cintrikus
Üye
aynen benimde 25 dk oldu bekliyorum bakayım ne zaman bitecek
aynen benimde 25 dk oldu bekliyorum bakayım ne zaman bitecek
neyse buda bir gelşme amberi bekliyoruz inatlat bu sanırım sus payı 

Arkadaşlar telefonun güncellemelerini kontrol ettim bu amber 50 mb tan dusuk bir yüklememi.hücresel şebekeden indirebiliniyor.yani 47 mb mı boyut...hıcreselden indirmek için devam et dedi bende kapattım nolur nolmaz diye
bende ne datasense var ne sürüm numarası değişti nede herhani bir özellik açıldı telefona 4 güncelleme geldi baktım amber falanda yazmıyordu güncelledim ve Nokia Pro Cam eklentisini kurdum onları gördü bir kaç ekleti falan hani uyku modu saat olayı yok? datasense yok anlatılan çoğu şey yok dediğim gibi bu gdr2 değil olmasıda imkansız bir değişiklik yok telefonda..
bende diğer klasörü 2.21gb gözüküyor öncesinde daha azdı diye hatırlıyorum nasıl oldu bu yaarkadaşlar güncelleme amber değil değişen tek şey var diğer klasörü önce 1 gb yazıyordu şimdi ise 1012 mb onun haricinde herşey aynı
Yani ben şimdi hucreselden indireyimmi gelenleri yoksa bekliyeyimmi ???? Wifi yok şuan![]()
Taa ki, son yorumlara bakana kadar...çarklar durdu ve verileride yükledi sıkıntı yok ama benim anlamadığım neden herkesin 10 dk sürdü benim 1saat 20 dk çark döndü verileri anlarımda çarklar mı eskidi benim yağlamak mı lazım![]()
ama güncellemeden sonra Pro camera eklentisini kurdum deminde dediğim gibi bu Amber değil ama Amberin Ayaklarının sesi
sunucular yoğundur zamanla düşer ekrana telefonları Şarjda bırakmalı ne olur ne olmaz 
ama 50 mb a kadar hucresele izin veriyor ve gelen güncellemede 47 mb tı sanırım...napsam bilemedimVeri bağlantısından indirmeye izin vermiyor herhalde? Evet, wifi ile indirmen daha sağlıklı olacaktır..
- - - Eklendi - - -
O değilde GDR2+Amber diye ne heyecan yapmıştımTaa ki, son yorumlara bakana kadar...
çarklar durdu ve verileride yükledi sıkıntı yok ama benim anlamadığım neden herkesin 10 dk sürdü benim 1saat 20 dk çark döndü verileri anlarımda çarklar mı eskidi benim yağlamak mı lazım![]()
Şuradaki güncellemeleri yap ve telefonu yeniden başlat. Arama engelleme gelecek
http://www.maxicep.com/windows-phon...istem-uygulamalarina-kolay-erisim-832227.html
Sen bize bi ıs numarasının sonunu bide ürün yazılım düzeltme numarasının sonunu bi söyle bide bak bakim fm radyo data sense ne bilim şşu ekranda saat görünmesi özellikleri gelmişmi onu bir söyle
bende hepsi güncel gözüküyor ama ortada bir şey yok
IS 78 ürün düzeltme 0002 yok hiçbir özellik gelmemiş pro cam smart cam açılma dışında