Tavsiye Lumia 920 Kasa Değiştiren Var Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Ben aliexpresten 16 dolara almıştım . 10-15 günde kargo gelmişti. Açıp-sökme işlerinde hiç bir tecrübem olmamasına ragmen videoaları izleyerek rahatça taktım. Bence sende dene o kadar parayı çöpe atmaya değmez. :)
bende aliexpress ten mavi alıp taktım :)

erhanercan

erhanercan

Üye
Ben aliexpresten 16 dolara almıştım . 10-15 günde kargo gelmişti. Açıp-sökme işlerinde hiç bir tecrübem olmamasına ragmen videoaları izleyerek rahatça taktım. Bence sende dene o kadar parayı çöpe atmaya değmez. :)
hacı yurt dışından alamıyorum işte kk da kullanmıyorum öyle kapıda ödeme işime geldiği için oradan almıştım.. ve hala arıyorum tamamen full orjinal nerede bulabilirim diye :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Benim servis ücretsiz değiştirmişti kasa açıklığından dolayı

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
Benim servis ücretsiz değiştirmişti kasa açıklığından dolayı
az kasa açıklığı bendede var da dert etmiyorum o kasa açıklığı için ön panel komple değişiyor bu gerizekalı teleservice hayatta guvenmiyorum çunku gonderdiğin gibi geri gelmiyor telefonlar. En azından 7 senede giden tüm telefonlarım öyle geldi. Amoled ekranı sorunlu diye giden telefona yazılım yukleyip ekran koruyucu jelatinini çıkarıp gönderen beyinsizlerden oluşan bir yer daha saysam acırsınız halime valla.

fedata

fedata

Üye
jelatini niye çıkarmışlar onu anlayamadım :ehe

Üst Alt