lumia 920 renk değiştircem

Sponsorlu Bağlantılar

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 renk değiştircem
benim siyah lumia 920 var ve ben buna sarı yada beyaz yapmak istiyorum 2 si arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyidir.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Siyahtan neden vazgeçiyorsun? Bende siyah kullanıyorum, seviyorum.. Siyah her zaman iyidir, oturaklı bir renk her ortama her şekle uyan bir renk .))) Ama ikisi arasında bir seçim yapacaksan bunu kendin yap! :))
İlla bana soruyorsan :D Sarı :D

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
siyah ısıyı çok iyi çeken bi renk ve güneşli hava telefonu kullanmasan bile telefon ısınıyor ve şarjı bitiyor

hllsvrn

hllsvrn

Üye
siyah ısıyı çok iyi çeken bi renk ve güneşli hava telefonu kullanmasan bile telefon ısınıyor ve şarjı bitiyor

Sadece bunun için mi değiştirmek istiyorsun? Ben güneş'in fazla bir rol oynadığını zannetmiyorum. Şarj konusunda yani.

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
bide çizikleri çok belli ediyor siyah ondan dolayı ve kapak hep işkence görmüş :D

komando04

komando04

Üye
bence yanlış ısınma sorunu tüm lumia 920lerde mevcut

hllsvrn

hllsvrn

Üye
bide çizikleri çok belli ediyor siyah ondan dolayı ve kapak hep işkence görmüş :D

Anladım!, Eğer telefonun Teleservice garantiliyse, 100-130 TL civarı bir ücretle değiştiriyorlar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben beyaz kullanıyorum, sıkıntı yok.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben telefonu düşürdüm tam köşeden ve yine siyah kasa değişimi yaptırmak istedim. Teleservis 400 tl fiyat çekti. KVK 200 tl dedi. Senin yapmak istediğin değişim de benimkinden pek farklı sayılmaz. İstersen telefonla ara bir de sen sor bakalım ne kadar fiyat çekecekler.

alical33

alical33

Üye
bende sarı var şuan daha önce beyazını kullandım sarı biraz daha gösterişli ama bende kırmızı taktırmayı düşünüyorum sarıya

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Valla ben telefonu düşürdüm tam köşeden ve yine siyah kasa değişimi yaptırmak istedim. Teleservis 400 tl fiyat çekti. KVK 200 tl dedi. Senin yapmak istediğin değişim de benimkinden pek farklı sayılmaz. İstersen telefonla ara bir de sen sor bakalım ne kadar fiyat çekecekler.

Güldürme beni Özgür, bahsettiğimiz şey KAPAK!, benim cihazımda TeleService garantili harici bir sorun için servise gitmişti, kapakta çizikler var dedi, Telefonla aradım ücreti sordum Yanılmıyorsam 130 TL civarı bir fiyat çektiler, kapak için 130 TL bile pahalıyken, 400 TL deyip milletin kafasını bulandırma :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Güldürme beni Özgür, bahsettiğimiz şey KAPAK!, benim cihazımda TeleService garantili harici bir sorun için servise gitmişti, kapakta çizikler var dedi, Telefonla aradım ücreti sorun Yanılmıyorum 130 TL civarı bir fiyat çektiler, kapak için 130 TL bile pahalıyken, 400 TL deyip milletin kafasını bulandırma :D
Dostum gülecek bir şey yok, ben adamları aradım sordum bana söyledikleri fiyat bu. Yalan söyleyecek halim de yok!! Teleservisi aradım, KVK'ya içeriden birine mail yoluyla sordurdum fiyatı. Söylediğim rakamları verdiler. Kapak dediğin 920'de tüm gövdenin kasası değişecek farkındasın değil mi?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Dostum gülecek bir şey yok, ben adamları aradım sordum bana söyledikleri fiyat bu. Yalan söyleyecek halim de yok!! Teleservisi aradım, KVK'ya içeriden birine mail yoluyla sordurdum fiyatı. Söylediğim rakamları verdiler. Kapak dediğin 920'de tüm gövdenin kasası değişecek farkındasın değil mi?

