siyah ısıyı çok iyi çeken bi renk ve güneşli hava telefonu kullanmasan bile telefon ısınıyor ve şarjı bitiyor
bide çizikleri çok belli ediyor siyah ondan dolayı ve kapak hep işkence görmüş![]()
Valla ben telefonu düşürdüm tam köşeden ve yine siyah kasa değişimi yaptırmak istedim. Teleservis 400 tl fiyat çekti. KVK 200 tl dedi. Senin yapmak istediğin değişim de benimkinden pek farklı sayılmaz. İstersen telefonla ara bir de sen sor bakalım ne kadar fiyat çekecekler.

Dostum gülecek bir şey yok, ben adamları aradım sordum bana söyledikleri fiyat bu. Yalan söyleyecek halim de yok!! Teleservisi aradım, KVK'ya içeriden birine mail yoluyla sordurdum fiyatı. Söylediğim rakamları verdiler. Kapak dediğin 920'de tüm gövdenin kasası değişecek farkındasın değil mi?Güldürme beni Özgür, bahsettiğimiz şey KAPAK!, benim cihazımda TeleService garantili harici bir sorun için servise gitmişti, kapakta çizikler var dedi, Telefonla aradım ücreti sorun Yanılmıyorum 130 TL civarı bir fiyat çektiler, kapak için 130 TL bile pahalıyken, 400 TL deyip milletin kafasını bulandırma![]()
Dostum gülecek bir şey yok, ben adamları aradım sordum bana söyledikleri fiyat bu. Yalan söyleyecek halim de yok!! Teleservisi aradım, KVK'ya içeriden birine mail yoluyla sordurdum fiyatı. Söylediğim rakamları verdiler. Kapak dediğin 920'de tüm gövdenin kasası değişecek farkındasın değil mi?
Fiyatı söylediklerinde bana da fazla geldi ve telefonu elime alıp inceledim. Gördüğüm ekran dışındaki tüm o siyah kısım çıkacak yerine yenisini takacaklar. Hatta benim cihaz geçen ay servise gittiğinde onların hatasından dolayı kasada eziklik oluşmuştu. Kabul ettiler ve yeni kasa taktılar. O söylediğim siyah kısım komple değişmişti. Sadece ekran ve yandaki tuşlar aynı kaldı. Bir de flaşı değiştirmişlerdi.Dur şimdi kapak ve kasa dedik kafamız karıştı, karışmasın.. Ekran haricindeki bütün gördüğümüz bölüm ne oluyor? Telefonu bir incelersek ekran haricinde kasa yada kapak dediğimiz başka bölüm daha var.. Bende değiştireceğim benimde kapağımın köşesi ezildi ve çizikler oluştu..

Dur şimdi kapak ve kasa dedik kafamız karıştı, karışmasın.. Ekran haricindeki bütün gördüğümüz bölüm ne oluyor? Telefonu bir incelersek ekran haricinde kasa yada kapak dediğimiz başka bölüm daha var.. Bende değiştireceğim benimde kapağımın köşesi ezildi ve çizikler oluştu..
Fiyatı söylediklerinde bana da fazla geldi ve telefonu elime alıp inceledim. Gördüğüm ekran dışındaki tüm o siyah kısım çıkacak yerine yenisini takacaklar. Hatta benim cihaz geçen ay servise gittiğinde onların hatasından dolayı kasada eziklik oluşmuştu. Kabul ettiler ve yeni kasa taktılar. O söylediğim siyah kısım komple değişmişti. Sadece ekran ve yandaki tuşlar aynı kaldı. Bir de flaşı değiştirmişlerdi.
- - - Eklendi - - -
Ben de seviniyordum sıfır kasa diye ama üstüne kendim düşürdüm telefonu. Adamların ahı tuttu herhalde![]()
Bu arada teleservice'i şimdi arıyorum fiyat için..
Canım sıkılıyor zaten zaman geçer 
Ben 45 dakika uğraştım dün 
bendeki türkcell telefonu yani kvk garantili ama kvk ile nokia sözleşmesi bitmemişmiydi![]()