Karşılaştırma Lumia 920 Şarj Süresi

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Şarj Süresi
Arkadaşlar Lumia 920'min şarjı ile başım dertte. Size durumlar nasıl acaba? 2 Saat boyunca Müzik + Facebook + WhatsApp + Instagram + Maxicep uygulamalarını kullandım hiç aralıksız sonuç bu: Telefonumda Cyan + GDR1 Preview yüklü. Diğer Lumia 920 kullanıcılarında durum nedir acaba? Teşekkürler..

kartal-78

Üye
Gdr1 on izleme kullandın için şarj dan sorun yaşaya bilirsin

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Grd1 de çok etkiler, zaten baya kullanmıişsın telefonu o açtıkların oyun açmakla aynı sayılır yani.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende sorun pek yok ama bir gün kendi kapandı şarja takmama rağmen çalışmadı bir gün geçince çalıştı

dedereis123

dedereis123

Üye
Valla benim telefon 21 aylık çok şükür bataryada bir sıkıntısı yok . Günlük işlerimle 1 günü çok rahat çıkarıyorum . 26 27 saattir telefonla dışardayım internet hep açık çok az face , whatsap ve tarayıcıda dolaştım . Baya bir telefon görüşmesi ve günlük şeyler yaptım . Şuan %63de . Parlaklık otomatik ve yüksek olarak değişimli kullandım .

PureFood

PureFood

Üye
3g surekli açık olunca 2000mah yetmiyor. bi de arka planda çok açık uygulama varsa yapcak bişey yok..

ON9

ON9

Üye
Oyun ve internet 3g kullanırsam 3-4 saatte bitiyor cihazda cyansız gdr1 mevcut. Parlaklık yüksek ve aşağı yukarı 22 aylık.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Benimki 15 aylık falan ama şarjı aşırı düzensiz tutuyorum ya heralde ondan bir flaş atıp şarkı düzene soksam çok İyi olacak.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende internetsiz ancak evde açabiliyorum günde ortalama 2 saat oyun ve 2 saat de müzik akşam 6 dan sonra wifi 12 ye kadar açık tabi hep kullanmıyorum pc de olduğum için arada tel arada pc bu şekilde max 3 günü gördüm ama biraz daha arttırırsam 1.5 günde biter oynadığım oyunda buz devri idi şimdi de gt racinge tekrar başladım benim genel olarak sarjım fena değil gibi biraz daha fazla gitmesi gerekiyor ancak eskiye göre toparlandı gibi biraz daha wp8.0 için demiyorum 8.1 beta daha kötüydü bence

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
bende internetsiz ancak evde açabiliyorum günde ortalama 2 saat oyun ve 2 saat de müzik akşam 6 dan sonra wifi 12 ye kadar açık tabi hep kullanmıyorum pc de olduğum için arada tel arada pc bu şekilde max 3 günü gördüm ama biraz daha arttırırsam 1.5 günde biter oynadığım oyunda buz devri idi şimdi de gt racinge tekrar başladım benim genel olarak sarjım fena değil gibi biraz daha fazla gitmesi gerekiyor ancak eskiye göre toparlandı gibi biraz daha wp8.0 için demiyorum 8.1 beta daha kötüydü bence
Hocam 3 gün ne demek ya emin misiniz ben telefonla 3-4 saat oyun oynasam mesela Asphalt 8. %100' den sıfıra düşer. Memnun değilim açıkçası. Preview deyim ondan mıdır nedir berbat şarjı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hocam 3 gün ne demek ya emin misiniz ben telefonla 3-4 saat oyun oynasam mesela Asphalt 8. %100' den sıfıra düşer. Memnun değilim açıkçası. Preview deyim ondan mıdır nedir berbat şarjı.
bende de şuan gdr1 kurulu hatta telefonu yarın sarj yapıp ekran resmi alıp daha sonra tekrar alınca atarım unutmazsam daha önce aldığım resimler vardı da ama dediğim koşullarda kullanım çk fazla bir şey değilki 2 saat oyun alt üüstü birde müzik pek bir şey gitmemesi normal yani ama şuan bu koşullarda bene genelde 2 günde bir sarj yaparım çok acili bir şey olmadığı sürece birde oyunların farkı vardır belki ben aslfalt oynamıyorumya buz devri çok iişlemci isteyen bir şey değil gibi duyor, biraz karıştı ama normal şartlarda en kötü diyelim 2 saat oyunla 1 günü çıkartır bence çıkarması lazım

Üst Alt