BelaMonte
Üye
-
Konu Sahibi
-
senle ben aynıyız bende işte wp beni aylardır oyun oynatmıyor yani telefonu yaşım genç olmasına rağmen iş için kullanmaya başladımAynı düşünüyoruz ama oyunu bıraktım artık ben pek bakmıyorum Windows Phone benim isteğimi karşılıyor şu an için. Ama illa değişiklik olsun oyun oynayayım dediğimde çoğu zaman pişman oluyorum. Kim nederse desin Gpu sıkıntısı yüzünden mevcut WP cihazları oyunda geri kalıyor ekstradan optimizasyon cabası. Üstelik android alma pişmanlık duyabilirsin. Ben çok pişman oldum 3 sene nasıl kullandım bilmiyorum WPye iyiki geçmişim. Özellikle oyun oynamak istiyorsan kesinlikle İOS derim en düşük 4s al ama önermem, İphone5'e gözünü kestir sen
hiç derken o fragmanı bittiğinde yavaş çekim oluyor ya sadece ateş ediyorsun sonra pencereden atlıyorsun. İşte o sahnelerde bende pencereken aşağı bakarken hiçmi kasmadı yani?nova 3 oynadım ilk çıktığında. Hiç kasmadı 920de.
senle ben aynıyız bende işte wp beni aylardır oyun oynatmıyor yani telefonu yaşım genç olmasına rağmen iş için kullanmaya başladımama aynen dediğin gibi oyun oynadığım zaman pişman oluyorum. Neyse ben ı phone sevmiyorum zaten ama bilmiyorum biraz android hevesim başladı nedense inşallah hemen geçer bu heves
hiç derken o fragmanı bittiğinde yavaş çekim oluyor ya sadece ateş ediyorsun sonra pencereden atlıyorsun. İşte o sahnelerde bende pencereken aşağı bakarken hiçmi kasmadı yani?
vay be gerçekten çok merak ettim acaba ne farkımız var ki bizim sence? Sence format atsam düzelir mi? Şuan spider Man indiriyorum bakalım eskisi gibi kasacakmı güncelleme ile düzeltilmiş diyorlar sonucu yazarım. Sence servise fondermelimiyim?hayır dostum yağ gibi akıyordu oyun. O zaman spiderman oyunu vardı hatırlarsan , ben de o çok kasmıştı. Sonra sildim geçen ay tekrar yükledim denemek için. O da düzelmiş.
sıkıntı derken ne gibi bir sıkıntı olmuş olabilir sizce? İnternette Youtube de lumia 920. Nova 3 videosundaki adam kadar kasıyor yani sorun sadece bana özel değil sanırsam. Bu sorundan kurtulabilmek için ne gibi şeyler onerebilirsiniz? Az önce spider Man indirdim kasma oranı baya düştü adamlar güncelleme ile halletmişler. Ama yine arada takılıyor az birşey kasıyor. Ben neredeyse bir senedir bu sorunla uğraşıyorum ama bir çözümbulamadım...Gayet akıcı bende NOVA 3, telefonunuzla ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir. Lumia 900 bile S3'û tokatlıyorsa videolarda L920'nin durumunu siz düşünün.
L920'ye fotoğraf makinası diyen arkadaşada selam olsun. Wp bölümü de ayrı, burada ayrı konuşuyor.
hiç bir kasma olmadı demek. Bana o kadar ilginç geliyor ki şuan. Demediğiniz için çok teşekkür ederim. Ama ne yapmam lazım bu konudademin bu konuyu farkettim ve nova 3 indirdim hemen ve şarjım yüzde 8 iken pil tasarfu modunda girdim oyuna hiç bir kasma olmadı fragmanında falan 10dk oynadım çıktım sadece denemek için indirdim silerim birazdan oyunuda
bilemiyorum bende böyle bir sorun olmadıgı için bence telefonu bir format atın ve oyunu silip tekrar kurun sarj değerine bakın tasaruf modunda olmasınhiç bir kasma olmadı demek. Bana o kadar ilginç geliyor ki şuan. Demediğiniz için çok teşekkür ederim. Ama ne yapmam lazım bu konudaneden kasıyor anlamıyorum kime danışsam...
tasarruf modunda ikisindede denedim hiç fark oluşmadı başka bir ayarı varmıdır sizce format atmammı lazım ama denerim.. Başka yol?bilemiyorum bende böyle bir sorun olmadıgı için bence telefonu bir format atın ve oyunu silip tekrar kurun sarj değerine bakın tasaruf modunda olmasın
kasma oluyormu yani o zaman format atın derim birde telefona ne zaman amber güncelleme yaptınız pilde optimize oldumu yani belki bilmiyorum bundan da kaynaklana bilirtasarruf modunda ikisindede denedim hiç fark oluşmadı başka bir ayarı varmıdır sizce format atmammı lazım ama denerim.. Başka yol?
kasma oluyor işte oyunlarda. Format atmayı deneyeceğim ama geçen denediğimde çok fark etmemişti. Güncellemeyi bilgisayardan yaptım. Pil optimuze derken? Pil ömrü baya uzadı.kasma oluyormu yani o zaman format atın derim birde telefona ne zaman amber güncelleme yaptınız pilde optimize oldumu yani belki bilmiyorum bundan da kaynaklana bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?