StartTheGame
Üye
-
Konu Sahibi
-
vardır başka bir şey onda.Bir de uçak modunda şarj etmeyi dene, ayrıca Lumia Cyan güncellemesi Lumia 920'me hiç yaramadı pil tasarrufu çalışmıyor bende de tasarrufu her zaman yapıyorum ne ekran ışığı kısılıyor ne tuşların ışığı kapanıyor. Acil bir güncelleme şart.
Hocam bende sadece zamala sorunu vardı ama ne olmuşsa artık dediğiniz gibi bende de güç tasarrufu sürekli aktifken bile ne ekran kararıyor nede tuş ışıkları kapanıyor iyice bozuldu uygulamaBir de uçak modunda şarj etmeyi dene, ayrıca Lumia Cyan güncellemesi Lumia 920'me hiç yaramadı pil tasarrufu çalışmıyor bende de tasarrufu her zaman yapıyorum ne ekran ışığı kısılıyor ne tuşların ışığı kapanıyor. Acil bir güncelleme şart.
Geri bildirim yaptım ama, ne denli faydalı olur bilmem. Bir ara Diagnostics geri bildirim uygulaması verdı o da çalışmıyordu bende, onla da denemek lazım.Hocam bende sadece zamala sorunu vardı ama ne olmuşsa artık dediğiniz gibi bende de güç tasarrufu sürekli aktifken bile ne ekran kararıyor nede tuş ışıkları kapanıyor iyice bozuldu uygulama
Lumia ilk çıktığında bırak Xperia Z2'yi Z serisi bile yoktu.Lumia alırsan 1-0 geride başlarsın akılsızmışım cidden şimdi zamanında 1.500₺ ya NL920 alacağıma 1.750₺ ye Sony Xperia Z2 alsaydım diyorum , bataryayı değiştirsem de 2 gün sonra yine aynı olacak hocamPil uygulaması kalibrasyonunu denedim , normal kendim kapanana kadar kalibrasyon yaptım olmadı
yedekleyip atsaydın sen de. bende de ücretli uygulamalar var ancak yedekleyip cyan attım hiçbir sorun yaşamadan hepsini geri yükledimAttım kardeşim attım o kadar paralı uygulamam gitti çare değil tekrar mı gitsin , Lumia ilk çıktığında Xperia S vardı ama ben Lumia 920 yi alırken Z2 vardı kardeşim bilgilendirme için sağol
Abİ NSRT ile Cyan flaşlayayım diyordum da, sağlam yazılımı riske atmayayım diyorum yazdıklarını okuduktan sonra?Geri bildirim yaptım ama, ne denli faydalı olur bilmem. Bir ara Diagnostics geri bildirim uygulaması verdı o da çalışmıyordu bende, onla da denemek lazım.
Abİ NSRT ile Cyan flaşlayayım diyordum da, sağlam yazılımı riske atmayayım diyorum yazdıklarını okuduktan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?