Lumia 920 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia 920 nin şarjı nasıl gidiyor arkadaşlar. ?
Şuan pil ömrünü sınıyorum Ali, konuşma mail ve sosyal ağ iletileri ile birlikte şuan 23 saat oldu. Oyun filan hiç oynamadım ve kalan pil ömrü %67 kalan süre 1gün 14 saat yazıyor. Sanırım pil yönünden diğer arkadaşlardan çok şanslıyım.:) Oyunlar ve 3gnet bağlantısı ile daha önce denediğimde 18 ila 20 saat arasında gitmişti.

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlı olsun...

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şuan pil ömrünü sınıyorum Ali, konuşma mail ve sosyal ağ iletileri ile birlikte şuan 23 saat oldu. Oyun filan hiç oynamadım ve kalan pil ömrü %67 kalan süre 1gün 14 saat yazıyor. Sanırım pil yönünden diğer arkadaşlardan çok şanslıyım.:) Oyunlar ve 3gnet bağlantısı ile daha önce denediğimde 18 ila 20 saat arasında gitmişti.

Xperia s telefonum da 1.5 saat oynarsam şarj bitiyor ...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Cok iyi abi kalibre etmissin demekki

maxirabit

maxirabit

Üye
güle güle kullanın:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Cok iyi abi kalibre etmissin demekki
Özellikle bunun için çok cihazı ilk iki gün doğru düzgün kullanmadım Can batarya yönünden şimdilik sorunum yok çok şükür. Yarın cihazı şarjdan çıkardıktan sonra tam performans ile kullanacağım bakalım bu şekilde ne kadar dayanacak. :hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
hayırlı olsun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Özellikle bunun için çok cihazı ilk iki gün doğru düzgün kullanmadım Can batarya yönünden şimdilik sorunum yok çok şükür. Yarın cihazı şarjdan çıkardıktan sonra tam performans ile kullanacağım bakalım bu şekilde ne kadar dayanacak. :hmmm

sonucu bekliyoruz abi :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ooo hayırlı olsun :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
gokcen şarjin daha da fazla gitmesini istersen ayarlardan ekran hassasiyetini normale al. :D

mashina

mashina

Üye
hayırlı olsun :D oynaya oynaya elinde paralansın :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun güle güle eskit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt