lumia 920 renk değiştircem

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Bana pahalı geldi fiyatı ya, yoksa ben mi yanlış baktım. Neyse bugün tekrardan sordurdum izmir teleservise ve 90-100 arası bir şey tutar ama istanbul takıyor kapakları biz ellemiyoruz demişler. Arkadaşımda bırak başka yerlerle uğraşmayı resmi servisine taktır dedi. Yedek telefonda var. O yüzden vericem teleservise pazartesi günü. Bir haftada gelir sanırsam. En azından 200tl kvkya bayılmamış olacam. Beklemeyi istemiyordum ama arada fiyat farkı var.

e peki bu teleservice htc kapağı da satıyormuki nasıl öğrenebiliriz hazır telefon servisteyken bende taktırayım köşesi azıcık ezilmişti benimkinin .

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Halil bugün bir arkadaşımı gönderdim izmir teleservise. Şehir dışında olduğum için arkadaşıma rica ettim ve gitti sordu kapak değişimini. Ona da 400tl demişler. Bu adamlar ya dalga geçiyor ya da gerçekten birbirlerinden haberleri yok. Veya belirli bir iş akışları, fiyat listeleri yok.

Özgür abi, onlar kesin karıştırıyorlar mutlaka :D Düşünsene ya o gördüğün şey 400 TL olma imkanı var mı? Demiştim sana hatırlarsan, 3 ay önce falan belkide daha fazla oluyordur. Telefon başka bir sebebten olayı servise gitti. Kapakta çizilmeler vardı dediler ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Bende tamam kısa kesin ne kadar dedim? 130 TL dediklerini iyi hatırlıyorum. Geçen günde aradım biliyorsun 90 TL dediler ve istediğim renk ile mi dedim? Evet dediler..

Bana pahalı geldi fiyatı ya, yoksa ben mi yanlış baktım. Neyse bugün tekrardan sordurdum izmir teleservise ve 90-100 arası bir şey tutar ama istanbul takıyor kapakları biz ellemiyoruz demişler. Arkadaşımda bırak başka yerlerle uğraşmayı resmi servisine taktır dedi. Yedek telefonda var. O yüzden vericem teleservise pazartesi günü. Bir haftada gelir sanırsam. En azından 200tl kvkya bayılmamış olacam. Beklemeyi istemiyordum ama arada fiyat farkı var.

Abi vallaha bilmiyorum :D Benimde var niyetim değiştirmeye kapağın kenarında eziklik felan var, birde renk değiştirecem Sarı yada kırmızı, geçen gün arkadaş Cyan rengini netten spariş etmiş o çok hoşuma gitti aslında ama kargo süreci biraz uzun geldi :D Geçen telefonla arayıp sorduğumda, Ankara'daki bölgemizde kapak değişimini gerçekleştirebilirsiniz demişlerdi? İzmirde yapılamıyor ne alaka? Çözemedim onu servise gittiğinde sor abi istersen..
Son olarak bencede en mantıklısı Servisine verip yapılması..

ÖEY

ÖEY

Üye
Sorma izmir servisi tam bir felaket. Artık pazartesi hayırlısıyla vereyim de bir an önce yapılsın şu cihaz.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Hayırlısı olsun bakalım abi. 90 TL den başka verme :D Kapak rengi gene siyah mı olacak abi? Değiştirmeyi düşünüyor musun?

ÖEY

ÖEY

Üye
Yok siyah güzel ya :D Ama şu mavi rengi olaydı ona değiştirirdim hiç düşünmeden :D :D

Üst Alt