Lumia 900 almak mantıklı mı ?

erdgnblt

Üye
Bu arada imzamdaki resimde BEST OF CES2012 yazdığını fark ettim. Sende iyi bak.

Konu Sahibi

Tamamen katılıyorum.

yazın çok güzel

Teşekkürler .d

Bu arada imzamdaki resimde BEST OF CES2012 yazdığını fark ettim. Sende iyi bak.

Lumia 900 hayalimdeki telefon artık

- - - Eklendi - - -

Benim gözümde sıralama daha kısa:

1) WP8'li "Nokia Lumia ???" veya "HTC ???"
2) Diğerleri

Daha windows 7 gelmemişken türkiyeye 8 beklenir mi ki ..?
O bile bize çok geç gelicektir bence.
Hem o kadar param yok.

sataer

Üye
Wp8 Türkiye ye geç gelmez,gelemez Nokia nın öyle bi töleransı kalmadı.

papakudioflu

Emekli Yönetici
guncellemelerin gecikmesi operatorlerin sucuydu ama microsoft artik guncellemeleri operatorlerin geciktiremiyecegini acikladi

sataer

Üye
onu demiyorum abi wp8 li cihazların Türkiye ye gelişii diyorum.

Konu Sahibi
Windows 8 in.
7.8den farkları nedir ki ?

sataer

Üye
windows 8 le entegrasyonu bile yeterli bir fark..

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/tum-detaylariyla-windows-phone-8-a-661119.html

O dediğin olay ne bakıyım bi.

- - - Eklendi - - -

O ilk videodaki olay. Wp 7.8 dede var O.o

- - - Eklendi - - -

Birde kısaca özetlesen şunu ? Wp 7.8 de ne var ne yok bilmiyorum farkları tam anlamadım.

Wp8'in desteklediği donanımsal özellikler Wp7.8'de yok.Mesela W8 ile entegrasyonu var.W8'e yapılan bir uygulama çok kolay bir şekilde Wp8'e portlanabiliyor fakat bu portlanan oyun Wp7.8'de açılmıyor.Wp7.8'de açılması için ayrıca tekrar portlanması-yazılması gerekiyor.Yani aynı oyunun 2 versiyonu olacak markette (bazılarında olmayacak).Bu sebeple Wp7.8 telefonlarda daha az oyun uygulama olacak Wp8'e göre.Aralarındaki en önemli fark bu yani ben bunu böyle yorumlamıştım ilk tanıtıldığında.

papakudioflu

Emekli Yönetici
dogru yorumlamişsin fakat biraz daha bekleyin karar vermek icin her an herşey olabilir.

Tepkiler: Niizuma.Eiji
Nokia tasarımı iphone daha iyiymiş hala gülüyorum siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ya

Nokia tasarımı iphone daha iyiymiş hala gülüyorum siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ya

Tamam sana kendi dünyanda başarılar dileriz o zaman.En koyu Apple fanları en koyu fandroid'ler bile tasarım konusunda Lumia'lara laf atamazken...Seni alkışlıyoruz

Tamam bu göreceli bir kavram ama milyonlar beğenirken sadece 10 kişi beğenmezse bu 10 kişide güzel olduğunu kabul etmelidir...

tabi tabi bütün dünya nokia diyor başka bir şey demiyor

Kesinlikle tasarımı milyonlar beğeniyor nokia satın alan milyon kaldımı ki

İkisinin farklı şeyler olduğunu anlamak istemiyorsunuz galiba.Lumia 900 kullandınız mı daha önce ? Bazı özellikleri diğer telefonlardan daha başarılı.Mesela benim gibi bir kullanıcı için Wp'den ve dolayısıyla Lumia'lardan iyi telefon şuan yok.Herkes sizin gibi değil alan milyonlar var merak etmeyin siz.Tasarımını beğendiğiniz her telefonu satın alıyorsunuz galiba...

n000k

Üye
tabi tabi bütün dünya nokia diyor başka bir şey demiyor
senin gibi bitanede iphone diyor baska bisey demiyor.iphone un modasi gecti dostum.lumialarin ve htc nin tasarimi harika bence.artik tasarima bi kivraklik olmasi cekici yapiyor telleri.ama iphone bakinca kibrit kutusu seklini goruyorum.tabi bu zevk isi.senin zevkin o,bizim zevkimiz bu.uzatma bence.

modasi gecmismismis
ondan ilk uygulamalar iphonelara cikiyor
sallamasyon yapmanin anlami yok

Sana mı sorcam uzatıp uzatmayacağımı

modasi gecmismismis
ondan ilk uygulamalar iphonelara cikiyor
sallamasyon yapmanin anlami yok

Modası geçmiş olayını tasarım anlamında söylemiş olabilir sıradan olduğundan dolayı.Heyecan yapmaya gerek yok.

- - - Eklendi - - -

Sana mı sorcam uzatıp uzatmayacağımı

Hocam tamam siz haklısınız.Bi siz haklısınız zaten.Daha fazla uzatmayalım isterseniz tartışmaya çekmeye gerek yok konuyu.Neden agresif davranıyorsunuz anlamış değilim...

Biri lumianin tasarimina laf mi etti gardas

Tepkiler: Niizuma.Eiji