lumia 920 şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 şarj sorunu
arkadaşlar benim lumia 920 sarjdan sonra hiç kullanmadığım halde 2-3 satte sarj %40 oluyor bunun bi çözümü var mı

cmptrengineer

Üye
arkadaşlar benim lumia 920 sarjdan sonra hiç kullanmadığım halde 2-3 satte sarj %40 oluyor bunun bi çözümü var mı
aynı sorun bende de var su amberi versinlerde bakalım neymiş ne değilmiş ondan sonra servise göndermeyi düşünüyorum whatsappta 2 saat ancak takılabılıyorum baska hıcbırsey yapmadan mıllet 20 saat kurcalayarak dayandırabildiğini soyluyor bende aklına gelebılecek hersey kapalı gunde en az ıkı kez sarj yıyor bazen 3üde gordugu olmustur. önceden açmıssın konuyu eğer sımdı bataryan iyi durumdaysa bana da cözumunu soylersen sevınırım

cmptrengineer

Üye
arkadaslar benim l920'nin pili kullanıcıların söylediği gibi 20 saat falan götürmüyor.Arka plan uygulamalarının hepsi kapalı,3g,konum servisi,wifi kapalı, pil tasarrufu her zaman açık,parlaklık en düşük ve otomatikte, batarya uygulaması kullanmıyorum,xboxa bağlan kapalı anlayacagınız hersey kapalı. arada wifi acıyorum mesela bıraz once baktım sarjdan cekeli 2 saat olmus ve %93teydi wifi actım explorer'dan 5-10 sn'lik bir şeye baktım bir tane muzık ındırdım ve dınledım suan %84. whatsapptan konusma yapınca %100 doluyken beni 3 saat zor götürür. sizce serviise vermeli miyim şayet verirsem pilini mi değiştiriyorlar? yoksa reset atmak sorunu cozecek mıdır?

Hagios

Hagios

Üye
Nokia resmi formundan bir kullanıcıdan alıntıdır.En son dedikleri bana pek inandırıcı gelmedi ama dediği yöntemler doğrudur.

1. bluetooth kapalı
2. yaklaş gönder kapalı
3. uçuş modu kapalı
4. şebeke gerekmedikce 2g ( gsm modu )
5. konum kapalı
6. pil tasarrufu açık açtığındaki ayarda kalsın
7. yedekleme bende açık kapatırsan uzun gider..
8. parlaklık ayarı kapalı ( ortayı seç )
9. erişim kolaylığı metin boyutu 1. çizgiye al yüksek kontrast kapalı ekran büyüteci kapalı TTY/TDD Kapalı
10. Telefonumu bul ( kapalı ) bende açık zaten a.b.d ve ingiltere konumlu yapmadığında siteden harita üzerinde bulmuyor gereksiz.
11. Uygulama bölümü : arama : konum bilgisi kapalı ( her aramada senin yerini belirtir değişik yöntemler ile isteyen kişi istediğinde senin nerede olduğunu bulur ( işi bilenler )
12. Uygulama bölümü Arka plan çalışanları istediğini kapat zaten fazla açsanda sistem kendisi kapatıyor.
13. Uygulama bölümü Müzik + videolar Xbox kapalı xbox bulut kapalı
14. Uygulama bölümü Oyunlar Gerekmedikce Xbox kapalı

Bende belirttiğim yerler açık birde wifi 7x24 hiç kapatmam sürekli netteyim ve rahat 3 günü deviriyorum şu yukardaki ayarları yapayım rahat 1 hafta şarj gider interneti benden size tavsiye hep wifi ile kullanın şarj falan yemiyor fazla ben evde kendi modemime işte iş yerine dışarda istisnalar olursa 2g kullanıyorum ve genelde müzik dinliyorum rahat 2 günü geçiyor
Şu anda Kalan pil ömrü : 40%
Tahmini kalan süre : 12 saat
Son Şajdan sonra geçen süre : 1 gün 4 saat dediğim gibi telefonu kullanmakla alakalı birşey yeri gelir çok kurcalarsın 8 saat gider yeri gelir 3 gün gider

