Pro cam,i aç ... Tıkla kullanma kılavuzunu aç odaksal çekim diye bişe var ayrıntılar ordaŞu camera Pro yan yatık şeeklde 8 işareti var o ne ayarı yapıyor birde otomatikten m ye gelince flu bulanık bir görüntü oluyor onu ön bulanık arka net gibi ayarlar yapabilirmiyz kamera süper olmuş yalnız
Tamam size bir de amber gelecek umarım yakın zamanda gelir. 820 lere de düzeltilmiş sürümlü amberin gelmesi şart çünkü onlarda 3001 olan sürümde data sense yok. Nokia ne yapmaya çalışıyor anlayan varsa bir anlatsın.
ben onu gördüm ama siz arkadaşa o yanıtı verince dedimki demekki oluyomus diğerlerinde o yüzden söyledim cevap için teşekkürler
http://www.maxicep.com/windows-phon...guncellemesi-geldi-16-832735.html#post6426080
Okudunuz mu?
Lumia 920'ye Amber ayrı gelecek diye yazıyor.
baya bişeyler sildim ben telefon boşaldı resmen ya...
Yahu madem telefonu boşaltacaktın NSU'tan yükleseydin bari ...
ne bilim bilseydim bu kadar boşluk istediğini nsu dan yapardım abi.
Adres verin saldıralım bizlere laf atmak neymiş gösterelimO değilde facebookta windowsphoneturkiyeinfo diye bir grup var siteleri de var oradaki moderatör maxicepin bir şey bildiği yok bebeler falan diyor. Bu konuda nerden çıktı derseniz orada gdr2+amber geldi diye haber yapıldı altına yazdık dedik 920 ye amber değill gdr2 geldi 820 ye data sense gelmedi dedik onlarda yok geldi falan filan bizde dedik bu biz 2 kişi oluyor dedik ki bakın maxicepte millet söyledi yapanlara data sense falan gelmememiş 820 cilere 920 yede sadece gdr 2 vermişler dedik. Ama dinletemedik![]()

ben diğer yabancı sitelere bakıyorumda adamlar çok mutlular kimse data sensin gelmemesinden bahsetmemiş kimse 920 ye sadece gdr2 gelmesinden bahsetmemiş sanırım herkese düzgün bir şekilde verildi ama bizlere yine eksik gedik.