Tavsiye Lumia 920 Kasa Değiştiren Var Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

My-sQLL

My-sQLL

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Kasa Değiştiren Var Mı ?
Merhaba arkadaşlar lumia 920 kullanıcısıyım şubat ayında aldığım için pek fazla renk seçeneği yoktu alırken bu yüzden siyah aldım. Şimdi kasasını değiştirmek istiyorum malum mavi rengin güzelliği ve siyah kasada oluşan çizikler yüzünden.

Sizin aranızda değiştiren birisi var mı? Varsa nasıl bi yol izlemeliyim nereye götüreyim, sağlam yaparlar mı, memnun musunuz.?

Teşekkürler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@alical33 arkadaşımız değiştirmedik yerini bırakmadı sanırım, onunla irtibata geçebilirsiniz.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bende beyazı var şuan değiştirme gibi imkanım olsa mavi alırdım mavi çok hoş :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
varsa sarı olan ve siyah yapmak isteyen, benimle irtibata geçsin.

blackcemre

Üye
teleservicede 120tl ye değiştir

alical33

alical33

Üye
çok zor değil altta 2 vida var onları sökeceksin sonra kasadan usb soketiyle mikrofonn olduğu yer komple çıkıyor kasa ile telefon tamamen ayrılıyor sonra o soketin olduğu kısmı yeni kasaya takıp boardı oturtuyorsun vidaları geri takıorsun tamam max 5 dk lık bir işlembuyur izle
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

My-sQLL

My-sQLL

Üye
    Konu Sahibi
çok zor değil altta 2 vida var onları sökeceksin sonra kasadan usb soketiyle mikrofonn olduğu yer komple çıkıyor kasa ile telefon tamamen ayrılıyor sonra o soketin olduğu kısmı yeni kasaya takıp boardı oturtuyorsun vidaları geri takıorsun tamam max 5 dk lık bir işlembuyur izle
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

vidalara uygun tornavida var elimde. Bu kasayı nerden temin edebilirim hocam

alical33

alical33

Üye

nuradan alabilirsin ama resimdeki gibi kablosuz şarj aparatları varmı bilmiyorum

My-sQLL

My-sQLL

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bilgiler için saolun.

alical33

alical33

Üye
önemli değilkasa birde burada var ben burdan aldım ama sim kapağı çıkmadı onuda yurt dışından getirttim ama kasanın kalitesi güzel tam oturdu

erndrdyk

erndrdyk

Üye

nuradan alabilirsin ama resimdeki gibi kablosuz şarj aparatları varmı bilmiyorum
kardeşim sakın burdan alma sim kart yuvası göndermiyorlar ben değiştirdim sarıdan kırmızı baktım yuva sarı kaldı komple mavi yaptım bende. Ayrıca tuşlar dahil yok tuşları elle değiştirmek Bi ölüm.

alical33

alical33

Üye
kardeşim sakın burdan alma sim kart yuvası göndermiyorlar ben değiştirdim sarıdan kırmızı baktım yuva sarı kaldı komple mavi yaptım bende. Ayrıca tuşlar dahil yok tuşları elle değiştirmek Bi ölüm.
siz kaç liraya aldınız bi 47 liralık var bi 82

erndrdyk

erndrdyk

Üye
49 tlye almıştım ama inan değmez ebaydan maviyi al her şeyi üzerinde 70 tl

blackcemre

Üye
En yisi teleservice ver sen telefonu bozabilirsin garanti dışı edebilirsin. 120tl ve bütün aparatları içinde.

alical33

alical33

Üye
49 tlye almıştım ama inan değmez ebaydan maviyi al her şeyi üzerinde 70 tl
burdaki 82 tl olanında herşey uzerinde ama ebaydanda alınabilir aliexpress tende ben aliexpressten mavi almıştım ama şansıma kargoda kırılmış paramı geri aldım

erhanercan

erhanercan

Üye
burdaki 82 tl olanında herşey uzerinde ama ebaydanda alınabilir aliexpress tende ben aliexpressten mavi almıştım ama şansıma kargoda kırılmış paramı geri aldım

herşey içinde dahil değil pahalı olanını aldım dün elime geçti sim kapağı wifi yatağıve sıcaklık dağıtıcı (heat spreader) eksik geliyor kendileri de farkında değilmiş resimleri değiştirecekler.. içine de zor oturdu kasa bir uyumsuzluk var gibi.. eski kasamdaki simkart kapağını geçici olarak bunda kullanayım dedim girmedi bile siz düşünün ve herkesi bilgilendirin

alo123

Üye
Ben aliexpresten 16 dolara almıştım . 10-15 günde kargo gelmişti. Açıp-sökme işlerinde hiç bir tecrübem olmamasına ragmen videoaları izleyerek rahatça taktım. Bence sende dene o kadar parayı çöpe atmaya değmez. :)

Üst Alt