Tavsiye Lumia 920 garanti [ Teleservice ]

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 garanti [ Teleservice ]
Merhaba Arkadaşlar 920 de ekran pır pır etmesi artık canıma tak etti. Kayseri'de oturuyorum Burada nokia care var telefonu oraya gösterdim teleservise gidecek ekran değişecek dedi. Şimdi size sorularım şunlar :

1- Telefonu nokia care'ye mi vereyim yoksa direkt kendim mi yollamalıyım ?
2- Ent servis vardı onu mu önerirsiniz teleservisi mi ?

Edit : 08.12 tarihinde saat 14:08 de Nokia care aracığıyla Teleservise gönderdim.

Edit : Tam on gün oldu tamir tamamlandı

Edit : Cihaz 22.12 Tarihinde 18:04 de şubeye teslim edilmiş Yarın gidip alacağım :eller:

Son düzenleme:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim şimdi nokia care'in veya senin yollaman bişey değiştirmez ama tavsiyem sen kendin yolla servise. Servis olarak da teleservise yolla.

• Beğen
Tepkiler: qwerty5757
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonu pazartesi verdim saat 2 de daha teleservisten falan mesaj gelmedi normal mı ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar telefonu pazartesi verdim saat 2 de daha teleservisten falan mesaj gelmedi normal mı ?
İnternetten takip edemiyormusun cihazı,hem daha erken benim cihaz 10.günde geri gelmişti.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Merhaba Arkadaşlar 920 de ekran pır pır etmesi artık canıma tak etti kayseride oturuyorum Burda nokia care var telefonu oraya gösterdim teleservise gidecek ekran değişecek dedi. Şimdi size sorularım şunlar :

1- Telefonu nokia care'ye mi vereyim yoksa direkt kendim mi yollayım
2- Ent servis vardı onu mu önerirsiniz teleservisi mi ?
Nokia carede Teleservise gönderiyor her türlü kötü olacak kardeşim. şimdiden geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şuana kadar telefonunu teleservise verip sağlam alan neredeyse hiç yok. Geçmiş olsun şimdiden. Ve ekrar titremesi yüzünden kaç kişi servise yolladı, yapamadılar. O sorun başka, bütün 920 lerde var. Bence yollamasaydınız

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten takip edemiyormusun cihazı,hem daha erken benim cihaz 10.günde geri gelmişti.
hocam nokia careye verdim teleservise göndereceklerini söyledi onayladım takip için telefonuma mesaj gelecegini söylediler mesaj gelmedi teleservisin sitesine baktım iş emri no istiyor oda yok
Nokia carede Teleservise gönderiyor her türlü kötü olacak kardeşim. şimdiden geçmiş olsun..
Şuana kadar telefonunu teleservise verip sağlam alan neredeyse hiç yok. Geçmiş olsun şimdiden. Ve ekrar titremesi yüzünden kaç kişi servise yolladı, yapamadılar. O sorun başka, bütün 920 lerde var. Bence yollamasaydınız
hocam inşallah yüzünüzü kara çıkartır :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
hocam nokia careye verdim teleservise göndereceklerini söyledi onayladım takip için telefonuma mesaj gelecegini söylediler mesaj gelmedi teleservisin sitesine baktım iş emri no istiyor oda yok

hocam inşallah yüzünüzü kara çıkartır :D
İnşallah kara çıkartır. O ekrar titreme sorununu tamamen çözeceklerini sanmıyorum ama telefonu verdiğinizden daha iyi bir şekilde alırsınız inşallah :) bende vermiştim lumia 920 yi teleservise, Her sorunu çömüşlerdi hatta bataryası 2 kat daha iyi gidiyordu. Teleservise verip sorunsuz alan nadir insanlardanım. Umarım sizde bu nadir insanlardan olursunuz :)

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah kara çıkartır. O ekrar titreme sorununu tamamen çözeceklerini sanmıyorum ama telefonu verdiğinizden daha iyi bir şekilde alırsınız inşallah :) bende vermiştim lumia 920 yi teleservise, Her sorunu çömüşlerdi hatta bataryası 2 kat daha iyi gidiyordu. Teleservise verip sorunsuz alan nadir insanlardanım. Umarım sizde bu nadir insanlardan olursunuz :)
inşallah hocamda kafamı bozdu şu mesajın gelmemesi 5 gün oldu mesaj gelmediği için siteden takipte edemiyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben den takip ediyordum.

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Ben den takip ediyordum.
hocam çok teşekkür ederim sayenizde içim rahatladı telefon teleservisteymiş

edit : bende kayserideki sakarya iletişime vermiştim :D

Tam bir hafta oldu cihazı Nokia Care'ye bırakalı Telefon Hala kayıt işlemindeymiş.Sistem çok geç işliyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

Sanırım bu sorun şarj cihazı ile alakalı. Şuradan vardım bu kanıya: Uzun suredir 920 kullanıyorum hiçbir zaman da ekranda ışığın titremesi gibi bir sorun olmadı. Ancak son 1 aydır sıkça karşılaşıyorum. Power Bank aldım ne zaman onu kullansam böyle oluyor. Ekran ışığını da açınca daha da belirgin oluyor bu sıkıntı. Ben buna bağladım.

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi

Dokunmatik ekranı kusurlu bulmuş bakalım bana ne kadara patlayacak :D

Son düzenleme:
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi Kadar kargosuda rezil ya 20.12.2014 10:04 da kargo kayseriye ulaştı ( kargonun şubesi ile nokia care arası 200m yok ) 22.12.2014 09:16 de araca yüklendi daha gelecek

sat s3 al

sat s3 al

Üye
teleservice ne :

• Beğen
Tepkiler: Lumia1520
W.Heisenberg

W.Heisenberg

Üye
her markada var lg ye yolladım ekran ve yazılım için fiyat onayı için bile beni arayıp onay almaya üşendiler ben kendim telefon açtım da onay verdim telefonu elden ankara teknikservisine bıraktıgım halde 5 gün sürdü adamların kendi numaraları sürekli çalıyor açan yok illa 444 lüyü arayıp bilgi alıyordum telefonum bitmiş işlemi hazır gelin alın diye mesaj bile gelmedi ben kendim aradım :D yani marka ile alakalı degil genelde aynı servisler

Üst Alt