Dur şimdi kapak ve kasa dedik kafamız karıştı, karışmasın.. Ekran haricindeki bütün gördüğümüz bölüm ne oluyor? Telefonu bir incelersek ekran haricinde kasa yada kapak dediğimiz başka bölüm daha var.. Bende değiştireceğim benimde kapağımın köşesi ezildi ve çizikler oluştu..

ÖEY

ÖEY

Üye
Dur şimdi kapak ve kasa dedik kafamız karıştı, karışmasın.. Ekran haricindeki bütün gördüğümüz bölüm ne oluyor? Telefonu bir incelersek ekran haricinde kasa yada kapak dediğimiz başka bölüm daha var.. Bende değiştireceğim benimde kapağımın köşesi ezildi ve çizikler oluştu..
Fiyatı söylediklerinde bana da fazla geldi ve telefonu elime alıp inceledim. Gördüğüm ekran dışındaki tüm o siyah kısım çıkacak yerine yenisini takacaklar. Hatta benim cihaz geçen ay servise gittiğinde onların hatasından dolayı kasada eziklik oluşmuştu. Kabul ettiler ve yeni kasa taktılar. O söylediğim siyah kısım komple değişmişti. Sadece ekran ve yandaki tuşlar aynı kaldı. Bir de flaşı değiştirmişlerdi.

- - - Eklendi - - -

Ben de seviniyordum sıfır kasa diye ama üstüne kendim düşürdüm telefonu. Adamların ahı tuttu herhalde:hmmm

kaltintop

kaltintop

Üye

ekran dışında kalan kısım bizim dilimizde kasa ingilizcede housing olarak geçen kısım kapak ise cover olarak geçiyor telefonu komple veya kısmen kaplayan harici parçalar için kullanılıyor. renk konusunda da cyan iyidir ;)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Beyaz yada kırmızının albenisi daha fazla. Birde cyan sunsalardı tadından yenmezdi.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Fiyatı söylediklerinde bana da fazla geldi ve telefonu elime alıp inceledim. Gördüğüm ekran dışındaki tüm o siyah kısım çıkacak yerine yenisini takacaklar. Hatta benim cihaz geçen ay servise gittiğinde onların hatasından dolayı kasada eziklik oluşmuştu. Kabul ettiler ve yeni kasa taktılar. O söylediğim siyah kısım komple değişmişti. Sadece ekran ve yandaki tuşlar aynı kaldı. Bir de flaşı değiştirmişlerdi.

- - - Eklendi - - -

Ben de seviniyordum sıfır kasa diye ama üstüne kendim düşürdüm telefonu. Adamların ahı tuttu herhalde:hmmm

Sağlık olsun, canın sağ olsun abi. Bu arada sanada yalan söylüyorsun gibi bir imâ'da bulunmadım. Aynı şey için ben aradım 130 TL fiyat çıkarttılar, benim kararımca değiştirebileceklerini söylediler. Bende kalsın gereği yok dedim. Şu an benim kasada berbat bir halde kılıf kullanmıyoruz ya ceremesini çekiyoruz! Ama helal olsun 1-2 defa asfalta çakıldı telefonda birşey yok! Kapaktaki hasarlar dışında.. :D Bu arada teleservice'i şimdi arıyorum fiyat için..

ÖEY

ÖEY

Üye
Ara bakalım ne diyecekler merak ettim. Çünkü konuştuğum herkes bana KVK kazıklar sen Teleservise git demişlerdi. Tam tersi fiyat verdiler bana iki yerden. Eğer sana farklı fiyat söylerlerse İzmir şubesine gidip bir ortalığı karıştırırım :D Canım sıkılıyor zaten zaman geçer :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada Allah sabır versin Halil, teleservisi arayıp ulaşmak zor :kıskıs: Ben 45 dakika uğraştım dün :D

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
bendeki türkcell telefonu yani kvk garantili ama kvk ile nokia sözleşmesi bitmemişmiydi :D

ÖEY

ÖEY

Üye
bendeki türkcell telefonu yani kvk garantili ama kvk ile nokia sözleşmesi bitmemişmiydi :D

Bitti ama bu kasa değişimi bir nevi kullanıcı hatası veya canın istediğin için yapılan bir şeyse KVK'ya gidip yaptırabilirsin. Böyle işlemleri parasını verdikten sonra ayıla bayıla yapıyor KVK ;)

Üst Alt