Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yüklemenin çok kısa sürmesi kıllandırmıştı zaten.

KeLimaT

KeLimaT

Üye
820 kullanıcıları sabırsız ise NSU dan halledebilir 3002 görünüyo hala ama verilerin silinmesi söz konusu benım sılındı hepsi

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Amber zaten değil bu orası kesin. GDR2'de değil ama. FM radyo filan yok. Gözle görülür hiç bir şey yok yani.

Hagios

Hagios

Üye
Yok ya bu kadar beklemişiz NSU falan gerekmiyor artık biraz daha bekleriz nolacak :D

• Beğen
Tepkiler: KeLimaT
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çok mantıksız bir paket olmuş :hmmm

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Arkadaşlar bu 3 farklı kod nedir ?? / Çoktan yukledim ama merak :)

KeLimaT

KeLimaT

Üye
NOkia ters Köşeye yatırdı yine :d:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Arkadaşlar bu 3 farklı kod nedir ??

GDR2'nin paketleri.
Final sürüm sonu 78 ile biten.

NSU'dan yüklenen romların sonu da 78 ile bitiyor. Bilgiler kısmında IS (işletim sistemi) sürümü olarak yer alır.

Firmware sürümü ise Nokia'nın güncellemesi (Amber).

Lumia 920'lere şu an sadece GDR2 verildi.
Hemen ardından da Amber gelecektir muhtemelen, tetikte olun.

Lumia 820'lere ise ikisi birden verildi (IS:78 ve FW:3001).
Ancak onlara da daha sonradan DataSense içeren 3002 nolu FW'de gelecektir büyük ihtimalle.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu camera Pro yan yatık şeeklde 8 işareti var o ne ayarı yapıyor birde otomatikten m ye gelince flu bulanık bir görüntü oluyor onu ön bulanık arka net gibi ayarlar yapabilirmiyz kamera süper olmuş yalnız

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Teşekkürler , e şimdide DataSensi bekliyoruz :D Beklemekle geçer hayatımız

blackcemre

Üye
Nokia Lumia 920 için en son yazılım sürümü Lumia Amber'dır (3047.0000.1326.20xx)
Bu güncellemenin kullanılabilirliği şebeke servis sağlayıcınıza bağlı olabilir. Güncellemeleri kontrol etmek için telefonunuzda Ayarlar -> telefon güncellemesi'ne dokunun.

• Geliştirilmiş kamerayla düşük ışık koşullarında, iyileştirilmiş otomatik odaklama, vs. ile daha iyi resimler çekin
  • Nokia Smart Camera ve Nokia Pro Camera indirin – fotoğraf deneyiminizi geliştirin. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Yeni FM radyo ile en beğendiğiniz istasyonları dinleyin
  • Nokia Glance Screen'i açın – telefonunuz kilitliyken bile saati ve pil durumunu görün
  • Susturmak için çevir – çalmasını susturmak için telefonunuzu yalnızca yüz üstü çevirmek yeterli
  • Telefonunuzda tutarlılık, şebeke bağlantısı, pil performansı ve diğer kullanım geliştirmeleri

- - - Eklendi - - -

Nokia Lumia 820 için en son yazılım sürümü Lumia Amber'dır. (3047.0000.132x.30xx)
Bu güncellemenin kullanılabilirliği şebeke servis sağlayıcınıza bağlı olabilir. Güncellemeleri kontrol etmek için telefonunuzda Ayarlar -> telefon güncellemesi'ne dokunun.

• Geliştirilmiş kamerayla düşük ışık koşullarında, iyileştirilmiş otomatik odaklama, vs. ile daha iyi resimler çekin
  • Nokia Smart Camera'yı indirin – en iyi resminizi seçin, hareketli sekansları yakalayın ve daha birçok şey yapın. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Yeni FM radyo ile en beğendiğiniz istasyonları dinleyin
  • Nokia Glance Screen'i açın – telefonunuz kilitliyken bile saati ve pil durumunu görün
  • Susturmak için çevir – çalmasını susturmak için telefonunuzu yalnızca yüz üstü çevirmek yeterli
  • Telefonunuzda tutarlılık, şebeke bağlantısı, pil performansı ve diğer kullanım geliştirmeleri bu bilgileri konuya ekleyiniz lütfen.

ozzytaste

ozzytaste

Üye

GDR2'nin paketleri.
Final sürüm sonu 78 ile biten.

Bende sürüm alttaki gibi yani rado vesayre için beklemeye devam? Doğru mu?
[/URL][/IMG]

NSU'dan yüklenen romların sonu da 78 ile bitiyor. Bilgiler kısmında IS (işletim sistemi) sürümü olarak yer alır.

Firmware sürümü ise Nokia'nın güncellemesi (Amber).

Lumia 920'lere şu an sadece GDR2 verildi.
Hemen ardından da Amber gelecektir muhtemelen, tetikte olun.

Lumia 820'lere ise ikisi birden verildi (IS:78 ve FW:3001).
Ancak onlara da daha sonradan DataSense içeren 3002 nolu FW'de gelecektir büyük ihtimalle.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Evet Lumia 920'lere Amber güncellemesi yeni bir OTA güncellemesi ile ayrı olarak verilecek muhtemelen.
Arayı çok fazla soğutacaklarını zannetmiyorum.

Ben NSU'ya ilk düştüğünde yüklemiştim tüm özellikler mevcut haliyle. (Lumia 920 Global)
O yüzden bana bir şey gelmedi :)
Gerçi sizler gibi şu an heyecan yaşamayı isterdim doğrusu :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: KeLimaT
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar Telefonu ters çevirme ile sesi kapatmayı diğer telefonumdan arayarak denedim çevirdikten 1 2 saniye sonra susuyor buda tamam :D

KeLimaT

KeLimaT

Üye
bende datasensi var ama arama engelleme yok mağazadan güncellemeleri yapmıyo yeniden başlatıp denedim yok güncelleme l,nklerinde yine alamadı :( anlaşılan nokia microsoft yardımıyla ters köşeye yatırdı bizi merak ediyorumda diğer ülkeler - yine mi güncelleme pfffff diyomudur :D bi de bizi görseler :D

ozzytaste

ozzytaste

Üye
bende datasensi var ama arama engelleme yok mağazadan güncellemeleri yapmıyo yeniden başlatıp denedim yok güncelleme l,nklerinde yine alamadı :( anlaşılan nokia microsoft yardımıyla ters köşeye yatırdı bizi merak ediyorumda diğer ülkeler - yine mi güncelleme pfffff diyomudur :D bi de bizi görseler :D

OTA üzerinden mi yükledin kardeş??

Üst Alt