ÖEY

ÖEY

Üye
Telefonu bir sıfırla istersen, belki yararı olur. En kötü servise verirsin, pilin ölçümlerini yapıp bir sorun olup olmadığına bakıyorlar.

giray38

giray38

Üye
bence Bi sıkıntı var sende ben senden çok daha fazla kullanıyorum telefonu 1 gün 1 saat olmuş şu an yüzde 15 pil tasarrufu da yüzde yirmi ve altında açılıyor

enessrsy

enessrsy

Üye
Sorunların aynısı birebir bende de var, şöyle ki bazen %80'den 5-6 dakikalık oyun oynama ile %40 seviyesine düşüyor şarj. Elime almaya korkuyorum artık.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bi gibi sorunlarla karşilaştiginizda ki bu bir sorundur o kadar hizli bitmesi hic normal degil telefonunuzun şarji doldugunda şarjdan cekince telefonu yeniden başlatip kullsnin ve bu şekolde bir kac şarj test edin.

respection123

Üye
720de Öle Bi Sorun Yok.Gece Gündüz oynuyorum Gitmiyor Şarj.

cmptrengineer

Üye
Nokia resmi formundan bir kullanıcıdan alıntıdır.En son dedikleri bana pek inandırıcı gelmedi ama dediği yöntemler doğrudur.

ya bunlar çok klasik bilindik yöntemler o soylediklerniZ bende zaten o şekilde geldiğinden beri 1 günü götürmedi su telefon beni ya

MaxipmaN

Üye
servise verin bence

ArMaGeDdOn_87

Üye
Akıllı telefonların hepsinde aynı sorun var 1 gün de şarj bitiyo hatta şuna 12 saat diyebiliriz diye düşünüyorum ama benim 920 de cihaz yeni diye mi bilmiyorum şarj 4-5 saat bitiyo ..

cmptrengineer

Üye
720de Öle Bi Sorun Yok.Gece Gündüz oynuyorum Gitmiyor Şarj.

arkadaşım konu başlığında 720nizin şarjı nasıl gidiyor mu yazıyor Allah askına ya lütfen biraz mantıklı yaklaşalım konulara 720ne altın madalya da ister misin bu durum da hay allahım

- - - Eklendi - - -

Akıllı telefonların hepsinde aynı sorun var 1 gün de şarj bitiyo hatta şuna 12 saat diyebiliriz diye düşünüyorum ama benim 920 de cihaz yeni diye mi bilmiyorum şarj 4-5 saat bitiyo ..
ben ilk çıktığında aldım hep böyleydi ya servise vermek mantıklı gibi

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bi gibi sorunlarla karşilaştiginizda ki bu bir sorundur o kadar hizli bitmesi hic normal degil telefonunuzun şarji doldugunda şarjdan cekince telefonu yeniden başlatip kullsnin ve bu şekolde bir kac şarj test edin.

bence benimki öyle basit bir şey değil çünkü 8 aydır böyle

- - - Eklendi - - -

Telefonu bir sıfırla istersen, belki yararı olur. En kötü servise verirsin, pilin ölçümlerini yapıp bir sorun olup olmadığına bakıyorlar.

kesin sorun yok diyecekler adım kadar eminim toshiba laptop.umu alalı 1 ay olmuştu ki şarj sorunu yüzünden servise gönderdim bana kalkıp diyolar ki kullanıma bağlı olarak değişir sanki biz bilmiyoruz

- - - Eklendi - - -

bence Bi sıkıntı var sende ben senden çok daha fazla kullanıyorum telefonu 1 gün 1 saat olmuş şu an yüzde 15 pil tasarrufu da yüzde yirmi ve altında açılıyor

beni endişelendiren de bu zaten kullananların çoğu sizin gibi diyor acaba şunlar etkiler mi: şarjdayken telefonla uğraşmak, şarj tam dolmadan prizden çekmek, şarj tam bitmeden prize takmak. Bi teknoloji sitesinde okumuştum doğru bilinen yanlışlar arasında son iki madde için yanlış diyorlardı

- - - Eklendi - - -

Sorunların aynısı birebir bende de var, şöyle ki bazen %80'den 5-6 dakikalık oyun oynama ile %40 seviyesine düşüyor şarj. Elime almaya korkuyorum artık.
telefondan soğudum oyuncak gibi geliyor bana

- - - Eklendi - - -

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Windows Phone arayüzüne alıştığımdan beri diğer telefonlar da bana oyuncak gibi geliyor.
Küçücük ikonlar, 3-4 tane sayfada yana git git, aşağı bak yukarı bak aradığını bul.
Sırf duvar kağıdı ve efektler için değmez. Bu benim şahsi görüşüm.
Katılırsınız katılmazsınız ayrı mesele. Beğeniler farklıdır.

