Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

hllsvrn

hllsvrn

Üye
OTA için direnen bütün arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun. Gözümüz aydın.. :D

merlin19

merlin19

Üye
Gelen güncelleme malesef AMBER Değil. 4 adet eklenti geldi Bu eklentiler Başta Pro camera açmayı sağladı sürüm numarası falan aynı yani amber daha gelmedi.. bu amberin ayak sesleri idi gdr2 5 dakka sürmedi yüklemesi sizce normalmi gdr2 olması şak diye indi şuk diye yüklei :) neyse buda bir gelşme amberi bekliyoruz inatlat bu sanırım sus payı :)

dakamon

dakamon

Üye
O değilde facebookta windowsphoneturkiyeinfo diye bir grup var siteleri de var oradaki moderatör maxicepin bir şey bildiği yok bebeler falan diyor. Bu konuda nerden çıktı derseniz orada gdr2+amber geldi diye haber yapıldı altına yazdık dedik 920 ye amber değill gdr2 geldi 820 ye data sense gelmedi dedik onlarda yok geldi falan filan bizde dedik bu biz 2 kişi oluyor dedik ki bakın maxicepte millet söyledi yapanlara data sense falan gelmememiş 820 cilere 920 yede sadece gdr 2 vermişler dedik. Ama dinletemedik :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
öğrenecek çaylaklar :D

merlin19

merlin19

Üye
bende ne datasense var ne sürüm numarası değişti nede herhani bir özellik açıldı telefona 4 güncelleme geldi baktım amber falanda yazmıyordu güncelledim ve Nokia Pro Cam eklentisini kurdum onları gördü bir kaç ekleti falan hani uyku modu saat olayı yok? datasense yok anlatılan çoğu şey yok dediğim gibi bu gdr2 değil olmasıda imkansız bir değişiklik yok telefonda..

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar telefonun güncellemelerini kontrol ettim bu amber 50 mb tan dusuk bir yüklememi.hücresel şebekeden indirebiliniyor.yani 47 mb mı boyut...hıcreselden indirmek için devam et dedi bende kapattım nolur nolmaz diye

merlin19

merlin19

Üye
Arkadaşlar telefonun güncellemelerini kontrol ettim bu amber 50 mb tan dusuk bir yüklememi.hücresel şebekeden indirebiliniyor.yani 47 mb mı boyut...hıcreselden indirmek için devam et dedi bende kapattım nolur nolmaz diye

Amber değil kardeşim Microsoft Updater 000000 gibi 4 eklenti vardı sürüm numarası falan aynı dediğin gibi 50 mb gibi küçüktü şak diye indi şuk diye kuruldu bence amberin alt yapısı bu bununla bazı kernellerde değişiklik oldun sonra amber gelecek gibi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bende ne datasense var ne sürüm numarası değişti nede herhani bir özellik açıldı telefona 4 güncelleme geldi baktım amber falanda yazmıyordu güncelledim ve Nokia Pro Cam eklentisini kurdum onları gördü bir kaç ekleti falan hani uyku modu saat olayı yok? datasense yok anlatılan çoğu şey yok dediğim gibi bu gdr2 değil olmasıda imkansız bir değişiklik yok telefonda..

Bahsettiğiniz özellikler Amber güncellemesinin özellikleri.

Sizin için 90. baskıyı yapalım.

http://www.maxicep.com/windows-phon...guncellemesi-geldi-16-832735.html#post6426080

cmptrengineer

Üye
arkadaşlar güncelleme amber değil değişen tek şey var diğer klasörü önce 1 gb yazıyordu şimdi ise 1012 mb onun haricinde herşey aynı
bende diğer klasörü 2.21gb gözüküyor öncesinde daha azdı diye hatırlıyorum nasıl oldu bu ya

yeminli06

yeminli06

Üye
çarklar durdu ve verileride yükledi sıkıntı yok ama benim anlamadığım neden herkesin 10 dk sürdü benim 1saat 20 dk çark döndü verileri anlarımda çarklar mı eskidi benim yağlamak mı lazım :D

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Yani ben şimdi hucreselden indireyimmi gelenleri yoksa bekliyeyimmi ???? Wifi yok şuan :(

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Yani ben şimdi hucreselden indireyimmi gelenleri yoksa bekliyeyimmi ???? Wifi yok şuan :(

Veri bağlantısından indirmeye izin vermiyor herhalde? Evet, wifi ile indirmen daha sağlıklı olacaktır..

- - - Eklendi - - -

O değilde GDR2+Amber diye ne heyecan yapmıştım :D Taa ki, son yorumlara bakana kadar...

merlin19

merlin19

Üye
çarklar durdu ve verileride yükledi sıkıntı yok ama benim anlamadığım neden herkesin 10 dk sürdü benim 1saat 20 dk çark döndü verileri anlarımda çarklar mı eskidi benim yağlamak mı lazım :D

Valla hacı ben bi baktım güncelleme var ahaaa didim abandım hemen ama şak diye inip yükleyip kapatıp açılınca çarklar biraz dönüp veri temizliği vs olunca velakin ayarlara girip ekran ayarlarına uyku modu bekleme ekranında saat olayı falanda görmeyince dedimki ulan nokia + ms bizi gene keklediniz :D ama güncellemeden sonra Pro camera eklentisini kurdum deminde dediğim gibi bu Amber değil ama Amberin Ayaklarının sesi :) sunucular yoğundur zamanla düşer ekrana telefonları Şarjda bırakmalı ne olur ne olmaz :D

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Veri bağlantısından indirmeye izin vermiyor herhalde? Evet, wifi ile indirmen daha sağlıklı olacaktır..

- - - Eklendi - - -

O değilde GDR2+Amber diye ne heyecan yapmıştım :D Taa ki, son yorumlara bakana kadar...
ama 50 mb a kadar hucresele izin veriyor ve gelen güncellemede 47 mb tı sanırım...napsam bilemedim

dakamon

dakamon

Üye

Sen bize bi ıs numarasının sonunu bide ürün yazılım düzeltme numarasının sonunu bi söyle bide bak bakim fm radyo data sense ne bilim şşu ekranda saat görünmesi özellikleri gelmişmi onu bir söyle

yeminli06

yeminli06

Üye
Sen bize bi ıs numarasının sonunu bide ürün yazılım düzeltme numarasının sonunu bi söyle bide bak bakim fm radyo data sense ne bilim şşu ekranda saat görünmesi özellikleri gelmişmi onu bir söyle

IS 78 ürün düzeltme 0002 yok hiçbir özellik gelmemiş pro cam smart cam açılma dışında

dakamon

dakamon

Üye
IS 78 ürün düzeltme 0002 yok hiçbir özellik gelmemiş pro cam smart cam açılma dışında

Tamam size bir de amber gelecek umarım yakın zamanda gelir. 820 lere de düzeltilmiş sürümlü amberin gelmesi şart çünkü onlarda 3001 olan sürümde data sense yok. Nokia ne yapmaya çalışıyor anlayan varsa bir anlatsın.

Üst Alt