Lumia 920 için kulaklık önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 için kulaklık önerisi ?
Arkadaşlar selamlar. Orijinal kulaklıktan memnundum ama silikonun tekini kaybettiğim için, diğer silikonlar da kulağıma uymadığı için verim alamıyorum artık. Yeni kulaklık almaya karar verdim.

Şöyle bass'ı tiz'i iyi olan, gürültü önleme özelliği iyi olan, dolby'yi de açınca bu dünyayla bağlarımı kopartacak bir kulaklık istiyorum. Max bütçe 200 tl. Önerilerinizi bekliyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Orjinal kullaklık pek iyi değil özellik olarak telefonu ilk çıktığında aldım 6 ay oldu heralde daha yeni çıkarttım ama düğme yok tek bir tane ses aç kapa olsaydı birde tutacak yok yakaya

uurbyrkdr

Üye
Nokia-Monster Purity 920 almanı öneririm :)aylardır kullanıyorum, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.ses kalitesi oldukça tatmin edici.Ama yine de deneme imkanın varsa deneyip almanı öneririm..

- - - Eklendi - - -

Ayrıca orjinal kulaklığın tek tuş olması sizi yanıltmasın, basma sayınıza göre farklı kombinasyonları var :)
1- duraklat/oynat
2- bir sonraki şarkı
3- şarkıyı başa al
4- bir önceki şarkı

(3 ile 4'ün yerleri farklı olabilir, tam hatırlayamadım :kıskıs: )

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Nokia-Monster Purity 920 almanı öneririm :)aylardır kullanıyorum, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.ses kalitesi oldukça tatmin edici.Ama yine de deneme imkanın varsa deneyip almanı öneririm..

- - - Eklendi - - -

Ayrıca orjinal kulaklığın tek tuş olması sizi yanıltmasın, basma sayınıza göre farklı kombinasyonları var :)
1- duraklat/oynat
2- bir sonraki şarkı
3- şarkıyı başa al
4- bir önceki şarkı

(3 ile 4'ün yerleri farklı olabilir, tam hatırlayamadım :kıskıs: )
oha o ne la :aha:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
tek tuşla farklı sayıda basıp değişik özellikler kullanma konusu tamamen karmaşa bence daha yeni öğrendim sayende teşekkürler yinede çoklu tuş en iyisi olurdu

narnia16

narnia16

Üye
Bunu bilmiyor muydunuz :kop:

efeler12

efeler12

Üye
bi konu daha vardı böyle direk insanlar yok beats yok monster gibi markaları yazıyorlar gidip ucuza kaliteli sennheiser zevki yaşamak varken

evarietyw

evarietyw

Üye
Sennheiser tek geçerim her zaman :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bi konu daha vardı böyle direk insanlar yok beats yok monster gibi markaları yazıyorlar gidip ucuza kaliteli sennheiser zevki yaşamak varken

Dediğin markayı ilk kez duydum.Ya çok dandik bir marka yada ne bileyim teknosa,bimeks,vatan gibi markalarda görmedim.Bana göre en ucuz kaliteli philipste yaşarsın.En kaliteli Dr.dre kulaklık ve monster da

evarietyw

evarietyw

Üye
Dediğin markayı ilk kez duydum.Ya çok dandik bir marka yada ne bileyim teknosa,bimeks,vatan gibi markalarda görmedim.Bana göre en ucuz kaliteli philipste yaşarsın.En kaliteli Dr.dre kulaklık ve monster da

sennheiser dünyada kulaklık konusunda kendini aşmış Bi firma ve bence her kulaklığının kaliteli olması bakımından bir numara 30 liralık kulaklıkları bile mükemmel kalitede ses veriyor. Bence rakipsiz

efeler12

efeler12

Üye
ilk kez duydun çünkü genellikle gittiğin disko olsun bar olsun oralarda dikkat emiyorsun benim girdiğim barların %40'ında sennheiser var,okulumuzun bütün ses sistemleri sennheiser bu kadar ses üzerine bir firma. sitesine girersen de biraz bilgi edinebilirsin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sennheiser dünyada kulaklık konusunda kendini aşmış Bi firma ve bence her kulaklığının kaliteli olması bakımından bir numara 30 liralık kulaklıkları bile mükemmel kalitede ses veriyor. Bence rakipsiz

Katilmiyorum. Sennheiser'in bir cok kulakligibi denedim. Cogu yonden begenmedim. Kulakustu kulakliklar icin konusuyorum sadece ve kulaklik pedleri, izolasyonu, bas-tiz-mid dengesi vb. begenmedim. 200 tl'lik kulaklik icin de gecerli, 80 tl'lik kulaklik icin de...

sameet33

sameet33

Üye
dolby yok ama bass ı mükemmel olan bir kulaklık var . kulaklık 10 numara hatta son sesde 15 dk sonra kulaklarımı ağrıtıyor. Creative EP-630. 35 TL ye hepsiburadadan bulabilirsin ve emin ol hem ucuz hem de kesinlikle doyurucu . normal kulaklıktan kat kat daha iyi . 630 i si ise mikrofonlusu

evarietyw

evarietyw

Üye

Katilmiyorum. Sennheiser'in bir cok kulakligibi denedim. Cogu yonden begenmedim. Kulakustu kulakliklar icin konusuyorum sadece ve kulaklik pedleri, izolasyonu, bas-tiz-mid dengesi vb. begenmedim. 200 tl'lik kulaklik icin de gecerli, 80 tl'lik kulaklik icin de...

katılmıyorum. Bir çok kulaklık kullandım daha iyisini görmedim. Mx 365 modelini kullanıyorum iki seneyi geçti

Üst Alt