Windows Phone'da sürekli canlı bir ana sayfa.
Yana çek her şey orada. Baş harfine bas direk geç.
Olmadı büyüteçten bulup nokta atış yap.

Şu an tek eksiği bağlantı kısayolları (Bluetooth, Wifi, Ekran döndürme vs vs)
Bunun dışında diğer sistemlerden daha hoş geliyor bana.
Söylediğim gibi bu benim kendi düşüncem.

Önümüzdeki güncellemelerle, sistemdeki o birkaç önemli eksik de tamamlanırsa çok daha güzel olacak.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar ben L820 incelerken çogu kişi şargı çok çabuk bitiyor diyorlardı 1 ay kullandıktan sorna tel kendine geliyormuş toparlıyormuş acaba bundada öyle bir şey olabilirmi bende dün daha L920 aldm şarjı şuanlık bana göre birden azalıyor gibi ama daha bakalım 1 defa sarj ettim

cmptrengineer

Üye

Windows Phone arayüzüne alıştığımdan beri diğer telefonlar da bana oyuncak gibi geliyor.
Küçücük ikonlar, 3-4 tane sayfada yana git git, aşağı bak yukarı bak aradığını bul.
Sırf duvar kağıdı ve efektler için değmez. Bu benim şahsi görüşüm.
Katılırsınız katılmazsınız ayrı mesele. Beğeniler farklıdır.

Windows Phone'da sürekli canlı bir ana sayfa.
Yana çek her şey orada. Baş harfine bas direk geç.
Olmadı büyüteçten bulup nokta atış yap.

Şu an tek eksiği bağlantı kısayolları (Bluetooth, Wifi, Ekran döndürme vs vs)
Bunun dışında diğer sistemlerden daha hoş geliyor bana.
Söylediğim gibi bu benim kendi düşüncem.

Önümüzdeki güncellemelerle, sistemdeki o birkaç önemli eksik de tamamlanırsa çok daha güzel olacak.
yanlış anlıyorsunuz korkudan telefonu elime alamıyorum diyor arkadaş bende aynı durumdayım şarj aletine mahkumum resmen
bu durumda bozuk gibi geliyor işe yaramaz oyuncak yoksa diğer kullananların da dediği gibi 20 saat gitse wp aşığı Bi insan olarak asla bunu soylemem size katılıyorum ama şarj konusu bende başlı başına ssorun

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben L820 incelerken çogu kişi şargı çok çabuk bitiyor diyorlardı 1 ay kullandıktan sorna tel kendine geliyormuş toparlıyormuş acaba bundada öyle bir şey olabilirmi bende dün daha L920 aldm şarjı şuanlık bana göre birden azalıyor gibi ama daha bakalım 1 defa sarj ettim
valla kardeş benim baştada su gibi gidiyordu sonlara yaklaştım yine aynı o dediğini ben görmedim ama İnşallah senin ki düzelir

- - - Eklendi - - -

servise verin bence
geçici bir telefon temin etmiyorlar ya o sıkıntı

efeler12

efeler12

Üye
amberden sonra oldu diyenler arama ve mesaj engellemeyi kapatsınlar

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben şarjı 7 saat önce doldurdum şu anda %46 da çok da fazla bişey yapmadım :) düzelmezse çok kötü bi durum ..

COJR3

COJR3

Üye
Dubai'den 920 aldıracaktım. Sizin bu yorumlar beni korkuttu inanın.. Hatalı bir seri mi var yoksa ne çıkarsa bahtına mı? nasıl emin olacağız telefonun sağlıklı bir pile sahip olduğuna :kotu:

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben telefonu 4 gün önce aldım belki de şu anda yeni diye öyledir şu anda test ediyorum

Üst Alt