Lumia 920 Ekran Sorunu (?)

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Ekran Sorunu (?)
Beniç iki tane 920m vardı bu sorun sanki hep ikisinde de vardı (mı acaba) ve soruna gelirsek Lumia 920 beyaz renkleri tam beyaz veremiyor ekran sarımsı birazcık.Nasıl desem yani bir Google ı açınca tam beyaz değil yanına Nexus veya ONE koyuyorum onlarda tam beyaz oluyor..Acaba 920 ekranı mı böyle yoksa Benim cihaz da mı sıkıntı var.Farklı parlaklık düzeyinde denedim sonuç aynı

Sizden isteğim Bi bakın sizde de tam beyaz değil mi? Ama taç anlamak için başka cihazlarla karşılaştırma imkanınız varsa bana söyleyebilir misiniz?

- - - Eklendi - - -

Daha doğrusu sarımsı değil de diğer telefonlar kadar beyaz değil

partyhard

Üye
renk düzeniyle ilgili.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Acaba şu gelecek olan Lumia Renk profili bunu giderir mi yani renkleri soğuk yapsak?

partyhard

Üye
Acaba şu gelecek olan Lumia Renk profili bunu giderir mi yani renkleri soğuk yapsak?
renk profiline göre değişir. androidde kendin ayarlıyosun wp ye böyle bi özellik gelirse lşu renk düzenini kullan

Contrast: -24
Gamma:0
  • R = 0
  • G = 0
  • B = 0
Multiplier:
  • R = 135
  • G = 135
  • B = 214

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Gelicek sanırsam da o tam böyle değil yani rakamlar yok Çubuklar var ama ben kendime göre yaparım artık

Dtn

Üye
Lumianın flaşı da tam beyaz değil bilmiyorum farkettiniz mi ama yani sadece ışık öyle görünüyor yoksa çektiği fotoğrafta herhangi bi sorun yok, zaten flaşı da iki kere kullandım aldığımdan beri :ehe

cintrikus

cintrikus

Üye
aynen kardeşim geçen gün bende bi an onu farkettim aralık ayından beri kullanıyorum ama geçen nedense kirli beyaz gibi gözüktü gözüme renk ayarlarından yüksek seçtim gene bi düzelme olmadı çokta üstüne gitmedim:)

Üst Alt