Lumia 920 Son 1-2 Haftadır Olan Teklemeler..

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Son 1-2 Haftadır Olan Teklemeler..
Merhaba
arkadaşlar,

Son 1-2 haftadır Lumia 920 cihazımda ana ekranda bir şey açarken örneğin
kamera, sanki telefon o geçiş animasyonunda biraz tekliyor. :off:
Eskiden içine yağ dökmüş gibi akıyordu.:naughty: Şimdi neden böyle
anlamadım. :bilmm

Birde şu Turbo Racing League (Salyangoz yarıştırdığımız.) oyunu biraz
kasıyor gibi sizde de bu durum böyle mi?

Cevaplar için şimdiden :tşk:.

metrix355

metrix355

Üye
Aynı sorunlar bende de başladı kasma yok fakat 7 aydır kullandığım telefon örneğin mesajı yolladığımda bir süre sonra gönderiyor yada uygulamalarda gecikmeler başladı

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım güncelleme öncesi olduğundan. Bir zamanlar benim C5-03 tede bu sorun vardı ama o resetliyordu kendini. Güncellemeyle çözülmüştü. İnş.. buda çozülür.

metrix355

metrix355

Üye
İnş. çözülür yarın yapacağım bakalım

NUD

NUD

Üye
güncelleme öncesi bende de olmuştu şimdi hiç sıkıntı yok ama güncellemeyi yüklemedim daha

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Merak etmeyin her güncellemede telefonu iyileştirecek detaylar vardır bizim göremedeiğimiz gelecek olan güncelleme ile hallolur büyük ihtimalle

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah peki şu turbo racing leaguede sizde öylemi çünkü telin donanımı o oyunu kaldırmayacak kadar kötü değil.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bendede bu sorun var moderatorlerden biri bu konuya açıklık getirse iyi olur menü geçişlerinde daha yeni yeni teklemeler oluştu.

dakamon

dakamon

Üye
Ya beyler hani ayarlardaki bazı şeylere amber i ilgilendiren güncellemeler geliyor amber olmayanda güncelliyor ama tabi yeni özellikleri amber olmadığı için göremiyoruz ya acaba o amber için gelen güncellemeler amberımız olmadığı için sistemde aksaklıklara mı neden oluyor? Sorun belki bundan olabilir. Amber geldiğinde birdaha konuşmak lazım bu konuyu.

Dtn

Üye
Ben şöyle düşünüyordum, birkaç gün önce facebook hesabımı tanımladım telefona şu mesajlardan mesaj atabilmek için, eklediğimde çok fazla tekliyordu özellikle rehberde, sonra rehberden filtreledim kişileri düzeldi gibi ama hala arada çok hafif takılıyor rehberde. ama diğer menülerde bir sıkıntı yok :hmmm alakalı olabilir mi acaba?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Hayır bence başka bir şey ile ilgili ali kemal abi cevap verirse iyi olur veya bulutsuz gece arkadaşımız da olabilir yeterki neden kaynaklandığını bilelim

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben de sadece kamerayı açtıktan sonra alttaki menüye bastığımda açılırken ve ie'yi açtıktan sonra yine alttaraftaki menü açılırken hafif bir tereddüt "ulen açılsam mı açılmasam mı? Dur hadi şuna uyuzluk yapmıyım acıdım garibana"der bir havada tekleme var.:D:D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
benim tahminim Microsoft cihazlarımızdan bilgi alıyor güncelleştirme için bu yüzdende cihazlar da tekleme oluyor

flutewoddy

flutewoddy

Üye
benim 620'de son zamanlarda iyice teklemeye başladı umarım güncelleme ile düzelir

Üst Alt