lumia 920 renk değiştircem

Sponsorlu Bağlantılar

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
tmm ozamn

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Ara bakalım ne diyecekler merak ettim. Çünkü konuştuğum herkes bana KVK kazıklar sen Teleservise git demişlerdi. Tam tersi fiyat verdiler bana iki yerden. Eğer sana farklı fiyat söylerlerse İzmir şubesine gidip bir ortalığı karıştırırım :D Canım sıkılıyor zaten zaman geçer :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada Allah sabır versin Halil, teleservisi arayıp ulaşmak zor :kıskıs: Ben 45 dakika uğraştım dün :D

Sorma abi ya! Buraya yazdığım son mesajtan sonra başladım aramaya az önce ulaştım. :D Ama güzel haberlerle döndüm.. 2-3 ay önce 130 TL demişlerdi, demekki git gide düşüyor..
Sadece kapak değişimi KDV dahil 90 TL dedi! Ve istediğiniz renk ile değiştirebilirsiniz dedi, Senin dediğin 400 TL fiyat galiba ekran ile birlikte çıkarttıkları fiyat herhalde,

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Boya gitsin :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
sarı

ÖEY

ÖEY

Üye
Sorma abi ya! Buraya yazdığım son mesajtan sonra başladım aramaya az önce ulaştım. :D Ama güzel haberlerle döndüm.. 2-3 ay önce 130 TL demişlerdi, demekki git gide düşüyor..
Sadece kapak değişimi KDV dahil 90 TL dedi! Ve istediğiniz renk ile değiştirebilirsiniz dedi, Senin dediğin 400 TL fiyat galiba ekran ile birlikte çıkarttıkları fiyat herhalde,

O zaman bunlar harbi stupid!! Özellikle söyledim ekran değil sadece kasa değişecek diye. Anlattım bir güzel ezikliğin nerede olduğunu. Valla hak ettiler gidip fırça atacam!!

respection123

Üye
Beyaz Da Güzel Aslında :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Nokia mağazalarında 35 ₺ ye ben buldum orijinal değişim kendileri yapıyor garanti kapsamında :D siz niye böyle fiyatlarla uğraşıyorsunuz :kıskıs:

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Nokia mağazalarında 35 ₺ ye ben buldum orijinal değişim kendileri yapıyor garanti kapsamında :D siz niye böyle fiyatlarla uğraşıyorsunuz :kıskıs:

Nokia mağazaları dediğin yerler neresi? Biraz açar mısın? :D

sameet33

sameet33

Üye
Sarı forever, o kadar canlı ki

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Adamlar sadece kapak için o fiyatı istiyorlar ki, kasa değişimini o fiyata hayatta yapmazlar.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Adamlar sadece kapak için o fiyatı istiyorlar ki, kasa değişimini o fiyata hayatta yapmazlar.

Abi arkadaşın dediği ALLAH bilir hangi sanayiiden :d Çin Olabilir diye düşünüyorum birde orjinal dış kasa öyle her yerde bulunuyor mu? Yani Servis dışında söz konusu değildir herhalde.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi arkadaşın dediği ALLAH bilir hangi sanayiiden :d Çin Olabilir diye düşünüyorum birde orjinal dış kasa öyle her yerde bulunuyor mu? Yani Servis dışında söz konusu değildir herhalde.
Belki yanlış anlaşılma filan olmuştur Halil, mağazalar bildiğim kadarıyla kasa satışı yapmıyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
Orijinal kasa ve teknik parçaları ya da aksesuarları sitesi gibi yerler de bulabiliyorsunuz aslında. Benim kuzenim telefon tamircisi onunla konuştum o söyledi bana bu siteyi. Oradan al gel ben takarım kasayı dedi fakat sitede bulamadım. Online muşteri temsilciside gelir mi bilemem iki hafta sonra yeni parçalar gelecek dedi. Eğer bulsaydım çok ucuza halledecektim. Şehir dışına çıkmak zorunda kaldım işlerim var ama perşembe bu servislerin başına bela olaraktan geliyorum :D:D bekle beni teleservis :p

- - - Eklendi - - -

Bir de habire kapak diyorsunuz ama arkadaşlar l920'nin ön veya arka kapağı diye bir olay yokki yani kasa ekran dışında tek parça. İnceledim baktım ve bir birleşim noktasında göremedim, ben de mi bir hata var acaba :D:D nedir bu kapak dediğiniz yahu? Yoksa aynı şeyi farklı adla mı söylüyoruz?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Özgür İzmir bugün sıcak mıydı? :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
hllsvrn

hllsvrn

Üye
Orijinal kasa ve teknik parçaları ya da aksesuarları sitesi gibi yerler de bulabiliyorsunuz aslında. Benim kuzenim telefon tamircisi onunla konuştum o söyledi bana bu siteyi. Oradan al gel ben takarım kasayı dedi fakat sitede bulamadım. Online muşteri temsilciside gelir mi bilemem iki hafta sonra yeni parçalar gelecek dedi. Eğer bulsaydım çok ucuza halledecektim. Şehir dışına çıkmak zorunda kaldım işlerim var ama perşembe bu servislerin başına bela olaraktan geliyorum :D:D bekle beni teleservis :p

- - - Eklendi - - -

Bir de habire kapak diyorsunuz ama arkadaşlar l920'nin ön veya arka kapağı diye bir olay yokki yani kasa ekran dışında tek parça. İnceledim baktım ve bir birleşim noktasında göremedim, ben de mi bir hata var acaba :D:D nedir bu kapak dediğiniz yahu? Yoksa aynı şeyi farklı adla mı söylüyoruz?

Aynı şeyi düşünüyoruz abi. :D Telefonda da göründüğü gibi tek bir parçadan oluşan bir kasa yada kapak diyelim adı her neyse :D ..

Şimdi baktım 48 TL fiyat belirlemişler. İyi hoş takmasını nasıl yapacağız? Gördüğüm kadarı çok alengirik bir yapıya sahip bu kasa, telefona zarar vermeyelim.. Yada belki takarız bilmiyorum.:hmmm

luckysleven

luckysleven

Üye
Aynı şeyi düşünüyoruz abi. :D Telefonda da göründüğü gibi tek bir parçadan oluşan bir kasa yada kapak diyelim adı her neyse :D ..

o siteden ben htc 8s in alt kapağını aldım : ) hatta üşenmedim gittim yerlerinden aldım 30-40 lira benzine patladı bana haha ama yerlerini gördüm kocaman yer bir sürü parça var adamlarda yok yok . 8s lerinde kasa tek parça arka kapağı 80 liraya satıyor adamlar internette 28 dolar yani fazla kar koymuyorlar . bizde 2 vida ile tutunuyor kapak kasaya sizde de öyledir

hllsvrn

hllsvrn

Üye
o siteden ben htc 8s in alt kapağını aldım : ) hatta üşenmedim gittim yerlerinden aldım 30-40 lira benzine patladı bana haha ama yerlerini gördüm kocaman yer bir sürü parça var adamlarda yok yok . 8s lerinde kasa tek parça arka kapağı 80 liraya satıyor adamlar internette 28 dolar yani fazla kar koymuyorlar . bizde 2 vida ile tutunuyor kapak kasaya sizde de öyledir

Tam olarak 2 vida tutmuyor, arkasında bir bağlantı var. Sanırım flaş için tam çözemedim, o yüzden telefona zarar veririm diye çok korkuyorum :D

alical33

alical33

Üye
valla ben kvk yı aradım 450tl dediler mersin nokia care ı aradım 120 deiler

hllsvrn

hllsvrn

Üye
valla ben kvk yı aradım 450tl dediler mersin nokia care ı aradım 120 deiler

Orada bir yanlışlık var güzel kardeşim. Daha bugün aradık, 450 TL diye bir şey yok alt tarafı bir kasa, O ekran ile birlikte 450 TL 'dir
Sadece kasa/kapak değişimi ve istediğin renk olmak üzere KDV dahil 90 TL, yalnız Daha ucuzada bulmak mümkün yalnız, kendimiz takmak zorundayız.

tapatalk

tapatalk

Üye
ebaydan getir kendin değiştir.

Üst Alt