Ara bakalım ne diyecekler merak ettim. Çünkü konuştuğum herkes bana KVK kazıklar sen Teleservise git demişlerdi. Tam tersi fiyat verdiler bana iki yerden. Eğer sana farklı fiyat söylerlerse İzmir şubesine gidip bir ortalığı karıştırırımCanım sıkılıyor zaten zaman geçer
- - - Eklendi - - -
Bu arada Allah sabır versin Halil, teleservisi arayıp ulaşmak zorBen 45 dakika uğraştım dün
![]()
Ama güzel haberlerle döndüm.. 2-3 ay önce 130 TL demişlerdi, demekki git gide düşüyor.. Sorma abi ya! Buraya yazdığım son mesajtan sonra başladım aramaya az önce ulaştım.Ama güzel haberlerle döndüm.. 2-3 ay önce 130 TL demişlerdi, demekki git gide düşüyor..
Sadece kapak değişimi KDV dahil 90 TL dedi! Ve istediğiniz renk ile değiştirebilirsiniz dedi, Senin dediğin 400 TL fiyat galiba ekran ile birlikte çıkarttıkları fiyat herhalde,
Nokia mağazalarında 35 ₺ ye ben buldum orijinal değişim kendileri yapıyor garanti kapsamındasiz niye böyle fiyatlarla uğraşıyorsunuz
![]()

Adamlar sadece kapak için o fiyatı istiyorlar ki, kasa değişimini o fiyata hayatta yapmazlar.Nokia mağazalarında 35 ₺ ye ben buldum orijinal değişim kendileri yapıyor garanti kapsamındasiz niye böyle fiyatlarla uğraşıyorsunuz
![]()
Adamlar sadece kapak için o fiyatı istiyorlar ki, kasa değişimini o fiyata hayatta yapmazlar.
Belki yanlış anlaşılma filan olmuştur Halil, mağazalar bildiğim kadarıyla kasa satışı yapmıyor.Abi arkadaşın dediği ALLAH bilir hangi sanayiiden :d Çin Olabilir diye düşünüyorum birde orjinal dış kasa öyle her yerde bulunuyor mu? Yani Servis dışında söz konusu değildir herhalde.

bekle beni teleservis 

nedir bu kapak dediğiniz yahu? Yoksa aynı şeyi farklı adla mı söylüyoruz?Orijinal kasa ve teknik parçaları ya da aksesuarlarıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesi gibi yerler de bulabiliyorsunuz aslında. Benim kuzenim telefon tamircisi onunla konuştum o söyledi bana bu siteyi. Oradan al gel ben takarım kasayı dedi fakat sitede bulamadım. Online muşteri temsilciside gelir mi bilemem iki hafta sonra yeni parçalar gelecek dedi. Eğer bulsaydım çok ucuza halledecektim. Şehir dışına çıkmak zorunda kaldım işlerim var ama perşembe bu servislerin başına bela olaraktan geliyorumbekle beni teleservis
- - - Eklendi - - -
Bir de habire kapak diyorsunuz ama arkadaşlar l920'nin ön veya arka kapağı diye bir olay yokki yani kasa ekran dışında tek parça. İnceledim baktım ve bir birleşim noktasında göremedim, ben de mi bir hata var acabanedir bu kapak dediğiniz yahu? Yoksa aynı şeyi farklı adla mı söylüyoruz?
Telefonda da göründüğü gibi tek bir parçadan oluşan bir kasa yada kapak diyelim adı her neyse
..
Aynı şeyi düşünüyoruz abi.Telefonda da göründüğü gibi tek bir parçadan oluşan bir kasa yada kapak diyelim adı her neyse
..
o siteden ben htc 8s in alt kapağını aldım : ) hatta üşenmedim gittim yerlerinden aldım 30-40 lira benzine patladı bana haha ama yerlerini gördüm kocaman yer bir sürü parça var adamlarda yok yok . 8s lerinde kasa tek parça arka kapağı 80 liraya satıyor adamlar internette 28 dolar yani fazla kar koymuyorlar . bizde 2 vida ile tutunuyor kapak kasaya sizde de öyledir

valla ben kvk yı aradım 450tl dediler mersin nokia care ı aradım 120 deiler