor neden olabilir :/

onursarii

Üye
820'de yarım saat önce güncelleme yaptım wifi üzerinden. Data sense hariç söylenen her şey gelmiş. FM Radyo'ya Müzik ve videolar kısmından ulaşabilirsiniz. Sms ve arama engelleme ayarlarda en altta. Ekran+ dokunma bölümünde de yenilikleri görebilirsiniz.

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Arkadaşlar yazmayım şimdi biter ha bitti bitecek diyorum ama bu çarklar saat 11de dönmeye başladı hala inatla dönüyor millet 10 dakikada yüklendi diyor benim 1 saat olacak hala dönüyor neden olabilir :/
Otadan mı yüklüyosun ???

n000k

n000k

Üye
o varda 3002 yi yüklediğimde ama numara engelleme yok :(

kardeşim ben nsudan flaşladığımda numara engelleme bende de yoktu,ve ayrıca inmeyen bazı uygulamalar vardı.onların üstüne basılı tutarak inmesini iptal ettim,hemen kapasite kontrolü ve ekstralar bilgi güncellemesi geldi.guncelledikten sonra numara engelleme geldi.ayarlarda en sonda..

• Beğen
Tepkiler: KeLimaT
yeminli06

yeminli06

Üye
Evet

Üst Alt