Lumia 920 Aksesuar Tavsiyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Aksesuar Tavsiyeleri
Merhaba ardçkadaşlar Lumia 920 için bir aksesuar bütçesi ayırdım.Bana

güzel kapak, kılıf vs. lazım kullandığınız kaba olmayan şık kapak veya kılıfları önerebilir misiniz?Resim koyarak.

Bir de ben 75₺yi geçmeyecek. kaliteli bir kulaklık istiyorum iyi ses verecek kulalkıl nokianın daha doğrusu monsterın kulaklıkları veya başka marka da olabilir tavsiye edebileceğiniz var mı?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
nokianın Monster modellerinden 100 liradan aşağıya bulamayabilirsiniz

enessrsy

enessrsy

Üye
Ben Nokia Monster Purity kulak içi modelini aldım fiyatı sizin istediğinizden biraz fazla ama ses kalitesi olarak çok iyi.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
tamam 100₺ de verebilirim ama hçgerçekten iyi mi

Dtn

Üye
100'e çıkıyorsan sennheiserın alt modellerine bakabilirsin, tavsiye ederim :oke: sesi zaten çok iyi, kulaklık da sağlam, iki sene oldu neredeyse ben alalı, hala bir sıkıntısı yok

alical33

alical33

Üye
kılıf olarak nilkin marka kapaklı kılıf veya sadece arka kapak alabilirsin gerçekten çok kaliteli kalında değil :oke:
kulaklık olarakta purity kulaklığı 100 lirayada alamazsın ama bunu tavsiye edebilirim

• Beğen
Tepkiler: Dtn

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

cintrikus

cintrikus

Üye
monster abartı fiyattan başka bişi değil şekil istiyosan al ama ses istiyosan sennheiser al elmasepetinden uygun fiyatlarda bulabilirsin aksesuar olarak ben sadece kablosuz şarj cihazlarını kullanıyorum bence güzel pratik dt 900 ve dt910 modellerini aldım biri işyerimde biri evimde

enessrsy

enessrsy

Üye
tamam 100₺ de verebilirim ama hçgerçekten iyi mi

199TL kulak içi modeli 350TL kafa üstü modeli Purity'lerin. Sennheiser'ler çok iyidir ama modellerinde mikrofon, ses kısma-açma tuşu var mıdır, varsa uyumlu olur mu o konuda bilgim yok.

Dtn

Üye
199TL kulak içi modeli 350TL kafa üstü modeli Purity'lerin. Sennheiser'ler çok iyidir ama modellerinde mikrofon, ses kısma-açma tuşu var mıdır, varsa uyumlu olur mu o konuda bilgim yok.

Genelinde yok diye biliyorum belki bikaç modeli vardır olan ama, zaten o tuşlar ses kalitesinden alır götürür, yokluğuna alışınca hiç sıkıntı olmuyor :oke:

oysu

oysu

Üye
daha dün aldım ve 920 kulaklığı ile sabaha kadar karşılaştırdım. Orjinal Nokia kulaklığı sakla bunu kullan