papakudioflu
Emekli Yönetici
RDS destekli FM radyodan selamlar
bakiyorum da alemcisin

RDS destekli FM radyodan selamlar

Bende ota bekleyenlerdenim. Bu geleni yükledim ama sürüm numarası sonu 0001, Nokia Smart cam, Pro cam çalışır duruma geçmiş onun dışında diğer olması gereken özellikler yok. Radyo, data sense, saat ekran filan yok.
aynen ali kemal abi bilmiyor musun ne güncellemesi bu?

Güncellemeyi yükleyen arkadaşlar, işletim sistemi sürüm numarasına bir bakar mısınız sonu 78 ile mi bitiyor.
Firmware değil IS numarasına bakın yani...
Güncellemeyi yükleyen arkadaşlar, işletim sistemi sürüm numarasına bir bakar mısınız sonu 78 ile mi bitiyor.
Firmware değil IS numarasına bakın yani...
Test amaçlı açmıştım
bakiyorum da alemcisin![]()

sadece radio var bunda birde hızlanma ekran saati felan yok
O zaman Sensation'ın dediği gibi;
Lumia 920'lere sadece GDR2
Lumia 820'lere ise GDR2+Amber güncellemesi verildi. (DataSense olmayan)
Muhtemelen Lumia 920'lerin Amber güncellemesi OTA'dan ek bir güncelleme olarak gelecek ve "Bilgiler" kısmındaki yazılım (firmware) sürümleri o zaman 3047 ile başlayan sürüme güncellenecek. Şu an 1232 ile başlayanın duruyor olması normal yani.
Lumia 820'ler ise aynı şekilde hemen bir süre sonra sonu 3001'e ek olarak 3002 ile biteni alacaklardır.
Paniğe gerek yok.
Öyle dedim ama GDR2'de değil galiba. FM radyo yokmuşO zaman Sensation'ın dediği gibi;
Lumia 920'lere sadece GDR2
Lumia 820'lere ise GDR2+Amber güncellemesi verildi. (DataSense olmayan)
Muhtemelen Lumia 920'lerin Amber güncellemesi OTA'dan ek bir güncelleme olarak gelecek ve "Bilgiler" kısmındaki yazılım (firmware) sürümleri o zaman 3047 ile başlayan sürüme güncellenecek. Şu an 1232 ile başlayanın duruyor olması normal yani.
Lumia 820'ler ise aynı şekilde hemen bir süre sonra sonu 3001'e ek olarak 3002 ile biteni alacaklardır.
Paniğe gerek yok.

o zaman dead Flash atmak zorunda mıyız ne zaman gelir amberli,